Gallery

CONCURS: Vrei să câştigi o VACANŢĂ ÎN DOI PE COASTA DE AZUR? Sau seturi de produse GERLINEA?

Ce spui, ai vrea să îţi faci bagajele aşa, pe nepusă masă şi să fii trimisă gratuit într-o vacanţă în doi pe Coasta de Azur?
Atunci, află că ai toate şansele din lume să fii chiar tu marea câştigătoare.
Trebuie doar să te înscrii până la sfârşitul lui august la concursul #Hai la plajă cu Gerlinéa! Şi vacanţa de vis poate fi a ta! Sau oricare dintre premii chic pe care Gerlinea ti le oferă pentru plajă.

Toate visăm, moleşite puţin de canicula estivală, la vacanţe, la plaje răcăroase, la briza mării ori la apa revigorantă a unei piscine, nu-i aşa?
Gerlinéa ştie!
Şi, tocmai de aceea, ţi-a pregătit pentru această lungă vară fierbinte o invitaţie specială la plajă. De fapt, 3 invitatii intr-una! 🙂

GERLINEA ITI LANSEAZA O TRIPLA INVITAŢIE LA PLAJĂ:

1. CAMPANIA-CONCURS DE VARĂ #Hai la plajă cu Gerlinéa. URMARESTE PROMOTIA GERLINEA DIN HIPERMARKETURI!
Este campania de vară care ţi-a pregătit bagajul pentru litoralul românesc… sau, de ce nu, pentru Coasta de Azur.

castiga o vacanta in doi pe coasta de azur si sute de premii chic

castiga o vacanta in doi pe coasta de azur si sute de premii chic

Gerlinea nu s-a gândit numai la dieta ta sănătoasă, ci tocmai ce ţi-a pregătit şi echipamentul cool de plajă! Ba chiar şi un weekend în doi pe Coasta de Azur, prin promoţia sa estivală.

Cum te înscrii în concurs?
Nimic mai simplu:
PASUL I:

Cumpără, între 6 iulie şi 31 august 2015 orice produs sau produse Gerlinéa din magazine si lanturile de hipermarketuri.

PASUL II:
Înscrie apoi numărul de bon ori de factură pe www.Gerlinéa.ro sau pe www.facebook.com/GerlinéaRomania.

PASUL III:
Urmăreşte rezultatele tragerii la sorti.
Poţi câștiga chiar tu marele premiu: weekendul pentru doi pe Coasta de Azur! Plus unul dintre sutele de premii şic Gerlinea: genţi de plajă, pălării de soare sau papuci.
Ei, ce spui, sună senzaţional, nu-i aşa?
#Află mai multe şi de pe www.facebook.com/GerlineaRomania şi www.nutrivita.ro.

2. INVITATIE LA CONCURSUL DE PE BLOG “FII CHIC CU GERLINEA & GETMYLOOK.RO”
Si, pentru ca vrem sa fii trendy la plaja, ti-am pregatit pe blog o surpriza si un concurs suplimentar:

concurs "Fii chic cu Getmylook.ro si Gerlinea"

concurs “Fii chic cu Getmylook.ro si Gerlinea”

REGULAMENT:
-PREMII:

3 seturi compuse din papuci de plaja si batoane delicioase si sanatoase Gerlinea te asteapta sa le castigi!

INSCRIERE:
De astazi, 6 august 2015, pana pe 12 august 2015, ora 23.59, te poti inscrie urmand doi pasi extrem de simpli:
Pasul I:

Da aici LIKE! paginii de facebook getmylook.ro

Pasul II:
Da aici LIKE si SHARE! pozei de concurs.

DESEMNARE CASTIGATORI:
Cei 3 castigatori ai seturilor Gerlinea (fiecare constand in papuci de plaja si batoane hipocalorice Gerlinea) vor fi alesi prin tragere la sorti (prin sistemul random.org).
Si vor fi anuntati printr-un comentariu la acest articol si pe pagina de facebook getmylook.ro pe 14 august 2015.

3. INVITAŢIE LA DIETA GERLINEA:
Misiunea Gerlinéa este de a te ajuta să slăbeşti şi să îţi menţii greutatea ideală atinsă, printr-un regim de viata echilibrat. Să nu uităm că Gerlinéa este brandul numarul 1 de managementul greutatii corporale!
Aşa că, în primul şi în primul rând, Gerlinea ar şi vara aceasta grijă ca tu să îţi etalezi pe plajă o siluetă de invidiat.
Şi, pe lângă liniile clasice de gustări hipocalorice şi hiperproteice de înlocuit o gustare sau batoanele substite de masă, Gerlinea ne-a pregătit o surpriză:

BATOANELE EDIŢIE LIMITATĂ ESTIVALĂ GERLINEA, cutie de 6 batoane.
Nevoile specifice ale fiecărui consumator sunt foarte importante pentru Gerlinéa, vara aceasta a dezvoltat 2 noi arome, intr-un nou format, de 3 mese.
Două noi arome de batoane delicioase şi sănătoase, destinate pierderii sau menţinerii greutatii, inlocuirii unei mese sau compensarii unui exces culinar.
Hipocalorice, bogate in proteine, pentru menţinerea masei musculare, cu 12 vitamine şi 11 minerale si o cantitate optima de glucide si lipide, 2 batoane de doar 208 kcal înlocuiesc sănătos şi hrănitor o masă!
Încearcă şi tu noile arome ale verii, de la Gerlinea:
• Gerlinéa Batoane cu Alune-Vanilie: bucură-te, vara aceasta, de combinatia inedita de alune si vanilie, pentru un gust bogat si fin.
• Gerlinéa Batoane cu Cafea-Ciocolată Neagră: lasa-te sedusă de textura bogata si catifelata a ciocolatei si de aroma revigoranta de cafea.

SECRETUL DIETEI GERLINEA? GUSTĂRILE LEJERE ŞI SUBSTITUTELE DE MASĂ GERLINÉA
Stiai cã înlocuirea zilnicã a douã mese prin substitute de masã, în cadrul unui regim hipocaloric, ajutã la scãderea în greutate?
Rezultat al unor cercetãri ştiinţifice extinse, acest aspect a fost recunoscut de cãtre EFSA, organism independent ce supravegheazã siguranţa alimentarã în Europa.
Fiind complete şi echilibrate, substitutele de masã Gerlinéa pot înlocui douã mese în timpul zilei, astfel încât sã poţi pierde kilogramele în plus menţinând o alimentaţie sãnãtoasã şi fãrã riscuri pentru organism!
Substitutele de masã Gerlinéa pot fi folosite şi pentru stabilizare dupã o pierdere în greutate sau pentru gestionarea zilnicã a greutãţii.

Fie cã este vorba despre micul dejun sau de gustãrile dintre mese, alege produsele hipocalorice şi echilibrate în nutrienţi de la Gerlinéa, bogate în proteine, pentru păstrarea masei musculare şi a vitalitãţii, chiar şi în diete sãrace în calorii.
Alege să slăbeşti sau să îţi menţii greutatea inteligent!

CUI SE ADRESEAZÃ DIETA GERLINÉA?
Gustãrile dietetice Gerlinéa sunt gândite special pentru persoanele active, care nu pot aloca mai mult timp mesei şi au nevoie de un mic dejun sau prânz rapid şi comod.
Şi se adreseazã celor ce doresc sã îşi menţinã şi gestioneze greutatea prin gustãri hiper-proteice. Batoanele Gerlinéa pot fi consumate fie ca produs complementar într-o dietă bazata pe substitute de masã, fie în cadrul unei alimentaţii lejere şi echilibrate.

DE CE SÃ ALEGI GERLINÉA?
În primul rând, gustãrile Gerlinéa sunt Hipocalorice: au aproximativ 200kcal / masã şi Bogate în proteine – iar proteinele contribuie la menţinerea masei musculare.
Apoi, ţine cont că sunt Complete, pentru a-ţi pãstra tonusul şi echilibrul chiar şi la dietã. Produsele Gerlinéa conţin, practic, toţi nutrienţii esenţiali unei bune funcţionãri a organismului (proteine, glucide, lipide), precum şi 12 vitamine şi 11 minerale pentru a evita riscul unor carenţe.
Şi, nu în ultimul rând, sunt delicioase şi Sănătoase: gustările lejere şi substitutele de masã Gerlinéa sunt recomandate de Agenţia Europeanã pentru Siguranţa Alimentelor (EFSA)

PĂREREA SPECIALISTULUI ÎN NUTRIŢIE:
“Substitutele de masã şi snack-urile bogate în proteine de la Gerlinéa reprezintã o modalitate eficientã şi la îndemânã pentru cei ce doresc sã scape de kilogramele în plus sau sã-şi menţinã greutatea.
Compoziţia lor este reglementatã de legi europene adoptate şi în România, ce garan-teazã un conţinut echilibrat în nutrienţi, la un nivel caloric redus: procent ridicat de proteine şi un aport de vitamine şi minerale de minim 30% din doza zilnicã recomandatã, pentru evitarea carenţelor în dietã. Recent, în urma a numeroase studii clinice şi date ştiinţifice, Agenţia Europeanã pentru Securitatea Alimentelor (EFSA) a confirmat eficienţa utilizãrii substituteor de masa bogate în proteine în diete.
Ca nutriţionist, recomand pacienţilor în curele de slãbire şi menţinere substitutele de masã şi gustãrile Gerlinéa datoritã valorii lor nutriţionale, gustului agreabil, varietãţii gamei şi formatului practic, adaptat stilului de viaţã modern.”
Dr. Şerban Damian, Centrul de Nutriţie Superfit, www.superfit.ro, 0722.616.785

Ce ne mai rămâne de făcut? Să slăbim echilibrat şi să ne menţinem sănătos greutatea. Şi să ne bucurăm de lunga vară fierbinte, la plajă şi răcoare.
Poftă bună şi… nu uita de concursuri! Poate ne vedem la plajă pe… Coasta de Azur! 🙂 Succes!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *