Quote

Wilde Rose – beneficiile extractului de trandafir sălbatic pentru frumusețe și sănătate

Life Care - gel de duș Wild Rose

Life Care – gel de duș Wild Rose

Where the wild roses grow… Cu siguranță și tu îți mai amintești melodia cea seducătoare (și cu videoclip frumos și ciudat) a lui Nick Cave și Kylie Minogue.
În clipa în care am deschis capacul noului gel de duș de la Life Care și aroma de trandafir sălbatic m-a învăluit brusc, mintea mea (vorba lui Proust) a plecat instantaneu într-o călătorie. Peste mări și țări, prin tărâmuri frumoase și sălbatice precum cele cântate de cei doi. Acolo unde cresc trandafirii sălbatici și fetele cu piele fină, ca petalele unei roze…

Trandafirul sălbatic şi secretul pielii fine şi catifelate
Poate că “de vină” este și starea de exaltare de la început de primăvară, însă e o advărată plăcere să îți încânți simţurile cu parfumul delicat al trandafirului sălbatic. După o zi lungă și obositoare, oferă-ți un moment de răsfăț și lasă-te cuprinsă de relaxare şi bună dispoziţie.

Life Care® a lansat zilele trecute gelul de dus relaxant cu trandafir sălbatic şi plante BIO Kräuter®.

Combinaţia de ingrediente BIO curata delicat, nu usucă pielea şi îţi conferă o stare de bine întreaga zi.
Recunoscute pentru efectele miraculoase pe care le au asupra pielii, produsele cu trandafir sălbatic nu trebuie să lipsească din rutina ta de îngrijire. Vitaminele şi acizii graşi din trandafirul sălbatic menţin supleţea pielii, previn apariţia vergeturilor, calmează iritaţiile, hidratează şi previn îmbătrânirea prematură.

Știai că?…
Ne putem bucura de 5 beneficii esenţiale ale extractului de trandafir sălbatic, ideale pentru frumuseţea şi sănătatea noastră?

1. Antibacterian şi antiinflamator.
Știai că extractul natural de trandafir ajuta la tratarea acneei şi la curăţarea porilor?
Gelul de dus relaxant cu trandafir sălbatic şi plante BIO Kräuter® de la Life Care® are la bază o combinaţie inedită de ingrediente BIO, precum arnica montană, muşeţel, urzică şi trandafir sălbatic care, datorită proprietăţilor de calmare pe care le au, diminuează roşeaţa pielii şi diminuează aspectul eczemelor.

2. Antioxidant.
Puțini dintre noi știu că trandafirul sălbatic conţine cantităţi mari de vitamina C – un renumit antioxidant puternic, care protejează celulele pielii de acţiunea radiaţiile solare ori a poluării. Gelul de dus relaxant cu trandafir sălbatic şi plante BIO Kräuter® de la Life Care®alinta simţurile şi lasa pielea fină şi catifelată chiar şi după plajă.

3. Hidratant şi tonifiant.
Încă din vechime se știe că produsele naturale cu trandafiri hidratează pielea în profunzime, ajutând-o să devină netedă şi catifelată. Extractul de trandafir este indicat în special persoanelor cu pielea sensibilă, deoarece zaharuriledin petale creează o senzaţie liniştitoare. Efectul astringent alextractului de trandafir ajuta la strângerea porilor şi la restabilirea supletiipielii.

4. Parfum natural.
Multe produse cosmetice ecologice conţin trandafiri datorită aromei lor delicate.Gelul de dus relaxant cu trandafir sălbatic şi plante BIO Kräuter® de la Life Care® curata delicat şi conferă o stare de bună dispoziţie, fără a usca pielea, având o aromă naturală care te îmbie după fiecare utilizare.

5. Relaxant.
Visez la un SPA la tineacasă?
Datorită parfumului intens şi natural, produsele pe bază de trandafiri ajuta la relaxarea corpului şi a minţii, asigurând o experienţă plăcută, zi de zi.
Gelul de dus relaxant cu trandafir sălbatic şi plante BIO Kräuter® de la Life Care® se masează pe pielea umezită, oferind o senzaţie uimitoare datorită concentraţiei mari de extract natural de trandafir sălbatic.
În dimineţile agitate, duşul este o rutină căreia nu i se oferă nici timp, nici atenţia necesară. Însă, indiferent de perioada din zi, produse naturale din extract de trandafir cum este Gelul de dus relaxant cu trandafir sălbatic şi plante BIO Kräuter® de la Life Care® îţi vor hrăni şi îngriji pielea şi te vor ajuta să-ţi îmbunătăţeşti starea de spirit şi să te relaxezi.
Pentru comandă sau detalii suplimentare intra pe www.life-care.com.


O primăvară înfloritoare, însorită și plină de frumusețe să avem!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *