Quote

Vegeta – c’est ton chef

DESCOPERA CHEF-UL DIN TINE CU VEGETA – EDITIE LIMITATA ANIVERSARA

Anul acesta Vegeta sarbatoreste 20 de ani de cand satisface gusturile si exigentele consumatorilor din Romania. Avand insa in spate o traditie mult mai lunga, inca din perioada comunista, Vegeta ramane alaturi de inimile romanilor ca fiind gustul recognoscibil din preparatele bunicilor si mamelor.

Pentru a celebra aceasta aniversare, Vegeta lanseaza o editie aniversara limitata a sortimentului Vegeta 400g (in borcan de sticla). Beneficiind de un design special care are la baza indragitul bucatar din logo-ul Vegeta, cele sase variante cu un design nou, vessel, plin de culoare si incitant, te invita sa descoperi chef-ul din tine, gatind cu Vegeta preparate delicioase. Binecunoscuta baza pentru mancaruri iti va imbogati gustul mancarurilor si va face din orice preparat iesit din mainile tale un adevarat festin.

Podravka a pus intotdeauna calitatea inainte de orice altceva. Punand tehnologia in slujba naturii, a pastrat nealterata acesta comoara. A ales pentru Vegeta cele mai bune legume si condimente si le-a adus in bucataria ta, pentru a-ti imbogati experienta culinara cu zeci de ani de inovatie gastronomica, dar si traditie.

Vegeta, adaos universal pentru mancaruri, la 400 de grame, este acum disponibil intr-un nou ambalaj, pentru a mentine continutul la fel de proaspat de la prima pana la ultima utilizare. Iar apoi poti pastra borcanul pentru a-ti realiza propria colectie Vegeta. Unde mai pui ca il poti si reutiliza, avand astfel mereu in bucatarie celebra Vegeta.

Acest tip de ambalaj ofera consumatorilor multiple avantaje, fiind mai practic si mai economic. Iar gustul adevarat al legumelor si condimentelor ramane intact in pana la ultima lingurita. Un gust si o calitate inconfundabila pe care Vegeta o ofera inca din 1959, de la lansarea sa, consumatorilor din mai mult de 40 de tari, fara niciun compromis. Editia limitata aniversara 20 de ani de Vegeta (Vegeta 400g borcan) te transforma intr-un chef invidiat de toti!

Cand folosesti la gatit Vegeta esti cuprins de inspiratie si incepi sa descoperi chef-ul ascuns in interiorul tau. Multiplele combinatii de ingrediente care iti vin in minte instant, fara pic de efort… Bucuria de a gati din inima pentru cei pe care ii iubesti… Momente de neuitat in jurul mesei alaturi de persoanele dragi… Intr-un cuvant, Vegeta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *