Gallery

Vrei sa slabesti? Slabeste inteligent si usor!


Care este cheia pentru o silueta de invidiat?
Un stil de viata sanatos, o dieta echilibrata si o monitorizare inteligenta a ceea ce mananci, zi de zi.
Se pare ca suntem cu un pas mai aproape de reteta cea mai simpla si mai inteligenta pentru a obtine greutatea ideala, datorita unei noi… platforme online: bodykey by NUTRILITE. Un program de control al greutății, initiat de Amway, care vine în întâmpinarea dorintei si a nevoii oricui de a avea o greutate ideala!

Haide sa facem impreuna un exercitiu de imaginaţie:
Imaginează-ți o dietă ca un costum croit special pe măsura nevoilor și preferințelor tale.
Sau închide ochii şi gândeşte-te cât de simplu ar fi totul dacă cineva te-ar asigura că tu şi numai tu deţii controlul greutăţii tale!

Ei, ce spui, sună bine, nu-i aşa?!
Aşa am zis şi eu când am aflat despre bodykey by NUTRILITE, un nou concept privind controlul greutății, bazat pe un program personalizat de dietă și exerciții fizice, dezvoltat special pentru tine.

CE ESTE BODYKEY?
Este o metodă inovatoare, simplă şi eficientă de a-ţi gestiona greutatea.
O metodă care te va ajuta să te pregătești mult mai ușor pentru perioada verii și să treci cu brio testul costumului de baie.

bodykey by NUTRILITE™ îți oferă un program personalizat și echilibrat în vederea menținerii unei greutăți optime pe termen lung.
Platforma bodykey nu este doar o listă de alimente și exerciții fizice, ci un program conceput pentru și împreună cu tine, prin intermediul unui sistem interactiv care permite o mare flexibilitate, astfel încât să se potrivească perfect cu stilul tău de viață.

O analiză detaliată a particularităților genetice individuale și a stilului tău de viață permite experților bodykey să elaboreze un plan adecvat nevoilor tale specifice, luând în considerare că nu ești doar o persoană care urmează o dietă, ci și o persoană unică. Cu nevoi şi particularităţi unice!

PASII CATRE SILUETA IDEALA:
Cu bodykey by NUTRILITE™, călătoria către atingerea greutății dorite este ușoară de la început până la sfârșit.
Pentru a începe programul personalizat de control al greutății, trebuie să urmezi aceşti pași simpli:

1. FĂ-ȚI TESTUL GENETIC
O probă de ADN oferă experților bodykey™ informații esențiale despre modul în care organismul reacționează la grăsimi și glucide, precum și la diferite tipuri de activități fizice.
Prin analiza consecințelor metabolice a cinci variații de gene, influența acestora asupra genotipului uman și numeroasele efecte pe care le au asupra metabolismului, oamenii de știință au descoperit o metodă complexă pentru a crea o dietă și un plan de exerciții fizice pe măsura caracteristicilor individuale identificate.

2. ÎNREGISTREAZĂ-TE PE WWW.BODYKEY.RO
Şi completează chestionarul din cadrul secțiunii Crearea Planului Individual.

3. URMEAZĂ PLANUL DE DIETĂ, PERSONALIZAT PENTRU TINE DE EXPERTI
Experții bodykey™ își formează o imagine clară în ceea ce te privește: informaţii despre tine şi greutatea ta, stil de viață, preferințele tale, înțelegând deci nevoile tale și ale organismului tău. Şi dezvoltând, special pentru tine, un Plan de dietă, cu tipuri de meniuri, reţete și activități fizice eficiente şi potrivite pentru tine, zi de zi.
Căci planificarea meselor prin bodykey™ îți permite să consumi alimente adaptate nevoilor tale, astfel încât ceea ce mănânci să fie în conformitate cu ceea ce funcționează pentru tine, și nu invers.

DE CE BODYKEY?
• bodykey by NUTRILITE™ este un program dezvoltat și validat de către nutriționiști, psihologi și experți în fitness.

• Are la bază predispoziția ta genetică cu privire la nutriție și activitate fizică. Şi ia în considerare stilul tău de viață, precum și preferințele personale.

• Este un program de control al greutății care îți asigură o dietă ușor de urmat în confortul propriei locuințe.

• Cu bodykey by NUTRILITE™, tu ești pe primul loc.
Dieta și programul de exerciții sunt realizate pe baza nevoilor tale specifice de către experți dornici să te susțină în drumul către atingerea greutății optime.

• NUTRILITE este cea mai vândută marcă de vitamine şi suplimente alimentare din lume, distribuită exclusiv de Amway. Este singura marcă globală de vitamine şi minerale care cultivă, recoltează şi procesează plante din propriile sale ferme certificate organic. Fermele sunt situate in Washington, Mexic și Brazilia.

Ce mai trebuie să ştii despre produsele Nutrilite?
Că sunt comercializate exclusiv prin rețeaua de Întreprinzători Privați Amway – amway.ro. Pentru mai multe informații despre bodykey by NUTRILITE™ poţi accesa bodykey.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *