Quote

Noutăți premium cu Farmec

#GEROVITAL – NE FARMECĂ, DE 50 DE ANI!
Ce înseamnă cu adevărat tinerețea fără bătrânețe? De câte milioane de ori nu s-a pus oare această întrebare, de-a lungul istoriei?! Răspunsul dat de Ana Aslan m-a impresionat întotdeauna – în cuvinte simple și profunde:
Să fii mereu tânăr nu înseamnă să ai 20 de ani. Înseamnă să fii optimist, să te simți bine, să ai un ideal pentru care să lupți și pe care să-l obții.
Această aniversare a brandului creat de Ana Aslan este unul dintre cele mai importante și emoționante momente din istoria Gerovital.

Timp de jumătate de secol, Gerovital a fost alături de românii de toate vârstele și a scris povestea frumuseții și a excelenței românești în cosmetică, devenind marca preferată de generații întregi. În acești 50 de ani, s-a reinventat mereu, păstrând, totodată, o tradiție impresionantă pe care a reușit să o îmbine creativ cu soluții inovatoare și moderne. Cu ocazia acestei aniversări, Gerovital face un nou pas înainte, lansând prima gamă premium din portofoliul companiei, intrând astfel în forță pe un nou segment de piață și reconfirmâns statutul de lider din industria cosmetică românească. Totodată, Gerovital H3 Derma+ Premium Care este o gamă dermatocosmetică de top ce asigură soluția optimă pentru femeile foarte active care doresc să aibă un ten frumos și catifelat.

#O GAMĂ PREMIUM
O nouă premieră pentru Farmec: lansarea primei game premium a brandului Gerovital; mai exact, Gama Gerovital H3 Derma+ Premium Care, cuprinde 10 produse dermatocosmetice dedicate îngrijirii tenului, create în colaborare cu experți din domeniul sănătății.
Farmec, cel mai important producător român de cosmetice, a lansat prima game premium din portofoliu cu ocazia împlinirii a 50 de ani de la începerea producției în masă a primei creme cosmetice Gerovital.
Noua linie de produse a fost lansată în cadrul evenimentului aniversar Gerovital 50 de ani, care a reunit reprezentanţi ai media, influenceri online, vedete, dar şi profesionişti din domeniul medical.

Noua gamă din portofoliul Farmec include produse bazate pe ingrediente active de ultimă generație, cu un puternic efect antirid și de regenerare a tenului.
Linia de produse este destinată persoanelor cu vârsta cuprinsă între 30 și 50 de ani și este recomandată inclusiv pentru accelerarea vindecării pielii după proceduri de chirurgie estetică.

#NOUA GAMĂ GEROVITAL
În premieră, Gerovital oferă, prin noua gamă, un Program intensiv de îngrijire pentru întreaga săptămână. Acesta este conceput sub forma unui kit cu 7 fiole, specifice rutinei particulare a fiecărei zile din săptămână, fiecare oferind beneficiile unui anumit tip de acțiune în îngrijirea tenului.
Boosterul exfoliant cu AHA și Gelul depigmentare pete uniformizează tenul și diminuează imperfecțiunile.

Pentru curățarea tenului, gama oferă Gelul micelar, iar pentru un efect reparator si restructurant, pune la dispoziție Crema calmantă protectoare.

Crema oxigenare și hidratare hrănește pielea în profunzime, în timp ce Crema CC SPF 10 combină proprietățile unui produs de machiaj cu beneficiile unui produs de îngrijire a pielii.

Soluțiile Gerovital H3 Derma+ Premium Care pentru diminuarea ridurilor includ Crema antirid restructurantă SPF10, Crema lift intens și Fillerul intens antirid.

Toate produsele sunt sigure și ușor de folosit, fiind, totodată, foarte bine tolerate de către piele. Acestea conțin concentrații mărite de principii active de ultimă generație, cu acțiune sinergică, iar eficiența lor a fost demonstrată clinic prin măsurători instrumentale realizate de Evic Group.
Produsele Gerovital H3 Derma+ Premium Care pot fi achiziționate exclusiv din farmacii, din magazinele de brand ale companiei, precum și din magazinul online farmec.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *