Quote

Un ten curățat, fără acnee!

SKINEGAL
Fiecare ten este ca o semnătură proprie, de aceea, măștile Skinegal sunt simplu de aplicat fiind gândite ca tratamente faciale eficiente, pentru fiecare tipologie.

Începând cu această lună în farmaciile din România este disponibil un nou brand de îngrijire a pielii, ce va transforma rutina de frumusețe într-un ritual profesional: SKINEGAL. Inspirat de natură, brandul de măști pentru ten Skinegal propune o îngrijire intensă a pielii, bazată pe ingrediente și extracte naturale, în acord cu pielea ta și cu mediul înconjurător.
Primele produse cu care Skinegal îți face cunoștință sunt două măști cu o formulă excepțională: masca facială anti-acnee și masca facială purificatoare și nutritivă.

SECRETUL TENULUI IMPECABIL
Ai ocazia să folosești o mască ce conține un ingredient cu istorie! Argila verde Cambriană este cea mai veche rocă sedimentară, având din punct de vedere genetic o vechime de peste 570 milioane ani. Ingredientele și proprietățile sale neprețuite au fost păstrate neschimbate datorită suprapunerii plăcilor tectonice.
Extrasă din regiunea ecologică, excepțional de curată a Golfului Finlandei, argila verde Cambriană are un conținut bogat de minerale: compuși ai siliciului, sulf, calciu, magneziu, fluor, potasiu, seleniu, molibden, zinc și titan, în forma cea mai ușor absorbită de organism.
Ca o baghetă magică care știe ce să trateze și ce să calmeze, în timp ce hrănește în profunzime, fiecare mască Skinegal intră într-o sinergie perfectă cu pielea ta.


SKINEGAL MASCĂ FACIALĂ ANTI-ACNEE

O mască pe bază de ingredientele-cheie active, precum Argilă verde Cambriană, Aloe Vera și Ovăz, este un adjuvant perfect pentru tratamentul împotriva acneei.
Dedicată tenului gras și mixt, cu tendință acneică, masca reduce acneea, reglează secreția de sebum, micșorează porii, calmează pielea și are efect puternic antibacterian. Secretul constă în formula bogată în argilă verde Cambriană, care absoarbe impuritățile și toxinele din piele, fiind o sursă ideală de minerale necesare pentru un aspect sănătos al tenului. Complexul bioactiv de argilă și Aloe Vera curăță tenul în profunzime și revitalizează pielea.


SKINEGAL MASCĂ FACIALĂ PURIFICATOARE & NUTRITIVĂ

Masca purificatoare și nutritivă, pe bază de Argilă verde Cambriană, Proteine de mătase și Ulei de Jojoba este recomandată pentru toate tipurile de ten și este un tratament eficient de detoxifiere profundă a pielii.
Special creată pentru îngrijirea tenului lipsit de vitalitate, uscat și aspru și celui care necesită curățare profundă, masca purifică intens și în profunzime pielea, calmează erupțiile cutanate și previne leziunile pielii, conferind tenului un aspect proaspăt și luminos. De asemenea, hrănește pielea cu minerale și substanțe nutritive esențiale pentru un ten sănătos.
Ingredientele produsului ajută pielea să-și redobândească suplețea și aspectul neted și oferă un efect de lifting blând. Îmbogățită cu proteine de mătase și ulei de jojoba, masca previne deshidratarea tenului, îl hrănește, lăsând pielea extrem de catifelată. Conferă o îmbunătățire vizibilă aspectului feței.


CUM SE FOLOSEȘTE O MASCĂ SKINEGAL

Se aplică masca pe fața curată, evitând zona ochilor și a gurii. O lași să acționeze 20 de minute și apoi îndepărtezi delicat masca cu apa călduță.
Poți utiliza mască de o dată sau de două ori pe săptămână.
1 plic de 20 g este doza pentru o singură aplicare, preț recomandat: 12 lei, Disponibil doar în farmacii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *