Quote

Un corp care arată și se simte perfect cu Elmiplant

Pentru ritualurile noastre zilnice de îngrijire și frumusețe, Elmiplant ne-a pregătitși vara aceasta armele secrete cele mai eficiente, indiferent de etapa vieții în care suntem, de nevoile pielii ori de momentul pentru care ne pregătim. Fie că este vorba despre seria de petreceri nebune ale verii, de o vacanță la plajă, de nunta (proprie sau a celei mai bune prietene) ori… de a deveni mămici, toate vrem cu siguranță să avem cele mai frumoase picioare și să resimțim un efect de revigorare, zi de zi.

Pentru o piele fermă şi suplă, fără aspect de “coajă de portocală”, elmiplant propune pentru ritualul de îngrijire două game cu eficienţă dovedită în lupta împotriva celulitei şi pentru obţinerea unui trup frumos, bine definit: Bodyshape şi Cellufight. Iar pentru graviduțe sau proaspetele mămici, opțiunea naturală este Care Lab Mama – toate de la Elmiplant!


#CELLUFIGHT!
LUPTA EFICIENTĂ ÎMPOTRIVA CELULITEI

Produsele Cellufight!sunt concepute pentru a netezi pielea, eliminând neplăcutul aspect de coajă de portocală. Toate produsele au la bază o formulă ce îşi păstrează caracterul natural şi un activ de slăbire de generaţie nouă, SLIMBOOST3, care calmează inflamaţia cauzată de celulită şi decongestionează celulele adipoase, ajutându-le să revină la forma naturală.

Crema pentru masaj anticelulitic Cellufight!
oferă soluţia optimă în lupta împotriva celulitei, reducând circumferinţa coapselor şi a şoldurilor. Cu o combinaţie fierbinte şi puternică de extracte naturale şi ingrediente active (guarana, alge marine & piper negru),crema pentru masaj anticelulitic Cellufight! stimulează microcirculaţia şi ajută la îndepărtarea toxinelor din ţesuturi, pentru o piele frumoasă şi sănătoasă. Preţ: 17,45 lei

Uleiul de masaj Cellufight!
îşi direcţionează toate ingredientele benefice către suprafeţele afectate de celulită, pentru a restabili supleţea şi elasticitatea pielii. Extractul de guarana, ce are un conţinut ridicat de cofeină, îmbogăţeşte formula şi activează microcirculaţia. Uleiul de măsline hrăneşte şi hidratează, în timp ce conţinutul de vitamina E ȋi oferă pielii un aspect neted şi ajută la păstrarea tinereţii epidermei. Preţ: 16,28 lei

elmiplant Cellufight! Cryo-Sculpt Gel
acţionează rapid şi eficient asupra depozitelor de grăsime din zona abdomenului, coapselor şi şoldurilor.
Cu efect intens de răcire, ȋmpreună cu acțiunea ingredientelor active, ajută la decongestionarea retenției excesive de apă din țesuturi, lăsând pielea netedă şi radiantă; în urma folosirii regulate circumferinţa abdomenului este redusă cu până la 4 centimetri si cea a şoldurilor cu până la 2cm, în timp ce pielea ȋşi recapătă aspectul fin şi neted. Preţ: 16,8 lei

Gelul anticelulitic pentru drenaj Cellufight!
dezvăluie, de asemenea, un mix puternic de extracte naturale şi ingrediente active (guarana, alge marine & piper negru) cu impact împotriva celulitei, reducând circumferinţa coapselorşi a şoldurilor.
Guarana, extractul cu un conținut ridicat de cafeină, ajută la activarea micro-circulaţiei, pentru o piele strălucitoare. Vitamina E, cunoscută pentru proprietăţile sale antioxidante, ajută la obţinereaunui aspect neted și suplu al pielii.Preţ: 16,8 lei

Crema exfoliantă de duș Cellufight!
este ideală pentru pregătirea pielii ȋn lupta contra celulitei: elimină celulele moarte şi îmbunătăţeşte circulaţia sangvină. Pielea se exfoliază eficient, iar microcirculaţia este activată. Sâmburii de măsline măcinaţi ajută pieleasă-şi redobândească aspectul curat, luminos şi catifelat.Preţ: 11,07 lei

#REMODELARE CORPORALĂ
CU BODYSHAPE!

Cele 6 produse ale pentru o siluetă perfectă elmiplant Bodyshape au formule pe bază de ingrediente naturale, cu rezultate dovedite în îngrijirea împotriva celulitei:

elmiplant Bodyshape SLIM NO GYM GEL
integrat într-un stil de viaţă activ şi sănătos,imită efectul exerciţiilor fizice de rezistenţă, îmbunătăţind tonusul muscular. Formula are la bază ACTIGYM™, un ingredient activ premiat pentru inovaţie, ce contribuie la dezvoltarea fibrelor musculare, ajutând la arderea eficientă a grăsimilor. Extractul de merişor de cultură organică din compoziţia produsului este recunoscut pentru proprietăţile antioxidante şi revitalizante. Preţ: 22,25 lei

elmiplant Bodyshape Remodelare Totală
conduce la refacerea structurii de colagen şi ajută microcirculaţia prin utilizare frecventă. Este recomandată aplicarea prin masaj cu mişcări circulare ascendente, dimineaţa şi seara. Pielea devine mai elastică şi mai fermă. Textura lejeră şi răcoritoare se uniformizează uşor şi intră rapid în piele, fără a lăsa urme grase.
Gelul-cremă este îmbogăţit cu LIPO-DETOX, un complex de ingrediente naturale şi compuşi activi puternici, ce acţionează pe mai multe niveluri împotriva celulitei.
Extractul 100% natural de Acai Berry are proprietăţi antioxidante şi un conţinut ridicat de minerale, vitamine şi substanţe nutritive ce ajută la îmbunătăţirea fermităţii pielii şi la recuperarea supleţii naturale. Preţ: 19.53 lei

elmiplant Bodyshape cremă antivergeturi
Pentru o piele fermă şi tonifiată, formula este îmbogăţită cu LIPOFIRM, un ingredient natural complex, care ajută la refacerea structurii fibrelor de colagen, şi Bioelastină marinăcare stimulează sinteza de elastină prin aportul de aminoacizi şi peptide. Aplicată de 1-2 ori pe zi pe zonele vizate sau pe cele predispuse la apariţia vergeturilor (abdomen, sâni, coapse, şolduri, fese), crema se masează uşor până la pătrunderea completă, absorbindu-se uşor în piele. Preţ 14.19 lei

elmiplant Bodyshape serum intensiv anticelulitic
este special conceput pentru zonele cu probleme–abdomen, coapse şi şolduri.Acţionează eficient pentru combaterea aspectului de “coajă de portocală” şi îmbunătăţeşte în mod vizibil fermitatea pielii, în numai 10 zile. Lipofirm este complexul natural conţinut de serum, cereface structura de colagen a pielii, reglând microcirculaţia. Extractul100% natural din fructele palmierului Acai, un ingredient anticelulitic natural cu acţiune puternic antioxidantă, ajută la refacerea texturii pielii, care devine catifelată la atingere.Preţ 20.05 lei

Gelul anticelulitic elmiplant Bodyshape
conţine combinaţia perfectă de ingrediente naturale, care acţionează redând vizibil fermitatea şi strălucirea pielii în zonele afectate de celulită, iar textura fină, de gel, este rapid absorbită în piele. Complexul natural Lipofirm este completat de extractul de Gingko Biloba, supranumit arborele vieţii, sănătăţii şi al frumuseţii, care datorită concentraţiei mari în substanţe active ajută la îmbunătăţirea elasticităţii pielii şi la activarea microcirculaţiei. Ţesuturile sunt decongestionate de toxine, iar aspectul neplăcut al celulitei se diminuează. Preţ 18.75 lei

elmiplant Bodyshape crema anticelulitică
ingredientele active ale cremei stimulează activitatea lipolitică, reducând ţesutul adipos, şi astfel pielea devine mai fermă şi îşi recapătă strălucirea naturală. Complexul Lipofirm se alătură efectului puternic antioxidant al cafelei verzi,cu proprietăţi excelente de drenaj, ce combatretenţia de apă şi acţionează pentru eliminarea toxinelor. Preţ 19.53 lei


#CARE LAB MAMA
ÎNGRIJIRE SPECIALĂ PENTRU MĂMICI

Care Lab, linia Elmiplant cel mai recent lansată, dedicată exclusiv comercializării ȋn farmacii, dezvăluie noua direcţie – MAMA– şi prezintă trei produse evaluate pentru siguranţa mamei şi a bebeluşului ȋnainte şi după naştere: gelul relaxant pentru picioare, crema antivergeturi şi crema pentru remodelare şi fermitate.
Se absorb uşor, acţionează rapid şi ȋn profunzime, dar ȋn mod delicat cu pielea, iar mirosul fin este ȋn perfectă concordanţă cu nevoia de linişte şi siguranţă puternic resimţită după naştere.

Elmiplant şi-a luat inspiraţia din frumuseţea şi grija mamelor şi a mizat pe sinergia dintre ştiinţă şi natură pentru dezvoltarea noii linii de ȋngrijire dedicată utilizării ȋn această perioadă sensibilă din viaţa femeilor.
Formulele lucrează pentru sănătatea pielii mamei şi acţionează eficient ȋmpotriva vergeturilor, deshidratării pielii şi disconfortului picioarelor. Produsele gamei elmiplant Care Lab MAMA conțin ingrediente de origine naturală și sunt concepute pentru a fi utilizate ȋn timpul sarcinii și al alăptării, sigure atât pentru mamă, cât şi pentru copil.

Cele 3 produse elmiplant Care Lab MAMA sunt testate dermatologic şi clinic, fiind dezvoltate pentru a minimiza reacţiile alergice. Sunt adecvate pentru ȋngrijirea pielii sensibile. Sunt evaluate pentru siguranţa mamei şi a bebeluşului ȋnainte şi după naştere, fiind produse hipoalergenice, fără parafine, parabeni, coloranți și ftalați.


Crema antivergeturi elmiplant Care Lab MAMA

(41 lei / 150 ml)
are un conținut bogat în ingrediente active cu acțiune preventivă și de diminuare a semnelor apărute în zonele coapselor, șoldurilor, abdomenului și bustului.
Extractul de NutriOat este un ingredient natural derivat din ovăz ce asigură tonifierea și confortul pielii, stimulând creșterea fibroblastelor și sinteza de colagen în timp ce susține procesul natural de vindecare. Pielea devine netedă, fermitatea şi elasticitatea sunt ȋmbunătăţite, iar aspectul acesteia devine ȋntinerit, sănătos.
Untul de Sheași uleiul de argan 100% naturale, ingrediente bogate în acizi grași și antioxidanți,previn deshidratarea, mențin nivelul optim al acesteia și conferă catifelare, ajutând la diminuarea vergeturilor.
Acidul hialuronic este o componentă naturală a pielii şi asigură hidratare ȋn profunzime şi de durată, ajutând la redobândirea elasticităţii.
D-Pantenolul şi SensiProAct sunt ingrediente cu acţiune antiiritantă şi susţin funcţia naturală de barieră a pielii.

Gelul relaxant pentru picioare elmiplant Care LabMama
(23,5 lei / 150 ml)
este conceput special pentru a conferi picioarelor o senzație de răcoare și alinare. ConţineFrescolat, un ingredient activ sinonim cu răsfățul și senzația răcoritoare, care ajută la ameliorarea simptomelor de picioare grele, obosite sau dureroase.
Mentolul și complexul de uleiuri 100% naturale din arbore de ceai și chiparosîmbunătățesc microcirculația și ajută la ameliorarea senzației de picioare umflate. Pielease simte astfel mai proaspătă șiȋşi recapătă aspectul sănătos.
SensiProAct este un ingredient cu acţiune antiiritantă ce protejează şi hidratează eficient pielea, ȋntărind funcţia naturală de barieră a acestia.

Crema pentru remodelare și fermitate elmiplant Care Lab MAMA
(40 lei / 150 ml)
ajută la redefinirea siluetei după naştere. Complexul Skin Recover din formula cremei conține trei agenți de restructurare a pielii, CeramideBio+Bisabolol+Fitosteroli care repară sinergic, hrănesc și netezesc pielea deteriorată.
Ingredientul activ 3D Slim Fit cu triplă acțiune anticelulitică demonstrată intensifică arderea grăsimilor, inhibă absorbția lipidelor și diminuează semnificativ aspectul celulitei, pentru o piele vizibil mai tonifiată și mai netedă. Conţine, de asemenea, unt de shea 100% natural, ulei de argan 100% natural, D-Pantenolşi SensiProAct.

Pentru un corp perfect sănătos și perfect remodelat. Și pentru ca tu să te simți bine în propria ta piele răsfățată întreaga vară!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *