Quote

Vrei să vii cu mine la Blue Party? LaMama sărbătorește cu stil 19 ani!

După cum Cătălin Mahu ne-a obișnuit deja de atâta timp, dacă e 27 februarie, atunci este sărbătorirea La Mama! (Pentru mine, una, este extrem de ușor să țin minte, an de an: este chiar a doua zi după ziua mea!).
De ce pe 27 februarie?
Chiar atunci se împlinesc 19 ani de când s-a deschis, în București, primul restaurant LaMama – o ocazie tocmai bună să ne întâlnim la LaMama Ateneu și să petrecem în stil românesc. Să ciocnim un pahar de vin, să povestim între prieteni vechi și noi, să ascultăm muzică bună, in compania formatiei Publika. Și să degustăm delicii din bucătăria tradițională, dar și feluri moderne, inspirate de bucătăria citadină, versatilă, mereu reinventată.


LAMAMA DĂ PETRECERE ROMÂNEASCĂ PE 27 FEBRUARIE!

Pe 27 februarie marcăm 19 ani de istorie gastronomică și răsfăţ culinar, 19 ani de la deschiderea primului restaurant LA MAMA.
Restaurantele LaMama recunosc și preţuiesc preparatele cu tradiţie, care devin adevărate surse de inspiraţie pentru bucătăria modernă, citadină, atât cea românească, cât și cea internaţională. Nu întâmplător în meniurile La Mama se vor regăsi, deopotrivă, escalop sau midii din Marea Neagra proaspete (vara), alături de varză cu ciolan, sarmale sau papanași.

OFER 1 PREMIU DELICIOS PENTRU CEI 19 ANI LAMAMA
Premiul constă în 1 bucată invitaţie de 2 persoane pentru câștigătorul concursului la Evenimentul privat de aniversare 19 ani La Mama – “Blue Party” – din data de 27 februarie 2018, ora 19.00, La Mama Ateneu (Str. Episcopiei nr. 9).

REGULAMENT CONCURS
Vrei să petreci alături de prietenii LaMama?
Poti fi si tu unul dintre invitatii la Blue Party – petrecerea speciala de 19 ani din seara de 27 februarie de la restaurantul LaMama Ateneu. Va fi o petrecere de pomină, la care participanții vor primi brățara albastră – prima din cele 3 brățări care machează Centenarul în codul de culori LaMama. Accesul la petrecere este rezervat numai prietenilor și clieților fideli și se face exclusiv pe baza de invitatie.
Detaliile le găsești și pe site-ul www.lamama.ro.

CUM TE ÎNSCRII:
Tot ceea ce trebuie sa faci este sa participi la concurs:
1. De pe 20 februarie pana pe 25 februarie 2018, ora 23:59,
dă like și share pe Facebook, AICI, pozei oficiale de concurs.

2. Lasă-mi, într-un comentariu la postarea de pe Facebook, un cuvant care, pentru tine, defineste cel mai bine restaurantele La Mama. Poți chiar și să îmi împărtășești o amintire frumoasa din restaurantele La Mama, pe parcursul celor 19 ani de când ne ofera răsfăț culinar și bucătărie citadina.

3. Câștigătorul va fi desemnat în urma unei extrageri prin random.org. Îl voi anunța pe blog și pe Facebook getmylook.ro pe 26 februarie 2018, chiar de ziua mea.
Sper să fie și ziua ta… norocoasă! Bafta multă! Ne vedem pe 27 seara la Blue Party. Dress code: casual, with a touch of blue.

#lamama19ani #răsfaț #bucătăriecitadină

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *