Quote

Vrei să ai dinții mai albi?

Este oare cineva printre noi care să nu își dorească o piele fără imperfecțiuni, un păr mătăsos și sănătos și niște dinți albi, frumoși precum ai vedetelor de la Hollywood?! Nicio mână ridicată? Da, ok, așa mă gândeam și eu. Toți visăm la un look ideal, căci pielea, părul și dantura reprezintă, practic, cartea noastră de vizită – interfața dintre noi și ceilalți, primele căi prin care comunicăm cu cineva.

Da, sunt într-o perioadă în care am început să mă interesez și să studiez tot felul de modalități de albirea dinților. Mi-am stresat deja stomatologul cu tot felul de întrebări despre procedura X și Y, dacă e benefică pentru dinți, dacă mi-o recomandă, dacă voi mai mânca roșii și voi mai bea cafea și vin roșu vreodată în viața mea sau ăsta este sacrificiul suprem când vrei să ai dinții aaaaalbi forever and ever.

SOLUȚII NATURALE ȘI EFICIENTE PENTRU ALBIREA DINȚILOR
de la Himalaya Herbals Healthcare

Și iată că am aflat că Himalaya Herbal Healthcare își îmbogățește în această toamnă gama de paste pentru dinți cu soluții de albire, realizate din ingrediente active 100% naturale și fără agenți chimici de albire.
În gama pastelor de dinți de la Himalaya Herbals se regăsesc produse pentru îngrijire orală completă sau produse care vizează îmbunătățirea unor aspecte precum sensibilitatea dentară sau respirația proaspătă.
Astfel, pe lângă pasta de dinți Alb strălucitor Sparkly White,consacrată deja în portofoliul Himalaya Herbals, se adaugă alte două noi produse: pasta pentru dinți fără pete de ceai și cafea Stain Away și gelul pentru zâmbet mai alb Active White.

Misiunea Herbals Healthcare de a îmbunătăți calitatea vieții oamenilor nu se oprește la producția de suplimente alimentare, deși acestea au consacrat brandul. Orientarea către segmentul de îngrijire personală vine ca o suplimentare firească a portofoliului de produse, în acord cu nevoile consumatorului.

ȘTIAI CĂ?…
Știai că atunci când zâmbim se contractă 17 mușchi? Dacă tot depunem atât de mult efort pentru acest gest, ar fi normal să ne bucurăm din plin de efectele lui, având un zâmbet mai alb. Cele două noi paste de dinți pentru albire luptă împotriva formării plăcii dentare prin formule unice, care se bazează pe tehnologia enzimelor din plante (papaya și ananas) și extract din arbore de Miswak – care previne inflamarea gingiilor și reduce sângerările.
Mulțumită ingredientelor principale folosite, cele trei soluții de albire prezintă anumite particularități care servesc unor nevoi diferite ale consumatorilor. Astfel, cei care consumă în mod frecvent ceai sau cafea pot să-și ia adio de la petele de la suprafața dinților cauzate de aceste băuturi, utilizând pasta de dinți Stain Away.
Pasta de dinți fără pete de ceai și cafea Stain Away are o acțiune precisă, dar delicată, mulțumită tehnologiei enzimelor din papaya și ananas care conferă dinților albire și îndepărtează petelede ceai și cafea de pe smalțul dinților. Această combinație eficientă de enzime conferă un zâmbet mai alb cu 3 nuanțe în doar 4 săptămâni, conform studiilor clinice. Mentolul din compoziția formulei unice a pastei de dinți previne respirația neplăcută. În plus, pasta de dinți fără pete de ceai și cafea Stain Away oferă protecție de până la 12 ore împotriva bacteriilor, ajutând la prevenirea formării plăcii dentare.

Pasta de dinți Active White este o opțiune potrivită pentru cei care preferă textura sub formă de gel și doresc să obțină pe lângă albire și o respirație proaspătă, de lungă durată.

Iar Sparkly White, soluția de albire deja consacrată în portofoliul Himalaya, are un efect rapid de îndepărtare a petelor de la suprafața dinților în doar două săptămâni.

DINȚI MAI ALBI, FĂRĂ PETE!
Gelul pentru un zâmbet mai alb Active White albește dinții în mod natural, fără agenți chimici intruzivi și fără parabeni, iar efectele se văd după primele două săptămâni de la folosire. Pasta de dinți are o formulă revoluționară, pe bază de plante, care folosește tehnologia enzimelor din papaya și ananas pentru albirea dinților. De asemenea, datorită extractului de scorțișoară și cuișoare,produsul are proprietăți antibacteriene și antiinflamatoare, asigurând în același timp o respirație proaspătă, de lungă durată. Conține și extract de arbore de Miswalk, un astringent natural, care previne inflamarea gingiilor și reduce sângerările.

Pasta de dinți Alb strălucitor Sparkly White are o formulă inovatoare bazată pe tehnologia enzimelor din plante, care îndepărtează delicat petele de pe suprafața dinților în doar două săptămâni, mulțumită celor două enzime proteolitice: enzima papaina din Papaya și enzima bromelaina din Ananas. Beneficiile secundare (nu as folosi beneficii secundare ci as adauga „in plus” pt a nu minimaliza importanta lor) ale folosirii acestei paste de dinți sunt reducerea și prevenirea sângerărilor și inflamațiilor gingivale, mulțumită acțiunii ingredientului activ din arborele de Miswak. Extractul din coaja de migdale este un element astringent natural cu rol de întărire a gingiilor, în timp ce scorțișoara de Ceylon conține eugenol și aldehidă cinamică care are efect antimicrobian asupra germenilor ce pot cauza carii dentare și a boli parodontale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *