Quote

Vestimentație inteligență

Vestimentaţia inteligentă devine realitate, prin Garderoba Capsulă® by Mariana Romanică
În luna dedicată femeilor, consultantul de imagine și stil Mariana Romanică lansează Garderoba Capsulă®, formată din 13 piese versatile care pot forma peste 70 de ținute.
Analiza a zeci de garderobe și mii de ținute compuse pentru femei cu stiluri și tipologii extrem de diferite au determinat-o pe Mariana Romanică, consultat de imagine și stil cu 10 ani de experienţă, să construiască o linie vestimentară dedicată: o garderobă capsulă ideală, formată din trei perechi de pantaloni, trei fuste, trei topuri, două rochii, un sacou și un cardigan.

Piesele vestimentare?
Piesele sunt împărțite pe trei direcții stilistice: The Fine, The Chic, The Sexy, reprezentative celor mai întâlnite stiluri și care pot fi purtate ca atare, sau pot fi îmbinate între ele.
Piesele vestimentare sunt concepute de către Mariana Romanică, având ca reper atât croieli clasice, cât şi croiuri-vedetă ale modei contemporane. Reinterpretate sau îmbunătăţite cu detalii cheie, versatile şi transformaționale, croielile sunt potrivite pentru orice formă a corpului. Din punct de vedere cromatic, accentul s-a pus pe culorile de bază, existând opţiuni de tonuri calde şi reci, nuanţele fiind particularizate pentru cele 4 tipologii cromatice, conform know-howului specific consultanţei de imagine.

„Nu mai este un secret faptul că purtăm, în medie, 20% dintre hainele pe care le avem în dulap. Experienţa mi-a demonstrat că realitatea aceasta nemulţumeşte femeile, majoritatea visând la o garderobă utilă, de care să se bucure pe deplin. Cum ar fi dacă am putea arăta diferit în fiecare zi, purtând doar acele câteva haine în care arătăm bine și pe care le iubim? Pornind de la această întrebare, a luat naștere Garderoba Capsulă® compusă din 13 piese, care se pot transforma în peste 70 de ținute. Astfel, putem fi încântate de outfitul nostru de fiecare dată când ne privim în oglindă. Pare magie, dar e știință!” – a declarat Mariana Romanică.

Principiile Garderobei Capsulă
Pentru ca o graderobă capsulă să funcţioneze, este necesar să respecte trei reguli principale:
1. Coordonare cromatică – culorile hainelor trebuie să fie coordonate atât între ele, dar şi cu paleta de culori potrivită femeii care le poartă, ținând cont de tonul pielii ei, de culoarea ochilor și de culoarea părului.
2. Croieli complementare – croielile hainelor trebuie să fie toate potrivite aceleiaşi tipologii de corp, pentru a flata silueta celei care le poartă, indiferent de modul în care sunt asociate în ţinute
3. Stil vestimentar – conturarea unui stil vestimentar anume, reprezentativ pentru identitatea stilistică a femeii căreia îi este dedicat. Acesta trebuie să corespundă cu stilul de viață, activităţile, valorile, personalitatea şi nevoile purtătoatei. Astfel, dincolo de a urmări doar aspectul vizual plăcut, hainele trebuie să reprezinte persoana care le poartă, devenind o extensie a ADN-ului stilistic al fiecăreia.

Piesele vestimentare Garderoba Capsulă sunt realizate din materiale naturale, însumând un procent global de 80% țesături din bumbac, mătase şi celuloză regenerată în compoziție, sunt create şi produse în România. Costul unei selecţii Garderoba Capsulă® complete este de 3900 Ron, iar prețurile pieselor variază între 90 și 450 de Ron.
„Printr-un calcul matematic simplu, observăm că raportul calitate-preț este foarte bun, ținând cont că prin versatilitatea celor 13 piese și recombinarea lor în peste 70 de variante, investiția are eficienţă maximă. Este cu siguranţă unicul produs de pe piaţă care generează ținute stylish cu look premium, pentru un cost de sub 100 Ron per ținută. Este ceea eu numesc smart buying și parte din educaţia stilistică pe care o ofer clientelor mele. Mă bucur că prin această colecţie pot oferi tuturor femeilor pasionate de modă şansa să se bucure cu adevărat de ea.” – a punctat Mariana Romanică

Mariana Romanică este consultat de imagine și stil din 2011 când a obținut atestarea Fashion Image Consulting, Business Image & Ethiquette, Global Image & Life Coaching la Fashion UpToDate Academy Milano, cu specializare pe Analiza Cromatică, Forma Corpului, Edit Garderobă, Personal Shopping, Styling Personal.
În cei 10 ani de experiență a obținut numeroase ceritificări: Fashion Design, Croitorie şi Construcţie Tipar la Institutul de Modă, Make-up Artist, Hair Styling, Eyebrows Design și specializări: Fashion Styling, Personal Branding la Dalles Go, este Formator, Consilier Dezvoltare Personală și Fizionomie Face Keys.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *