Gallery

We love Morrocanoil

Părul nostru deja se bucură de ceva timp de beneficiile geniale – hrănitoare şi revigorante – ale uleiului de argan din produsele Morrocanoil. Iată, însă, că 2015 aduce veşti excelente: gama Morrocainoil s-a îmbogăţit acum şi cu produse speciale pentru corp.

Cele 9 produse noi din gama Moroccanoil pentru corp, aduse in Romania de TopLine, le-am testat chiar la lansare, zilele trecute, la Miko Palace. Si nu pot sa iti spun decat atat:
Nu ar fi putut exista motiv mai mare de bucurie, in prag de primavara, pentru pielea noastra!
Sunt absolut senzationale!

Body Buff / EXFOLIANT PENTRU CORP, 357 Lei
Se maseaza pe pielea umedă sau uscată, 1 dată sau de 2 ori pe săptămână, in functie de cat de uscata iti simti pielea. Apoi se clăteste.
Produsul contine exfoliant cu coaja naturala de portocala; ulei de argan amestecat cu vitaminaE; ulei de avocado hranitor; seminte de struguri; sofranel; susan &ulei de migdale dulci.
Plus un parf delicat, de floare de portocal.

Body Butter / UNT PENTRU CORP, 377Lei
Cum se foloseste? Se aplica generos pe piele, fie ea umedă sau uscata.
Este extrem de hranitor si bogatîn unt de argan, shea, cacao şi mango. Pielea va ramane fină şi hidratata mult timp. In plus, contine si ulei de argan antioxidant, rodie, masline, avocado şi squalene.
Unt şi ulei, impreuna? Da, cele doua se contopesc perfect si functioneaza impreuna pentru a calma şi îmbunătăţi textura pielii, în timp ce acizii graşi esenţiali şi vitamina E pătrund adânc în piele, hidratând puternic.
Este un produs luxos, cu textura catifelata si bogata, care se absoarbe instantaneu, fară a lăsa în urmă senzaţia de film gras.

Body Soufflé/ CREMĂ SPUMĂ DE CORP, 377 Lei
O formulă bogată în ulei de argan antioxidant şi unt de shea cremos, cu efect imediat vizibil pe piele. O cremă uşoară, ce lasă pielea fină şi catifelată.
Cu un parfum fin, original Moroccanoil.

Cleansing Bar / SĂPUN SOLID, 73 Lei
Bogat în ulei de argan şi unt de shea, pentru hidratarea pieleii chiar în timp ce te speli. Parfumat delicat si primavaratic, cu floare de portocal.

Dry Body Oil / ULEI PENTRU PIELEA USCATĂ, 327 Lei
Pur si simplu se pulverizeaza pe piele imediat după duș și se maseaza ușor. Iar pielea ramane catifelata si perfect hranita si hidratata, datorita amestecului de uleiuri esenţiale de argan, masline şi avocado, bogat infuzate cu antioxidanţi şi puternic nutritive.
Formulă usoara hidratează, în timp ce acizi graşi esenţiali calmează zonele uscate şi îmbunataţesc textura pielii.

Hand Cream / CREMĂ DE MÂINI, 218 Lei
O formula luxoasa, concentrată,care se absoarbe instantaneu în piele, folosind ulei de argan şi avocado, bogat în antioxidanţi. Amestecul nutritiv cu unt de shea, cacao şi mangoajută la calmarea şi hidratarea mâinilor uscate.
Plus un parfum revigorant şi energizant, de floare de portocal.

Intense Hydrating Treatment/ TRATAMENT INTENS HIDRATANT, 269 Lei
Cum se foloseste? Se pune o cantitate mica intre palme si se incălzeste putin, apoi se maseaza pielea, insistand pe zonele mai uscate, cum ar fi genunchii, coatele şi călcâiele.
Infuzat cu ulei de argan antioxidant şi plante completarea, Tratamentul Hidratant Intens se topeste într-un ulei calmant, ce transformă şi hrăneşte chiar şi cea mai uscată piele.
Se poate utiliza ca ulei de masaj de relaxare sau adăugatîn apa de baie. Si te vei bucura, astfel, si de beneficiile sale, si de parfumul sau delicat de miere şi de lavandă.

Pure Argan Oil / ULEI DE ARGAN PUR, 363 Lei
Extrem de bogat în vitamina E, acizi graşi esenţiali şi antioxidanţi, acest uleide lux, non-gras, oferă multiple beneficii pentru faţă, corp şi păr. Dă o textură de mătase şi se absoarbe rapid, pentru hidratare şi răsfăţ.

Shimmering Body Oil/ ULEI STRĂLUCITOR, 327 Lei
Lasa-te invaluita de stralucirea sa delicata. Un amestec bogat şi hrănitoar de ulei de argan şi susan antioxidant, care se absoarbe rapid, pentru a revigora şi hidrata, oferind o strălucire delicată.
Cu un parfum original si discret Moroccanoil.

Rasfat Morrocanoil – din cap până în picioare. Cu noua gama completa pentru ingrijirea pielii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *