Quote

Un parfum cu Aura

ÎNGER. ALIEN. MUZĂ. FEMEIE. ÎNDRĂZNEȘTI SĂ ÎȚI ASCULȚI CU ADEVĂRAT VOCEA INTERIOARĂ?
Și dacă… parfumul tău te-ar alege el pe tine și nu tu pe el? Și dacă parfumul tău ar fi… viu, ar respira prin toți porii, ar avea o inimă care palpită, precum inima naturii?

Brandul MUGLER este, de atâția ani, sinonim cu libertatea, cu reinventarea continuă a sinelui. Am evoluat, m-am reinventat, am fost, pe rând, Angel (în varianta mea preferată Muse), Alien și Womanity – 3 stadii ale feminității reinterpretate.
Iar Aura, cel de-a patrulea episod, cel mai nou, vine cu magia sa incontrolabilă, cu magnetismul său tradus în arome vitale. Aura by Thierry Mugler este disponibilă deja în parfumerii în 3 variante: edp 90 ml – 520 lei, edp 50 ml – 390 lei, edp 30 ml – 290 lei


O INIMĂ VERDE DIN CRISTAL, CARE PALPITĂ

AURA este parfumul care vine direct din interiorul tău și al naturii, devenindu-ți aură, respiră, palpită, precum o entitate vie. Potirul care păstrează prețioasa esență a fost sculptat de un artist – un cristal cu multe fațete, din sticlă verde, sub formă de inimă, cu o parte metalică delicată, inscripționată cu un mare M.
O operă de artă la purtător, sofisticată în simplitatea și frumusețea ei.

INSTINCTUL
Simțul supranatural, instinctul este puterea ta și îți definește prezența în lume. Unică și irezistibilă, forța instinctuală este specifică fiecărei femei, este arma noastră secretă, este arma ta secretă și puternică
Trebuie doar să îndrăznești să trăiești această experiență, să îți simți natura instinctuală, să o lași să se facă auzită, în toată splendoarea ei, să o accepți ca sursă a feminității tale. Cum suntem, oare, în realitate? Senzuale, inteligente, extrem de feminine sau cu instinct animalic?
Care este adevărata AURA care ne definește ca ființe?

Instinctul este cu siguranță o valoare profund feminină. Noi nu calculăm, nu inventăm scenarii. Noi pur și simplu simțim ce este bine pentru noi, ce trebuie să facem, cum trebuie să acționăm. Suntem clarvăzătoare, vrăjitoare, infailibile. Instinctul feminin, instinctul matern, instinctul de auto-apărare – ne sunt secrete vitale și știință înnăscută; și ne conectează cu toate elementele naturii și cu noi însene.


AURA

În zorii unui nou tip de feminitate, instinctuală, toate ne asumăm și ne purtăm aura: iubim viața, libere de prejudecăți și dogme, libere să ne urmăm calea de autodescoperire, libere să ne urmăm dorințele și plăcerile.
Toate cele care ne bazăm pe autenticitate, pe originalitate, pe instinct, devenim, practic, unicate într-o lume excepțională.
Purtăm o aură – unicat, care ne definește. Care palpită. În trei ritmuri succesive, precum bătăile a trei inimi care trăiesc, simultan, în aceeași entitate. Și care ne definesc în egală măsură:
inima vegetală, inima orientală și inima carnală.


AROMELE

Inima palpitând a instinctului tău, a aurei tale, învăluite în parfumul definit de 3 inimi diferite.
Inima instinctuală, cu tiger liane.
Inima din elemente vegetale fresh, intense și vibrante, din frunze de rubarbă și flori de portocal.
Și inima animalică, din vanilie de Bourbon și iarba lupului, ascunzând acorduri cu o senzualitate de felină.
Reunite în pulsații, în ritmuri pline de vitalitate, în valuri seducătoare de arome.
Un parfum dulce-condimentat, amețitor, fascinant te vrăjește și te definește. Și… ești tu însăți!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *