Quote

Un DIESEL lejer, de vară, vă rog!

DIESEL Primăvară/Vară 2022

Vești bune pentru toți iubitorii brand-ului DIESEL și pentru toți fashion addicts: colecţia DIESEL Primăvară/Vară 2022 este on!

DIESEL şi directorul său creativ, Glenn Martens, dezvăluie cu mândrie colecţia Primăvară/Vară 2022, prima colecţie completă semnată de Martens pentru brand.
SS22 este adaptată atât moştenirii brandului italian, cât şi esteticii personale a lui Martens.

Iar focusul designerului este orientat către toate segmentele Diesel (denim, womenswear, menswear), afişând o doză de experimentalism – totul devine nou, neobişnuit şi complet individual.

Conceptul
Conceptul lui Martens este o interpretare contemporană a istoriei ȋndrăzneţe şi ironice DIESEL. Printre punctele remarcabile se numără o abordare all-gender, o componentă a moştenirii şi recent introdusa BIBLIOTECĂ DIESEL (DIESEL LIBRARY).

Capitolul despre moştenire – şi adesea upcycled – conţine denim DIESEL reutilizat, incluzând un strat superior artizanal detaliat şi cu aspect de smoală. Alte piese din jerseu upcycled sunt tăiate şi cusute, vopsite, pentru a crea noi salopete şi bombers.

Moştenirea DIESEL?
Da! A fost reinterpretată pe blazere, cămăşi şi pantaloni denim care afişează un print laser ce creează un efect trompe l’oleil de suprapuneri şi cusături. Există, de asemenea, piese second-skin din jerseu care sunt printate integral cu tratamente heritage denim şi patch-uri DIESEL de arhivă.

Ȋn final, o serie de piese denim cu logourile DIESEL ȋn relief se adaugă laturii sculpturale a producţiei lui Martens. Pe măsură ce tranziţia duce către transformarea experimentală şi cerebrală, piese printate şi smoked din organza devin uşor de remarcat.

Denim for all!
Denimul a fost, este si va rămâne ȋntotdeauna motorul DIESEL – cuprinde majoritatea veniturilor companiei.

BIBLIOTECA DIESEL (DIESEL LIBRARY)
Biblioteca DIESEL acţionează, practic, ca o bază fundamentală pentru fiecare colecţie sezonieră şi va rămâne permanentă. Reflectă noua mantra a companiei, orientată către sustenabilitate, oferind piese care pot fi cumpărate mai rar şi purtate mai mult. Toate aceste items rămân permanent la raft.

Această lansare marchează un pas mare pentru evoluţia DIESEL alături de Martens, care continuă să fie un jucător puternic ȋn definirea culturii – şi nici o ţesătură nu este mai relevantă din punct de vedere cultural ca denimul.

Ȋn ansamblu, rezultatul reflectă o hibridizare ȋndrăzneaţă a istoriei DIESEL şi abordarea high-concept ȋn design a lui Martens. Rezultatul conturează ferm următorul capitol ȋn evoluţia DIESEL, creând un echilibru ȋntre popular appeal, designul inteligent şi, mai ales, o viziune fără compromisuri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *