Quote

SOS pielea!

Draga mea,
pielea ți se înroșește chiar și dacă doar te atingi puțin? Se irită de la textile cu fibră mai aspră și de la anumiți coloranți din haine? Sau de la un anumit săpun? Ori, poate, de la noua cremă de zi?
Dragul meu,
tenul tău este mereu iritat după bărbierit? Iar după ce ieși din piscină, pielea este plină de pete roșii? Pe fondul stresului din ultima vreme de la job ți-a apărut o eczemă care îți cauzează o stare accentuată de disconfort?

Ei bine, pentru toți cei care avem pielea extrem de sensibilă și parcă deja ne-am săturat să ne tot confruntăm cu manifestările acestei sensibilităti, veștile bune vin de la Bioderma.

Și sunt sub forma dătătoare de speranță a unui spray anti-măncărimi, ce calmează pruritul în 60 de secunde. Cu efect de calmare de lungă durată, de până la 6 ore. O adevărată gură de oxigen pentru pielea iritată ca un arici!

Despre ce este vorba?
Despre ATODERM SOS SPRAY DE LA BIODERMA, UN SPRAY ANTI-PRURIT CU EFECT CALMANT IMEDIAT, BAZAT PE TEHNOLOGIA SKIN RELIEF.

Nu te mai scarpini, nu te mai zgârii, căci ATODERM SOS cu textură mega-light îți calmează pielea cât ai zice “Spray”. Fiind disponibil și în format mare, și în format mini, îl poți lua după tine oriunde, în beauty-case-ul de vacanță, în geanta de plajă, în buzunar, la birou. Este extrem de practic și la îndemână, oricând ai nevoie de el.
În plus, aplicarea este genială, ultra-rapidă și extrem de ușor de făcut, datorită găselniței inteligente – pulverizatorul (capul care pulverizează la 360º).
SOS piele hiper sensibilă? Ai asigurat confortul imediat cu SOS Spray de la Atoderm Bioderma.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *