Quote

Un look de milioane pentru vacanța la Carnavalul din Veneția

Îmi pregătesc deja bagajul pentru o mini-vacanță neașteptată la Veneția, chiar în timpul carnavalului.
Romantism. Dantele, volume, opulență, mătasuri și străluciri, auriu și sidef. Elementul de bază pentru vernisajul la care merg, la Ateneo Veneto, chiar în Piața San Marco, va fi cu siguranță masca – simbolul carnavalului. Însă vreau ca din spatele măștii să am priviri intense, de milioane, priviri de aur, priviri de 24 de karate. Ei, așa am zis și eu inițial, că este o metaforă. Asta însă până să aflu noutățile…

PRIVIRI DE 24K

24k Nudes Palette Maybelline NY

24k Nudes Palette Maybelline NY

… Mai exact am crezut că este o metaforă până să testez noua gamă de la Maybelline NY, 24k Nudes Palette, gama de farduri ca o pulbere de aur așternută pe pleoape!
Da, ai citit bine, noile farduri de la Maybelline NY conțin la propriu particule de aur, care amplifică strălucirea naturală a pigmenților și conferă privirilor noastre adâncimi nebănuite și mister profund. Fii seducătoare cu particulele de aur veritabil de 24 de karate, regăsite în cele 12 nuanțe trendy, solare ale primăverii.

Praf magic de stele…

Sclipirile de aur îți vor transforma cu siguranță machiajul simplu, de zi, într-unul unic, special, prețios.
Nerăbdătoare ca de obicei să descopăr, am testat toate nuanțele din noua paleta de culori 24k Nudes. Preferatele mele sunt auriul prețios, violetul îndrăzneț și kakiul luxuriant, care merg perfect și cu o ținută casual, dar și cu piesele speciale de seară pe care mi le-am pregătit pentru vacanța mea la Veneția.
Ciao, bella!
Doar imaginația e limita – îți poți combina și tu preferatele cum vrei și cum simți, în funcție de momentul zilei, ocazia sau starea de spirit. Și, de ce nu, chiar acum este momentul să încerci un machiaj nou, îndrăzneț, de milioane de particule de aur!


LENJERIE SPECIALĂ, CU AER RETRO

dantela neagră - un simbol al Veneției seducătoare

dantela neagră – un simbol al Veneției seducătoare


Nu aș concepe o vacanță la Veneția fără lenjerie intimă suprinzatoare, fie că este un body sexy, un corset vintage style, portjartier elegante sau deux-piece seducător. Provocările și micile plăceri nevinovate pe care le găsesc pe SevenSins.ro sunt întotdeauna irezistibile: “Simte-te sexy. Îndrăznește să surprinzi!” (piesele le poți admira și comanda pe www.SevenSins.ro și la showroom-ul SevenSins din București, str. Orzari, nr. 3.)

Unul dintre secretele fiecărei femei puternice, sigure pe ea și surprinzatoare a fost dintotdeauna lenjeria intimă provocatoare și plina de senzualitate. Pentru vacanța la Veneția am ales dantela neagră, un simbol clasical femeilor puternice, cu aer tulburător și fascinant. Mister, eleganță și rafinament absolut, dar si senzualitate discretă – exact ceea ce îmi inspiră mie Carnavalul celebru din clasicele filme și piese de teatru cu și despre Veneția.


TALISMANELE DRAGOSTEI ÎN ORAȘUL ROMANTIC AL DRAGOSTEI


Seducție cu aer venețian și cu intensitatea unei declarații de dragoste unice, cum numai în Veneția cea romantică s-ar putea întâmpla… Sunt o visătoare incurabilă, așa că talismanele dragostei nu mi-ar putea lipsi nicioadată, fie că este vorba despre niște cercei cu inimioare din zirconiu, despre un pandantiv sub formă de pupic sau de charm-uri puse pe o brățară Pandora din colecția dedicată dragostei de anul acesta.

In Colectia de Valentine’s Day 2017, PANDORA a creat noi bijuterii finisate manual, reinterpretand cu pasiune si veselie simboluri si mesaje de iubire. Combinaţii inovatoare şi vibrante între culori, metale şi email – noi moduri de a-ţi arăta sentimentele cu stil, a dărui cu afecţiune, a-ţi exprima dragostea şi a o sărbători.
Simboluri dragi ale unei povești de dragoste moderne, transcrise printr-un trio de elemente miniaturale Sentimente Dragi, creat special pentru Medalioanele Plutitoare de la PANDORA: inimi decupate, o inimă din email purpuriu, cuvântul „Love” scris cu litere cursive, cerceii reversibili Stropi Pavé ce arată ca o săgeată a lui Cupidon, funde strălucitoare și feminine, agățate delicat la urechi sau prinse în brăţara fixă bangle Fundă Strălucitoare, realizată din argint 925 şi împodobită cu o frumoasă fundă încrustată cu pietre.
Pe scurt, o bijuterie care să completeze perfect o ţinută-statement; sau pe care să o pot purta suprapusă, combinată cu alte bjuterii. Pentru o vacanță venețiană memorabilă, chiar de Ziua Îndrăgostiților…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *