Quote

Zânele Primăverii dau bucureștenilor cadou vouchere de la Park Lake!

Park Lake campanie vouchere cadou Paste

Park Lake campanie vouchere cadou Paste

A venit primăvara în toată splendoarea ei. Și deja și-a intrat în drepturi depline! Copaci înfloriți, iarbă ireal de verde, soare, cer turcoaz și flori multicolore și delicate, care ne zâmbesc din toate parcurile și grădinițele.
Nu mai departe de ieri am fost surprinsă în plină stradă de Zânele Primăverii, cele cu coronițe în cosițe, trimise de Park Lake să împartă prin tot Bucureștiul 4.000 de vouchere de cumpărături în valoare de 50 de lei fiecare.

Am fost super norocoasă să mă întâlnesc cu ele chiar în Piața Muncii; de fapt, ele m-au zărit primele și au pus ochii pe mine, poate și pentru că eram îmbrăcată toată în galben, precum floarea soarelui – sora lor bună 🙂
Îți imaginezi deci cât sunt de nerăbdătoare să merg să îmi aleg cadoul pe baza voucherului primit direct din Park Lake! Să fie o rochiță? Sau un parfum? Sau, recunosc, poate îmi voi face chiar mie un cadou: ochelari de soare ori un troller, căci vacanța vine cu pași repezi.

Da, da, ai citit bine, toți cei care se vor întâlni și vor fi opriți de zânele primăverii în perioada 7-14 aprilie vor primi garantat un voucher de cumpărături, care poate fi utilizat în peste 120 de magazine partenere din cadrul centrului comercial.

Căci Sărbătorile pascale sunt un bun prilej de a face cadouri speciale celor dragi; toți suntem pregătiți să dam start cumpărăturilor, pentru a-l întâmpina pe Iepuraș cum se cuvine. Și, pentru că este în natura noastră să facem surprize de Paște, Park Lake te așteaptă în perioada 5-15 aprilie în Shopping Center-ul din Liviu Rebreanu (Parc IOR) cu oferte speciale și numeroase activități tematice.

Mai mult, Park Lake a pregătit și o serie de activități tematice precum labirintul, târgul de Paște și ateliere pentru cei mici, ca să ne simțim bine la cumpărături și oriunde am păși în Park Lake. Află mai multe detalii despre evenimentele ParkLake pe www.parklake.ro, pagina de Facebook ParkLake Shopping Center sau pe aplicația de mobil ParkLake.

Sărbători fericite, shopping inspirat și o primăvară frumoasă să avem!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *