Gallery

#XFactor: #TheScent

In mintea si memoria fiecaruia dintre noi, parfumul este, cu siguranta, un factor X. The Xtreme Factor!
Caci aromele ne ghideaza emotiile. Tot ele ne ghideaza si ne starnesc amintirile. Si, ce sa vezi, oamenii de stiinta au dat in vileag faptul ca tot dumnealor, aromele, sunt extrem de importante in alegerile pe care le facem (fie ele de shopping, afective sau erotice).

Nu intamplator Cleopatra, regina Egiptului antic, era o maestra a parfumurilor si esentelor alese cu schepsis. Prin care a nascut pasiuni si si-a adus la picioare nu unul, ci doi ditamai generalii romani, Cezar și Marc Antoniu.
Si clar nu degeaba aromele brioselor proaspete i-au starnit lui Proust amintiri dulci din copilarie si un mare roman-fluviu, “In cautarea timpului pierdut”.
Da, parfumurile ne stapanesc emotiile si amintirile, fie ca vrem sa o admitem sau nu.
Asa ca este cat se poate de previzibil ca fiecare dintre noi sa aiba, bine inradacinat in memoria olfactiva, macar o aroma. Acel parfum unic, care ii starneste amintiri, stari, sentimente profunde. Parfumul. The Scent!
Toate gandurile astea mi-au venit in minte in timp ce simteam, zilele trecute, notele sexy si ademenitoare, de piesica zemoasa… ale unui nou parfum.
Un parfum care parca si-a propus sa capteze insasi esenta seductiei:
BOSS THE SCENT FOR HER BY HUGO BOSS

#SCENARIUL SEDUCTIEI UNUI PARFUM:
Atractia:

Notele de varf, fructate si gourmet, de piersica invaluita in miere si frezie, combinatie ce intriga si atrage ambii parteneri intr-o atractie delicata, subtila si eleganta facandu-l pe el sa doreasca sa descopere mai mult.

Seductia:
In momentul in care incepsa se apropie, notele calde si sofisticate a florii orientale de osmanthus incepsa se dezvaluie, si o data cu ele si puterea ascunsa. Subtilitatea initiala, seductia delicata se transforma intr-o nota impetuoasa si atragatoare. Acesta este catalizatorul ce declanseaza puterea seducatoare a parfumului.

Dependenta:
El devine prizonier si neputincios sa ii reziste Seducatoarei. Parfumul dezvaluie notele de baza, irezistibile, de boabe de cacao prajite, note ce ofera o explozie seducatoare, starnind si mai mult simturile, exprimand chimia cu femeia ce poarta parfumul, supunandu-se puteriilui. BOSS THE SCENT for her.


#FII PREGATITA SA TE LASI SEDUSA SI CUCERITA DE NOUL PARFUM HUGO BOSS: THE SCENT FOR HER

Emanand o eleganta de o feminitate sublima,caldsiseducatorce se construieste rapid cu intensitate, BOSS THE SCENT for oglindeste cu maiestriepovesteaseductiei – de la atractie la seductieajungand in final la dependenta – princombinareaputernica a ingredientelor. Notele de mijlocpline de seductie, parfumulreflectainteractiuneadintreceidoiprotagonisti, apropierealor, provocata de atractiainitialasitreptata, cu o intensitatececreste gradual descoperindastfelbazasenzuala cee mana o putereademenitoareimposibil de contestat.

Inspiratia

Mai intai a fost creata varianta masculina BOSS THE SCENT, o captivanta poveste de seductie vazuta din perspectiva masculina. Acum, casa de moda, sub viziunea creativa a lui Jason Wu, Directorul Artistic al diviziei BOSS de Fashion dedicata femeilor, a creat… femeia Boss.
Cum? Prin noul BOSS THE SCENT for her!

Wu a cautat sa surprinda juxtapunerea barbatului si a femeii in toate etapele de dezvoltare ale parfumului. Liniile sofisticate si elegante ale flaconului, ce curg de jos in sus si culmineaza cu bijuteria sub forma de buton din varf– o rasucire feminina a butonului BOSS – in timp ce tonurile de sampanie roz ale licorii magice te invita sa privesti mai atent…

#EL SI EA: IMAGINILE CARE SPUN POVESTEA BOSS THE SCENT:
Anna Ewers si Theo James intruchipeaza barbatul si femeia BOSS in noua campanie BOSS THE SCENT. Modelul German Anna Ewers este intruchiparea perfecta a dualitatii femeii BOSS – frumoasa, puternica si senzuala, cu carisma si atragand privirile oriunde merge.
Contrapartida ei, actorul britanic Theo James este personificarea partii seducatoare a barbatului BOSS: increzator in forta sa fizica la fel cum este constient de farmecul sau personal. Aceasta combinatie il face irezistibil.

‘BOSS THE SCENT for her’ este disponibil deja in magazinele SEPHORA. Il gasesti ca Apa De Parfum de 30ml, 50ml si 100ml.

Tu de ce arome te lasi purtata pe taramurile visarii? Da pe cele ale jocului seductiei?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *