Quote

Wild Romance – for a wild and romantic makeup

O paletă de nuanțe delicate și de tonuri pastelate ne încântă privirile și ne mângâie chipurile, iarna aceasta. Totul datorită colecției cu aer vesel și primăvăratic, susținute de un design vintage – colecția Wild Romance, propusă de Art Deco pentru sezonul următor (deja disponibilă și în România, exclusiv în magazinele Douglas).
Roz delicat, nuanțe calde de maro, tonuri puternice de fructe de pădure, o combinație seducătoare de blândețe și putere. Pe scurt, romantism la purtător, ce încălzește sezonul rece și ne face trecerea către primăvară, aducându-ne instantaneu zâmbetul pe față. Câmpii întregi de flori sălbatice și pline de energie și culoare, colecția readuce în centru puterea romantismului feminin.

ÎMI STĂ PE BUZE…
și trebuie neapărat să îți povestesc despre minunatele rujuri din noua colecție Wild Romance de la Art Deco.

Rujul-creion Full Precision îți asigură o aplicare precisă, impecabilă, datorită formei sale inovatoare, de triunghi. Un creion retractabil, cu vârf precis și ușor de folosit. So high-tech beauty!
O singură aplicare și vei obține un efect wow, al unei culori vibrante și puternice, cu o textură catifelată, ca un balsam care, în plus, chiar este și hrănitor, datorită vitaminei E și nu conține parabeni sau parfum. Buzele vor părea mai pline, datorită efectului satinat, semi-mat, micile imperfecțiuni devenind invizibile.

Rujul este disponibil în 6 nuanțe expresive, pentru diferite ocazii și gusturi:
“red hibiscus” No. 10 o captivantă nunță de roșu intens.
“Wild berry sorbet” No. 30 – delicioasă precum frunctele de pădure.
“mellow mauve” No. 40 violet închis.
“Peach blossom” No. 60 un ton suculent de piersică.
“shy coral” No. 70 corai exotic.
“Floral balcony” No. 80 – un roz îndrăzneț.

Rujul Perfect Color învăluie buzele în nuanțe pastel speciale. O textură cremoasă, care îți răsfață pielea cu uleiuri și ceară hrănitoare și cu Vitamina E, care protejează și hidratează. Febra primăvăratică scoate la iveală două noi culori: “rosewood rouge” No. 834, un roz închis misterios și “dreamy orange” No. 860, de piersică fresh.

Delicatul ruj cu parfum fin de vanilie Perfect Mat Lipstick îți asigură un finish mat, datorită unui complex de ceară care intensifică nuanțele. Datorită texturii long-lasting, va rămâne pe buze întreaga zi, indiferent de nuanța pe care o alegi: “misty taupe” No. 208 natural rose ori “woodland brown” No. 215, nuanța nude.

Folosind Mineral Lip Stylers, conturul buzelor va fi perfect și cu acuratețe trasat. Nuanța “mineral rosy peach” No. 14 este nou-nouță, la fix pentru a anunța primăvara ce va să vină…

CU OCHI ȘI CU SPÂNCENE
Ce spui de niște gene wow cu noul Curling Mascara, disponibil în negrul “cel mai negru” – “black” No. 1. Gene curbate și super-voluminoase, ce sfidează gravitația; dap, chiar și firele mai scurte sunt luate pe sus și ridicate în slăvi de periuța deasă, cu fire fine, ce garantează o aplicare uniformă și o separare perfectă a firelor. Un mascara long-lasting, care nu se întinde, ci rămâne impecabil și fresh pe gene, întreaga zi. O combinație interesantă de varietăți de ceară asigură o textură cremoasă și un finish strălucitor și mărește volumul.

Alungă răcoarea iernii cu Beauty Box Trio Limited Edition, cu motivele sale florale amintind de primăvară și de pasteluri. O trusă de farduri de pleoape, ideală pentru a-ți ține fardurile și blush-urile ARTDECO, extrem de practică și pentru călătorii.
Fardurile de pleoape mătăsoase, cu pigmenți de durată și extrem de vibrante pot fi aplicate ușor. Profită deci de cele 4 noi culori ale unei primăveri de vis!
“deep grape” No. 219 – nuanțe de struguri deliciosi. O expresivă nuanță “strawberry pie” no. 236 shines with a rich berry note. “Wild lavender” No. 269 gives a dreamy pale purple. “Matt powdery apricot” No. 532 extrem de fresh.

Creoinul retractabil pentru ochi Mineral Eye Styler in “mineral purple elderberry” No. 95, în tonuri închise, creează un machiaj expresiv și un look dramatic. Are un design inovator și ergonomi, fiind ușor de aplicat și oferind acuratețe atât pentru pleoapa inferioară, cât și pentru cea inferioară.

Eye Designer Refills aeste o variantă alternativă long-lasting și practică pentru machiajul ochilor. “Warm hazel” No. 23, cu accente calde de maro. “Golden rose” No. 31 – roz luminos. “Antique berry” No. 39 – amintind de fructele și florile primăverii.

Aplicatorul Eye Designer, disponibil în design limited edition, special, cu flori de primăvară,asigură aplicare profi și un machiaj wow.

LIKE A SECOND SKIN…
Versatilul Liquid Camouflage combină confortul ultra lejer cu acoperirea excelentă și cu un efect extrem de natural.
Datorită unei proporții ridicate de pigmenți pudră extrem de fină, efectul final este extrem de neted, perfect, reacționând precum o a doua piele la orice mișcare și expresie a feței.
Are o formulă inovatoare, bazată pe ulei de argan hrănitor, panthenol și iarba tigrului, fără concervanți. “Light vanilla” No. 60 este nuanța nouă, perfectă pentru tenul deschis la culoare.

PE UNGHII
Un lac de unghii high-tech – Art Couture Nail Lacquer- conferă o strălucire de lungă durată, culori bogate și opacitate ridicată datorită pigmenților speciali. Efectul vizual este de gel și uscarea este rapidă, datorită structurii hiper-hrănitoare, cu amino peptide, panthenol, vitaminele A, C și E, ce protejează și hrănesc unghia. Aplicarea este extrem de simplă și eficientă, cu mare precizie, prin pensula rotunjită, creată din fibre de super-calitate Tynex .
Tu ce nuanțe alegi? Roz “silent landscape” No. 622? Un roz pastelat “country rose”? O nuanța închisă de “Earthly mauve” No. 778? Sau, mai degrabă, “peach parfait” No. 787?
Get in the mood for spring!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *