Quote

Vești bune pentru circulația sangvină

Măsură în toate
Atunci când trăim în echilibru, sănătatea ne este consolidată, pornește din interior și radiază la exterior.

De aceea este importantă învățarea semnelor pe care propriul corp ni le dă pentru a-i oferi ceea ce are nevoie, în cazul în care apar simptome precum mâini și picioare reci, amorțeală, creșterea în volum a picioarelor, sau chiar vindecarea lentă a rănilor.

Ai undă verde:
Memogink ameliorează fluxul sanguin și îmbunătățește microcirculația

“Circulație bună și drum cu prioritate cu Memogink” este campania prin care Ropharma informează publicul larg asupra pericolelor la care suntem expuși în cazul unei circulații deficitare – probleme ce nu țin cont de vârsta sau sex, ci de modul în care avem grijă să le prevenim.
Circulația din interiorul corpului uman este importantă pentru sănătatea psihică și întreținerea stării de bine a întregului organism. În momentul în care neglijăm acest aspect, problemele care apar încep să dezechilibreze tonusul. Unele dintre cele mai frecvente probleme de sănătate cauzate de circulația precară a sistemului nervos și a celui circulator sunt: anemia, arteroscleroza, embolia, presiunea arterială crescută, varicele, colapsul circulator, edemele, trombozele, depresia, demența etc.

Who’s the boss?
Studiile arată că modul în care alegem să trăim voluntar și supunerea la diverși factori din societate ne controlează sănătatea.

Problemele legate de funcționarea normală a sistemului circulator apar din motive variate, însă pot fi evitate sau controlate. Pierderile de memorie sunt unele dintre mai temute simptome întâlnite odată cu înaintarea în vârstă, însă pot influența negativ și alegerile legate de alimentație, excese, vicii, stres, depresie sau chiar lipsa somnului.

Memogink este un produs natural.
Si este conceput pe bază de extract uscat din frunze de Ginkgo biloba.

Mai exact, 80 mg extract uscat din fruzele arborelui Ginko biloba, celuloză microcristalină, lactoză monohidrat, dioxid de siliciu și stearat de magneziu. Acesta promovează buna funcționare a sistemului circulator și a sistemului nervos.
Suplimentul alimentar MEMOGINK se recomandă în deficiențe ale memoriei de scurtă durată, scăderea atenției și a capacității de concentrare, amețeală, dureri de cap, acufene, hipoacuzie, lipsă de vigilență, depresie, insomnii, arteriopatiile membrelor inferioare, insuficiență cerebrovasculară și refacerea după infarct.
Este contraindicat în caz de hipersensibilitate, leziuni cerebrovasculare în fază acută, hipertiroidism, infarct miocardic acut, epilepsie, tratament actual cu antidepresive sau în cazul sarcinii și administrării copiilor sub 14 ani.

Memogink are prioritate atunci când circulația internă a organismului nu-și găsește drumul!

Memogink este suplimentul alimentar care se comportă asemenea unui ,,polițist rutier’’ al organismului sănătos atunci când vine vorba de circulația sângelui, oxigenarea creierului și susținerea microcirculației și a fluxului sanguin. În plus, acesta ajută la dilatatrea vaselor de sânge și menținerea presiunii arteriale normale, susține funcțiile cognitive și ajută la creșterea performanțelor intelectuale, capacitatea de memorare și învățare, vigilența, creșterea potenței, reducerea amețelilor și manifestă efecte pozitive în dereglarile circulației periferice.


Administrare:

Memogink se administrează intern, câte o capsulă de 80mg, de două sau trei ori pe zi și poate fi găsit pe site (http://www.ropharma-healthcare.ro/) și în farmaciile Ropharma din toată țara – afla detalii si de pehttp://www.ropharma-healthcare.ro/ sau pagina de Facebook: https://www.facebook.com/RopharmaHealthcare.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *