Quote

Cel mai mare magazin Zara s-a deschis în AFI Cotroceni

Dragi fashioniste, dependente de stil și de cele mai cool noutăți în materie de modă și trenduri, veștile bune circulă repede:
Iată că, în octombrie, Zara a deschis cel mai mare magazin din țară! Unde altundeva decât în AFI Palace Cotroceni – un mall lider de piață! Noul magazin Zara din AFI Cotroceni se întinde pe o suprafață de aproximativ 4.000 mp, fiind cel mai mare din sud-estul Europei.

Zara este unul dintre cele mai iubite branduri de modă din România care oferă, atât în magazin, cât și online, colecții bogate realizate după ultimele tendințe, dar și piese clasice, alături de încălțăminte și accesorii de calitate la prețuri accesibile.
Organizat pe două etaje și pe mai multe categorii – femei, bărbați, adolescenţi și copii – noul Zara din AFI îi așteaptă pe iubitorii de shopping cu cea mai recentă colecție vestimentară de toamnă-iarnă, iar clienții pot beneficia de o experiență inedită de cumpărături, bucurându-se de ultimul concept de magazine.

Zara și-a construit reputația internațională datorită modelului de business unic care pune pe primul loc clienții și dorințele lor, dar și responsabilitatea față de mediu. Povestea Zara a început în 1975, când a fost deschis primul magazin în orașul spaniol A Coruña. De-a lungul anilor, brandul a crescut și s-a extins, dar a rămas fidel celor patru principii care au definit business-ul de la bun început: frumusețe, claritate, funcționalitate și sustenabilitate.

„AFI Cotroceni oferă acum vizitatorilor săi o experiență completă de shopping, care se traduce printr-un portofoliu impresionant de aproximativ 300 de magazine și multe activități de petrecere a timpului liber. Prin relansarea magazinului Zara și Zara Man, precum și deschiderea altor magazine de talie internațională, AFI Cotroceni întărește poziția sa de cel mai mare mall din România”, a declarat Amira Stănescu, Marketing Manager, AFI Cotroceni.

Zara face parte din grupul Inditex, unul dintre cei mai mari retaileri de modă din lume, cu opt mărci (Zara, Pull & Bear, Massimo Dutti, Bershka, Stradivarius, Oysho, Zara Home și Uterqüe) și 7.405 magazine în 94 de piețe din întreaga lume.

AFI Cotroceni este cel mai mare centru comercial din România, unde serviciile de shopping, distracție, relaxare și mișcare sunt la cele mai înalte standarde, pentru a oferi timp liber cu adevărat de calitate. AFI Cotroceni oferă activități pentru toate vârstele și gusturile, de la fitness, sport, activități de anduranță, până la zona de beauty, cafenele, cinema, patinoar, restaurante și foarte mult evenimente speciale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *