Quote

X-mas gift boxes

Mâine, pe 8 noiembrie, sărbătorim o mulțime de oameni dragi din viețile noastre, Mihaele, Mihai, Gabriele și Gabrieli. Poate și pentru că este ziua de nume a mamei mele și a multor prieteni de suflet, sărbătoarea aceasta marchează, pentru mine, începutul seriei de sărbătoriri cu aromă de vin fiert și iz de ger ce vor urma timp de două luni. Cu o lungă listă de cadouri în minte, am dat ieri o tură prin parfumerii, am testat, m-am interesat la importatori ce surprize și oferte ne pregătesc. Și iată că vin cu multe idei de cadouri parfumate, la prețuri speciale:

#HUGO BOSS

FOR HER

Set cadou Hugo Boss, la preț special, care conține nu doar parfumul The Scent For Her, Eau de Parfum 30ml, ci și Body Lotion de 100 ml – loțiune de corp parfumată și hrănitoare, un adevărat răsfăț pentru piele.

FOR HIM
Fă-i o surpriză și dăruiește-i parfumul preferat, Hugo Boss – Boss The Scent, EDT, 50ml, alături de Deo Stick Hugo Boss, 75ml, în gift box de sărbătoare și la un preț magic!

Două arome sinonime cu seducția și pasiunea, cu atracția fatală, căreia nu îi poți rezista. Clipul publicitar, avându-i ca protagoniști pe frumoasa nemțoaică top-model, Anna Ewers și fermecătorul actor britanic Theo James este o capodoperă regizorală, amintind de celebra serie cinematografică Fifty Shades of Grey.
Getting closer. O aromă luxoasă și senzuală, care atrage, mai aproape, din ce în ce mai aproape… O putere de seducție ascunsă, care îl învăluie pe cel sau cea care poartă Parfumul. The Scent!
Apropo, muzica este The Weekend – High for This.

#NARCISO RODRIGUEZ
Ce să mai, trebuie să recunosc, când vine vorba de parfumurile Narciso Rodriguez, nu pot alege și pace! Îmi plac toate mult, mult, încă de când am testat prima dată, acum muuuulți ani, parfumul din sticluța neagră, îți mai amintești de el?!
Și iată că Sărbătorile vin cu noi motive de bucurie pentru mine, dar și de mare diemă mare: Eu ce aleg?!
Căci brandul propune și pune sub brad nu una, ci două cutii-cadou, la prețuri și în combinații speciale:
LIGHT PINK VERSUS BRIGHT PINK? Ce să fie?
Ambele parfumuri de 50ml sunt însoțite în parfumerii, fiecare în gift-box-ul său, de câte un gel-cremă de duș de 75 ml și o loțiune parfumată pentru corp de 75 ml. Toate la preț absolut irezistibil.

Romanticul Narciso Rodriguez Poudrée, o aromă caldă, feminină, care te învăluie direct pe piele și… îți intră pe sub piele, încă de la prima pulverizare. Notele sale catifelate, de flori albe de iasomie, de petale delicate de trandafir bulgăresc, încheiate prin acorduri lemnoase de vetiver și cedru, îl fac un parfum discret, misterios, memorabil…

Dar dacă, totuși, m-aș decide la noul și tonicul Fleur Musc?!

O aroma cu inima de mosc incadrata de flori roz, calde si bogate, un spirit vibrant, al senzualității profunde a fiecărei femei. Pentru pasiune mistuitoare, încredere, vrajă, parfumul propune un buchet floral generos, cu note vibrante pornite din inima sa de mosc. Somptuoasele flori roz, amplificate de piperul roz, se impletesc cu distinctivul mosc, in timp ce notele lemnoase, mixul de patchouli si ambra delicata ilumineaza. Rezultatul: un trandafir radiant sublim, de sine statator.


#GIRL OF NOW – PARFUM PLUS O POȘETĂ CADOU


Noua aromă semnată de Elie Saab este un elixir cu totul unic, reflectând toate fațetele pline de savoare și seducție ale migdalei și fisticului, invaluite de semnatura olfactiva ELIE SAAB: Floare de Portocal si Acorduri de Patchouli.
Para si Mandarina îi confera aromei stralucire, iar inovatia aromei vine de la floarea creata exclusiv pentru noul parfum Girl of Now: Floarea Ormond. Alaturata unui buchet bogat de Iasomie Alba si Flori de Magnolie, noua floare are un efect de amplificare a stralucirii, bucuriei si feminitatii aromei.

Girl o Now nu se preface, ci traieste fiecare moment cu intensitate si gratie. Este fascinanta, duioasa, spontana si indrazneata. Este autentica! Anul acesta, pentru Sărbători, Girl of Now a pregătit special pentru toate fetele cu spirit liber și energie pozitivă explozivă, pentru toate fashionistele originale un pachet la preț special: parfum 50ml plus o poșetă-plic extrem de chic, bleu cu alb.

Da, știu, extrem de greu de ales dintre toate variantele. Și unde mai pui că acestea sunt doar primele așternute pe luuunga listă cu idei de cadouri inspirate pentru anul acesta!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *