Quote

Wonderlust – în căutarea Raiului pierdut

Din noianul de cuvinte nou intrate în vocabularul contemporan, m-am lăsat de curând sedusă de două. Cuvinte frumoase ca rezonanță și complexe prin conceptele și mesajele pe care le ascund, asemenea scoicilor care poartă perle neștiute în pântece.

Serendipidy
– a găsi ceva valoros sau incredibil de frumos fără să îl cauți, când nu te aștepți. A da pur și simplu din întâmplare peste ceva wow. Și inima ta să stea o clipă în loc.
și
Wanderlust
– dorința nestăvilită de a călători și de a descoperi locuri noi.

Simt că aceste două cuvinte mă definesc extrem de bine. Mai exact, îmi definesc perfect modul inedit de a trăi – de la very glam la aventuros; de a călători către lumi noi, de a experimenta senzații tari și gusturi ciudate, de a visa cu ochii deschiși la noi și noi tărâmuri, povești și oameni.
Și, culmea, am descoperit ieri amândouă aceste cuvinte laolaltă.

Două concepte alăturate într-un singur produs, exact acolo unde m-aș fi așteptat cel mai puțin să le găsesc reunite: nu, nu pe plaja sălbatică din Manuel Antonio, Costa Rica. Nici pe insula cea verde Cozumel din Mexic, de unde m-am întors de curând (nu mă întreba, căci nici eu nu știu de ce m-am întors). Ci… într-un parfum, în magazinul Sephora din Mall Vitan. Numit printr-un minunat joc de cuvinte: Wonderlust, Eau De Parfum de MICHAEL KORS.

LUCRURILE BUNE ȚI SE ÎNTÂMPLĂ UNDE ȘI CÂND TE AȘTEPȚI CEL MAI PUȚIN
Aventura. Romantism. Descoperiri.
Prima pulverizare m-a teleportat brusc în mijlocul unei povești. Povestea Wonderlust.
“O dorință infinită de aventură, romantism și descoperire.” – așa își definește Michael Kors noul parfum.

Căci Wonderlust este despre wanderlust și calatorie către tine, în descoperirea dorințelor tale. Iar povestea Wonderlust începe de la motivul “escapadei”, al “evadării” din cotidian și obișnuit.
Doi tineri frumoși, eleganți, classy se plac, se înțeleg din priviri și, cu o barcă cu motor, evadează de pe un iacht pe o insulă pustie. Conceptul de Eden este recreat. Povestea inițială a lui Adam și Eva este rescrisă.
Eva modernă este Lily Aldridge, iar El este superbul model olandez Wouter Peelen; ei doi și numai ei, singuri, ca la început de lume, sunt aduși de Mario Testino într-o poveste cu apus roz, ape turcoaz și vegetație luxuriantă.

CAPTIVANTĂ, ÎNCREZĂTOARE ȘI ÎNTOTDEAUNA SEXY, REDESCOPERINDU-ȘI FEMINITATEA
Noul parfum semnat Michael Kors, Wonderlust, evoca o dorinta pentru viata in care frumuseatea, spontaneitatea si sensualizatetea sunt cele mai importante destinatii. Extrem de romantic, parfumul este inspirat de exotic, de nesteptat, de necunoscut.
Este parfumul femeii senzuale, sexy, sofisticate.
Un parfum gurmand, cu note de migdală afrodisiacă și acorduri condimentate și cremoase, de bergamotă și piper roșu. Vârful este apoi redefinit de inima florală, de garofiță și heliotrop și de baza de dulci rășine thailandeze și scorțișoară.
Femeia Wonderlust se lasă purtată, atrasă de un nou mod de a experimenta și de a se distra, redefinindu-și iar
și iar universul, redescoperindu-și femininatea.
Poate de asta m-a cucerit pe loc acest parfum. Poate de asta m-am lăsat purtată în călătoria mea imaginară, pornită așa, pe nepuse masă și pe neimpachetate bagaje, în mijlocul unei zile de luni, altfel insipide.

Și, dacă tot am adus vorba despre bagaje și m-am reîntors în București, în mijlocul unei zile de luni, în mijlocul Sephora din Mall Vitan, mi-am spus că pot profita de oferta specială din magazin. La orice parfum Michael Kors se primește cadou o geantă stylish Michael Kors, care o să mă însoțească în călătoriile mele inedite.

Ce să îți mai spun, în loc de încheiere? La cât mai multe călătorii speciale. Și lasă-ți dorința să îți călăuzească drumul!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *