Quote

Ouă de Paște de la Babor

EASTER EGG DE LA BABOR
Știu că vremea de afară ne inspiră mai degrabă să împodobim bradul decât să vopsim ouă de Paște, însă surpriza pregătită de BABOR aduce și anul acesta zâmbetul, frumusețea pe chipul nostru și culoare în viața noastră de fiecare zi. Cum? Prin multicolorul ou plin de surprize BABOR Easter Egg Ampoule.
Primăvara înseamnă revigorare și reînnoire pentru întreaga natură; inclusiv pentru corpul și pielea noastră. Iar Babor are grijă ca acest lucru să se întâmple!

Daca stam sa ne gandim ca Babor promoveaza de câteva decenii deja conceptul de reîntinerire prin metode inovative, prin tehnologii si formule de ultima ora, atunci cu siguranta BABOR este un brand de suflet pentru multe dintre noi. Pentru mine cu siguranță este, m-a cucerit de la prima testare! Produsele din gamele Babor sunt speciale si spectaculoase și par ca fac de-a dreptul minuni, cu rezultate vizibile.

Să luăm exemplul cel mai recent: cele 14 fiole din Babor Easter Egg de acest an sunt perfect asociate primăverii, acestui moment de reînnoire, oferind tenului o stralucire imediata, revigorându-l cu o explozie extraordinară de prospețime.
Și să nu uit de surpriza din oul de Paste din acest an: noua fiola Perfect Glow din gama Hydration, care garanteaza instantaneu un ten impecabil, ce reflecta stralucirea si prospetimea primaverii. Pigmentii ultrafini asigura luminozitatea senzațională, in timp ce polizaharidele au un efect puternic de hidratare.


CE MINUNĂȚII CONȚINE BABOR EASTER EGG 2018?

Pentru toate iubitoarele frumusetii Babor, fiolele din oul de Paste sunt must-have pentru acest sezon –
adevărate elixiruri instant pentru stralucire de primavară.
Rețeta frumuseții are la bază următoarea ecuație, pe care Babor te invită să o descoperi, să o parcurgi până la ultima necunoscută și să o … aplici pe propria piele. Rezultatul va fi spectaculos!

1 x Hydra Plus
un plus imediat de hidratare. Acidul hialuronic ofera hidratare intensa si o mentine in piele.

+
1 x Alga Vitalizer

un val pur de hidratare, direct din surse marine. Planctonul natural si extractele de alge curata pielea.

+
1 x Oxygen Plus

o infuzie de oxigen pentru pielea uscata si obosita. Activeaza respiratia celulara si protejeaza pielea impotriva factorilor de stres din mediu.

+
2 x Beauty Rescue

reseteaza functiile pielii, consolideaza bariera naturala de protectie si sporeste capacitatea naturala a tenului de a stoca umezeala.

+
2 x Active Night

somn de frumusețe – un extract de alge negre ce regenereaza fibrele de colagen ale dermei; trufa neagra maximizeaza productia naturala de colagen si remodeleaza contururile faciale iar extractul de salcie neagra stimuleaza regenerarea celulara.

+
2 x Perfect Glow

aceasta fiola cu un efect instantaneu de stralucire estompeaza neregularitatile pielii si confera o stralucire naturala plina de prospetime.

+
2 x 3D Firming

combate procesul natural de imbatranire a pielii in trei dimensiuni. Ridurile sunt reduse, tesutul este mai ferm iar conturul facial este remodelat.

+
2 x Lift Express

liniile de expresie si ridurile sunt estompate, in timp ce procesul de deshidratare este incetinit.

+
1 x SeaCreation Serum

ingrijire de lux cu agenti extrem de eficienti din adancurile marii, care rasfata pielea si ii evidentiaza frumusetea.

Paște fericit și plin de frumusețe să avem!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *