Quote

Vești înfloritoare

GO GREENERY
O dimineață superbă de vară. Cum as fi putut să o încep mai bine dacă nu cu niște vești înfloritoare… proaspăt sosite de la Floria: greenery nu este doar culoare mea preferată și culoarea anului 2017! “Greenery”, noua colecție a florăriei Floria, este manifestul său pentru natură, viață, prospețime.

Ca să fiu mai exactă, Greneery, cea mai nouă colecție de buchete și aranjamente de flori de la Floria, este realizată pornind de la culoarea anului declarată de Institutul Pantone –greenery – acel ton de verde numit “nuanța neutră a naturii”. Culoarea este simbolică pentru noi începuturi, viață, aer curat, iar buchetele de flori din colecția Greenery by Floria.ro propun o apropiere de natură, o escapadă vizuală din urbanul de zi cu zi.

FLORI, FETE…
Buchetele sunt realizate cu multă verdeață, într-o cromatică vibrantă și verde crud, iar formele sunt neregulate, ieșite din tiparul clasic. Se folosește verdeața diversă din abundență, iar florile sunt accentuate prin contrast.
Aspectul general al colecției este luxuriant, exotic, un manifest pentru viață și prospețimeși o reflexie a naturii nerafinate, sălbatice.

Pentru a fi cât mai aproape de conceptul colecției, plantele îmbinate au florescența verde: hortensie, brunia, green tick, eryngium, ornitogalum, trachelium, cymbidium sau hypericum.
Contrastul și accentuarea acestora s-au realizat prin folosirea florilor albe sau galbene precum lisianthus, trandafiri, anthurium, minirosa, bujori, alstroemeria sau solidago.

Întreaga colecție Greenery este disponibilă pe floria.ro


FLORIA CELEBREAZĂ VARA PRIN GREENERY

Grupul Floria operează florăria online Floria.ro, rețeaua de florării Floria În Stradă, precum și divizia Floria la Evenimente. Divizia offline a Grupului demarează, pe lânga operarea florăriilor și gestionarea evenimentelor, proiecte peisagistice și în zona de vânzări engros.

Floria.ro, afacerea care conduce în topul vânzărilor online de flori, împlinește anul acesta 7ani de existență. Floria.ro a câștigat de cinci ori titlul “Florăria Anului” la Gala Premiilor eCommerce (2010, 2013, 2014, 2015 si 2016) și din mai 2015 este Furnizorul Oficial al Casei Regale a României pentru buchete și aranjamente.
Rețeaua de florării Floria În Stradă cuprinde 4 florării în București, în Piața Dorobanți, bd. Ion Câmpineanu, Afi Cotroceni și Băneasa Shopping City, precum și o florărie în Ploiești.

Colecția de vară “Greenery” by Floria reflectă misiunea florăriei de a aduce natura în fiecare casă și de a crea bucurie prin intermediul florilor și plantelor. Buchetele “Greenery” înviorează orice interior și ridică tonusul celor ce le privesc.

Buchetele din colecția Greenery pot fi comandate online pe www.floria.ro, cu livrare în 2 ore de la finalizarea comenzii, în orice localitate din România. Astfel, buchetele de flori din colecție pot fi alegeri ideale pentru a fi oferite persoanelor apropiate, oriunde în țară.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *