Quote

Viata bate filmul

Am constatat toti, in diverse ocazii care ne-au lasat cu gura cascata, ca viata chiar bate cu mult filmul! Cartile, piesele de teatru sau productiile cinematografice inspirate din fapte reale si din uimitoare povesti adevarate fac ragavii la casele de bilete ori pe podiumurile marilor gale de premiere. Si ne pun imaginatia la mare incercare:

Viata? Sau filmul? Care dintre ele este mai neverosimila, mai uimitoare? Aceasta-i intrebarea! Inclusiv in cazul (politienesc) de fata, cel care a inspirat filmul All the money in the world.
Daca ai TOTI BANII DIN LUME, sunt ei oare suficienti pentru a-ti asigura linistea? Dar pentru a-ti rascumpara linistea si viata?!

Getty este un magnat al petrolului, unul dintre cei mai… ba chiar cel mai bogat om din lume al momentului. Nepotul lui este rapit, iar rapitorii cer o rascumparare uriasa, pe masura averii familiei.
Pentru a-și recupera fiul, nora bogatasului, Gail, are o singură soluție la dispoziție: să-l convingă pe bunicul miliardar (interpretat magistral de Christopher Plummer) să plătească răscumpărarea.

Atunci când Getty senior refuză, Gail încearcă din răsputeri să-l convingă. Gastile de infractori italieni care i-au răpit fiul devin din ce în ce mai brutale și imprevizibile.
În timp ce viața fiului său este amenințată, Gail se aliază în mod surprinzător cu Fletcher Chase (Mark Wahlberg), fost agent secret, devenit omul de încredere al bătrânului Getty.

O cursă pe viață şi pe moarte “Pentru toţi banii din lume” in recuperarea baiatului rapit demonstrează că în viață contează fiecare alegere, iar atunci când lupta se dă între iubire și bani, există o singură opțiune cu adevărat valoroasă.

Răpirea adolescentului John Paul Getty al III-lea (Charlie Plummer) are un efect devastator asupra sa si asupra mamei sale, Gail (Michelle Williams).

“Pentru toţi banii din lume” – film inspirat din fapte reale din anii 70 si pe care tocmai l-am vazut in avanpremiera la Grand Cinema Entertainment Baneasa – îi aduce pe marile ecrane (din 2 februarie si in Romania, prin Vertical Entertsinment) pe Michelle Williams, Christopher Plummer, Mark Wahlberg, sub îndrumarea legendarului regizor Ridley Scott.

Sunt oare suficienti toti banii din lume sa iti asigure o viata linistita?! Aceasta-i intrebarea. Deznodamantul? Te invit sa il afli in film. For All the money in the world

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *