Gallery

Surprize pentru cinefilii indragostiti

Până pe 25 februarie, să ne tot bucurăm de seria de surprize, activităţi si pachete speciale de Valentine’s Day pe care cinematograful Grand Cinema & More si zona de fun Grand Combo din Băneasa Shopping City ni le-au pregătit.

CE TREBUIE SĂ FACI?
Orice vizitator este invitat sa lase declaratii de iubire, sa-si faca poze impreuna cu persoana iubita, sa se bucure de film si cina printr-un pachet special creat de Valentine’s Day si sa asculte melodii celebre din filmele romantice.

SHARE YOUR LOVE:
În plus, prin intermediul platformei Share Your Love, toti cei care isi doresc sa sarbatoreasca iubirea sunt invitati sa lase o dovada a afectiunii, un video, o poza, un desen sau un cantec. Mesajele incarcate pe platforma vor fi apoi proiectate pentru cei dragi in salile de cinematograf, in weekend-ul 13 – 14 februarie.

PACHETE SPECIALE PENTRU V. DAY:
Până pe 225 febr poţi deja beneficia de pachetele speciale: Movies & Dinner include vizionarea unui film in Grand Cinema & More si un meniu special pentru doua persoane la Grand Combo, ce poate fi achizitionat la un preț special de 120 lei.
Grand Combo introduce in meniu surprize si specialitati culinare special de Ziua Indragostitilor: Love Basket sau Brownie in forma de inima, cocktailuri speciale pentru cei care vor sa savureze sarbatoarea iubirii.

Poţi afla mai multe informaţii şi surprize din campania Valentine’s Day care ne aşteaptă în cadrul cinematografului Grand Cinema & More si Grand Combo pe site-ul oficial.
Have a great V Day in 2!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *