Quote

La distanță, dar aproape de tine!

Guvernul României a decis, de curând, că telemedicina este legală și a stabilit totodată un complex de măsuri alternative de protecție a pacientului. Astfel, toate serviciile medicale acordate prin telemedicină sunt realizate prin utilizarea tehnologiei informaționale şi a mijloacelor de comunicare electronică, la distanţă, în scopul prevenirii îmbolnăvirii populației, îmbunătățirii sau menținerii stării de sănătate a pacienților.

RISC MAI SCĂZUT DE ÎMBOLNĂVIRE
Atuul nostru? Scăderea riscului de îmbolnăvire.
În contextul pandemiei era absolut necesar ca autoritățile să permită furnizarea de servicii medicale la distanță, inclusiv după încetarea stării de urgență. Iar Clinica Dr. Nassar s-a adaptat situației de îndată. Ei au adoptat măsura acordării de asistență medicală la distanță pentru pacienții săi cu scopul de aa rămâne aproape de aceștia, chiar și online.

„În afară de Covid-19, există multe alte afecțiuni și dureri, printre care și cele dentare. De aceea, căutarea și oferirea de soluții pentru pacienții noștri a fost un gest de normalitate. Pentru că e tare rău să ai urgențe stomatologice și să fii nevoit să aștepți ore în șir pe holurile unui spital aglomerat. Și pentru că s-au schimbat, ne-am adaptat și noi, și am schimbat regulile în favoarea pacienților noștri.”, punctează dr. Lorelei Nassar, medic specialist la Clinica de Implantologie Dr. Nassar din București.

PLATFORMA ONLINE

Încă din perioada stării de urgență, medicii de la Clinica de Implantologie Lorelei Nassar au lansat platforma online de suport pentru urgențele stomatologice.
Scopul?
„Să venim în întâmpinarea tuturor pacienților aflați în nevoie. Aceștia s-au confruntat cu probleme cum ar fi durerile dentare, abcesele, fațetele căzute, lucrările decimentate și multe altele. Am depus tot efortul să venim în sprijinul pacienților noștri, deja stresați de condițiile impuse de pandemie.”, mărturisește dr. Nassar.

Și totuși, poate că te întrebi cum poate un medic să ajute online un om care se confruntă cu o urgență?
Înainte de toate, simpla discuție a pacientului cu un medic specialist, îi conferă acestuia o siguranță, o stare de liniște. Pacientul știe că beneficiază de o părere avizată și se relaxează. Astfel că, starea lui generală se îmbunătățește. Apoi, online, se poate identifică și cauza problemei și indica un tratament sau un remediu. Totodată, în ceea ce privește gradul de periculozitate sau urgență, se poate direcționa pacientul acolo unde e cazul. Sunt pași care contează pentru confortul și starea de sănătate ale pacientului.

AFECȚIUNI DENTARE?

În perioada stării de urgență, pacienții care au avut dureri de dinți au fost de vârste diferite: copii, oameni tineri, dar și bunici. Stresul cauzat de pandemie a contribuit din plin la apariția acestor afecțiuni dentare. Cele mai frecvente cauze ale urgențelor dentare au fost din zona endodonției, chirurgiei și parodontologiei.
Dacă ai dureri sau te confrunți cu orice altă afecțiune dentară, nu ezita să optezi pentru o consultație online la Clinica de Implantologie Dr. Lorelei Nassar, str. Puțul lui Zamfir nr. 17, sect. 1, București sau trimite-ne un mail la contact@drnassar.ro! Ești în deplină siguranță la stomatolog. Vino cu încredere! Costul unei consultații online este de 50 de lei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *