Gallery

Vrei să gătești extrem de ușor?

Milioane de poveşti şi un stil de viaţă sănătos la numai o atingere distanţă
Timp de o jumătate de secol, aparatul de bucătărie multifuncţional de la Vorwerk a scris milioane de poveşti în peste 50 de ţări: zâmbete furate la micul dejun, smoothie-uri în pauze, cine sănătoase savurate alături de cei iubiţi, milioane de momente sănătoase şi delicioase. De-acum, Thermomix® clasic a fost adus în era digitală provocând o nouă revoluţie în stilul de viaţă al consumatorilor.
„Cu inovatorul chip de reţete, ecranul tactil şi funcţia de preparare ghidată, Vorwerk şi-a demonstrat încă o dată remarcabilă capacitate de a inova, plasând gătitul în era digitală, anticipând nevoile consumatorilor şi stabilind noi trend-uri în viaţa de zi cu zi.” apreciază Dirk Reznik, CEO Vorwerk.

Unicitate, inovaţie şi simplitate – direcţiile noii experienţe din bucătărie

Reunind funcţiile a 12 aparate de bucătărie, gătitul se simplifică semnificativ cu noul Thermomix®, iar stilul de viaţă sănătos atinge noi standarde. Unic, versatil, multifuncţional, inovatorul Thermomix® este o bucătărie în sine, sofisticată, dar care ocupă, datorită designului compact, un spaţiu de aproximativ amprenta unei foi de hârtie A4.

Cel mai important este că stângăcia din bucătărie poate fi dată uitării, deoarece aceasta nu mai face diferenţa. În bucătăriile amatorilor, pasionaţilor de cooking sau ale chef-ilor renumiţi, rezultatele Thermomix® sunt de fiecare dată excelente. Simplitatea, unicitatea, inovaţia oferite de uimitorul aparat multifuncţional digital modifică percepţia despre gătit şi schimbă comportamentul din bucătărie.

Thermomix® face totul de unul singur: cântăreşte, mixează, toacă, mărunţeşte, macină, pulverizează, frământă, pasează, bate spume /creme, amestecă, prepară băuturi, emulsionează, încălzeşte şi nu se opreşte aici: tot el găteşte, fierbe în aburi, sterilizează şi, în plus, se curăţă aproape singur. Nu numai că reţetele sunt limitate doar de propria imaginaţie, iar tu câştigi mai mult timp pentru tine, dar bucătăria ta devine brusc mai spaţioasă şi aerisită, în trend cu ultimele tendinţe din design-ul interior.

De-acum poţi uita de maşina de tocat, blender, malaxor, storcător, tel, răzătoare, mojar, aparat de îngheţată, cântar, mixer, robot de bucătărie sau râşniţă de cafea. Experienţa din propria bucătărie intră de acum în altă dimensiune.

Must have-ul noului stil de viaţă! Noua eră începe azi cu Thermomix®

Uşor de folosit, cu ecranul tactil şi un selector principal, Thermomix® poate fi acţionat intuitiv, printr-o simplă atingere. Funcţionalitatea sa easy-to-use se reflectă şi în sistemul de blocare inovator, prin care capacul bolului se blochează automat odată cu punerea în funcţiune a aparatului.

Fie că gătim pentru o singură persoană, fie că aşteptăm mai mulţi invitaţi, datorită bolului din oţel inoxidabil cu capacitate de 2,2l, Thermomix® pregăteşte cine de 5 stele chiar şi pentru o serie de critici culinari. În plus, motorul cu viteză de rotaţie de până la 10.700 rpm, plasează Thermomix® pe locul I în gama aparatelor de bucătărie.


Thermomix®, noul tău stil de viaţă!

Chiar dacă face totul de unul singur, prin atrăgătorul ecran tactil color, poţi urmări îndeaproape direct pe ecran reţetele, folosind chip-ul de reţete şi funcţia de preparare ghidată. Această funcţie inovatoare de afişare a reţetei pe ecran garantează rezultatul final excepţional. Trebuie doar să adaugi ingredientele, iar Thermomix® va regla până şi temperatura şi timpul în locul tău.

În cartea sa de reţete regăseşti peste 175 de variante de a prepara sosuri delicate, supe, de a găti perfect peştele, carnea şi legumele. Nu trebuie să-ţi faci griji dacă într-o zi nu te simţi prea inspirat. Răsfoind paginile de sugestii vei găsi cele mai simple reţete pentru gemuri gustoase şi apetisante, chutney, conserve, piureuri perfecte, paste şi pateuri.
Thermomix® îţi respectă timpul şi face aproape tot în locul tău simplificându-ţi stilul de viaţă! Trebuie doar să îndrăzneşti să accesezi inovaţia noului univers din bucătăria ta!


Asistenţă premium

Fiecare Thermomix® este livrat cu un pachet de servicii all-inclusive! Consultantul Thermomix® va rămâne persoana dedicată ţie, ce oferă asistenţă şi sprijin mult după ce aparatul se va instala definitiv în casa ta. Demonstraţii de gătit, instrucţiuni de folosire oferite chiar în bucătărie, accesul la clase de gătit unde poţi descoperi în permanent noi reţete delicioase şi sănătoase alături de experţii Thermomix, sunt doar câteva dintre direcţiile ce fac parte din experienţa unică Thermomix®.
Preţ unic în România 1295 EUR

HLK TRADE este distribuitor oficial al Thermomix în România. Thermomix este o divizie a Grupului Vorwerk, al cărui sediu central se află Wuppertal, Germania. Constituită în 1883, activitatea principală a companiei este vânzarea directă a produselor de înaltă calitate.
Aparatul de bucătărie multifuncţional Thermomix reuneşte funcţiile a 12 aparate de bucătărie diferite. Dispunând de mii de reţete verificate, Thermomix este folosit de peste 7 milioane de utilizatori din intreaga lume. Aparatul revolutionar Thermomix este disponibil în peste 50 de ţări, fiind reprezentat de companiile grupului Vorwerk şi distribuitorii independenţi. Pentru informaţii suplimentare, vizitează www.thermomix.com şi www.thermomixromania.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *