Quote

#ViatadeAgentie – sezonul I

#ViatadeAgentie @ Oxygen – UN SERIAL DE SUCCES
Pe fetele de la agenția de comunicare Oxygen le cunosc de aproape 10 ani – practic exact de când Tereza cea frumoasă, entuziastă și plină de energie a înființat agenția. Un proiect fresh, cu oameni entuziaști și mulți clienți cool.
Și iată că, după atâta vreme în care am colaborat și m-au încântat cu campaniile lor originale și cu proiectele creative, agenția dragă ca o gură fresh de Oxygen tocmai ce lansează un… serial (că tot sunt ele la modă). Nu, nu e Game of Thrones, nici Mad Mad, ci #ViatadeAgentie.
Un serial al cărui conținut pornește de la insight-uri din industrie și tratează cu umor situații pe care le întâmpină oamenii din agenții, iar prima serie a proiectului poate fi deja urmărită pe canalul de YouTube al agenției:

#DEXDeAgentie – KIT DE SUPRAVIEȚUIRE ÎN AGENȚIE
După ce întreaga vară ne-au încântat cu proiectul #DEXDeAgentie, care traduce cu haz mici sintagme și ticuri verbale din industrie, #ViatadeAgentie este al doilea proiect Oxygen care aduce în prim plan oamenii din echipă, personalitatea și ideile lor. Prima serie cuprinde șapte episoade – unul de prezentare și șase pe teme variate – community management, creativitate, calitate vs. cantitate, munca de echipă, prânzul în echipă și moartea PR-ului tradițional.
Am discutat cu fetele despre proiect și iată ce mi-au destăinuit:

#IDEEA
Tereza – the big boss:
Mi-am dorit să încurajez oamenii din echipă să-și exprime personalitatea și creativitatea într-un proiect al lor. Ne-am întâlnit, am discutat și am hotărât să facem un vlog. Nu ne-a ieșit, așa că am filmat o serie de șapte episoade despre #ViatadeAgentie. Rezultatul este un proiect frumos de echipă care vorbește despre subiecte de care suntem pasionați și despre noi, cu umorul care ne caracterizează.

#SCENARIUL EPISOADELOR
Ideile episoadelor au venit în cel mai democratic mod cu putință, mărturisește Ramona Raicu, Account Director:
Ne-am adunat într-o sală și am discutat despre cele mai arzătoare subiecte din agenții. Așa a luat naștere episodul “Ce mâncăm azi” (după o întâlnire la mijlocul zilei). Subiectele au venit foarte natural, inspirate din munca noastră zilnică, situațiile cu care ne confruntăm și lucrurile pe care am dori să le schimbăm sau îmbunătățim. De exemplu, în episodul cu numele creativitate, vorbim despre cum o scoatem la capăt în perioade aglomerate (adică aproape în fiecare zi).

#PUBLICUL ȚINTĂ
Teodora Țeican, Social Media Coordinator:
În primul rând, pentru noi. Poate sună puțin egoist, dar simțeam nevoia de un proiect despre noi, după atât de multe proiecte despre branduri. Apoi, în episoade vorbim despre #ViatadeAgentie și cred că mulți oameni care lucrează în comunicare se vor regăsi în situațiile prezentate.

#COMEDIA LA EA ACASĂ
Adriana Necula, Creative Director: Deși nu ne-am propus neapărat asta, mai toate episoadele au ieșit comedii. Ne-am lăsat să fim noi, cum facem în fiecare zi aici, în agenție.

#DUBLA 3:
Răzvan Roșu, Video Department Manager:
Cam patru ore de filmare pentru fiecare episod – două ore să ne potolim din râs și două de filmare propriu-zisă.

#PREWIEV SEZONUL II
Bogdan Epure, Social Media Strategist:
În ultimul episod suntem martori la moartea PR-ului tradițional. Spoiler alert: în sezonul doi urmează o răsturnare de situație a la GOT.

#DISTRIBUȚIE ȘI PRODUCȚIE:
Ramona Raicu, Adriana Necula, Bogdan Epure, Teodora Țeican și Răzvan Roșu, alături de restul echipei, care a contribuit cu idei și a participat la filmarea episoadelor.

#DIN DISTRIBUȚIE MAI FAC PARTE:
Portofoliul agenției cuprinde clienți precum Heineken, Olympus, Betano, Banca Transilvania, Volvo, World Class, Nestlé Fitness, Huawei, Garanti Bank, Fratelli, Grand Cinema & More, Manpower, TotalSoft, Asirom, Bucegi, H&M și alții.

Pe lângă #ViatadeAgentie și #DEXDeAgentie, Oxygen aduce în față echipa și ideile sale prin conținut postat pe pagina de Facebook a agenției – https://www.facebook.com/OxygenPR.
www.oxygenpr.ro, www.Instagram.com/oxygen_pr, twitter.com/oxygenteam, www.linkedin.com/company/oxygen-public-relations_2, www.youtube.com/user/OxygenPR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *