Quote

Xpert Beauty, noul pol profesional al frumuseții

WORRY FREE ZONE @ XPERT BEAUTY
Vineri am fost la shopping la Xpert Beauty, cel mai nou & cool pol al frumuseții profesionale din București.
Ce este Xpert Beauty, mai exact?
Un corner wow, creat special de Top Line in Băneasa Shopping City, în zona Feeria, lângă intrarea dinspre MobExpert, pentru toate prințesele urbane care visează să aibă părul, pielea și unghiile impecabile, la orice oră din zi și din noapte.
Nu întâmplător magazinul Xpert Beauty – care face parte dintr-un lanț din București și din țară – se autodefinește drept o Worry Free Zone. Pentru că reunește sub același acoperiș tot beauty-arsenalul de care avem nevoie pentru a ieși în evidență, pentru a fi îndrăznețe, seducătoare și frumoase.

Iar vestile bune continua: inca un nou magazin Xpert Beauty se va deschide peste doar doua zile. Unde? In AFI Palace Cotroceni! 🎈💖🎈
Be bold, be more, be sexy!

CE MI-AM CUMPĂRAT
Am profitat de brățara magenta, pe care o primești în magazin și care îți aduce un super-discount de 30% la orice cumperi până pe 10 mai și mi-am luat muuuulte, multe “bunătăți”.
Mi-am luat de la Joico “cea mai rosie” vopsea roșie pe care am testat-o eu in viata mea de roșcată și de care m-am îndrăgostit iremediabil încă de când m-a vopsit, acum câteva veri, Gabriela, trainer Joico în acea vreme – acum și trainer Moroccanoil.

Cum sunt obsedată de protecția solară, fie vară, fie iarnă, mi-am luat un ulei cu SPF-ul dat la maximum: Huile UV Defence 50+ de la Guinot, cu o textură lejeră, non-grasă.
Și un spray pentru piele intolerantă de la Academie, cu inevitabilul SPF50, cu acoperire complexă, UVA si UVB. Este, practic, un lapte care se absoarbe rapid și nu lasă efectul acela de mască albă care ne înnebunește la cremele anti-soare. Just love it!

Uite, navigând pe youtube, am mai găsit o fană a produselor cu protecție solară mare, cât mai mare, în persoana Danei Săvuică:

Evident că nu m-am putut abține să nu trec și pe la rafturile de make-up profesional Kryolan. Am pus ochii pe un eye-liner lichid și rezistent la apă, cu pensulă cu care trasezi ușor liniile, într-o superbă nuanță aqua (știi, nuanța aceea suberbă și intensă, nici verde, nici albastră sau, mai exact, și verde, și albastră, și cu un ceva wow și hipnotic pe lângă).
Și nu am putut rezista unui ruj roz intens, cu Vitamina E, pentru protejarea pielii, care mi-a rămas pe buze zi de vara pana spre seara, când am ieșit la picnic în parc.

DIN MENIUL UNEI ZILE PLINE DE SOARE ȘI DE (PRODUSE DE) FRUMUSEȚE
🌞mult soare – dap, îmi permit să stau după ora 4-5 la soare când am produse profesionale, cu protecție eficiență!
🏞verde cât cuprinde
💋crazy pink lipstick
🌸castani infloriti
🍾vin alb
👄stare de fericire pură

Welcome to my worry free zone!

#xpertbeauty #worryfreezone

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *