Quote

Ultima lună de vacanță cu distracție pentru cei mici

Jocul oferă celor mici oportunitatea de a-și pune în practică ideile într-un mod distractiv, făcându-i să fie receptivi pe tot parcursul etapei de învățare. Acumularea de cunoștinte noi diferă prin modalitate, deoarece fiecare copil învață în propriul său ritm, fiind ghidat de propriile sale interese. În acest mod, învățarea este aprofundată, concretizată și asimilatăpe termen lung, iar conceptele și ideile încep să prindă contur.
Învățarea prin joc, într-un mediu atent pregătit, îi ajută pe copii să exploreze lumea din jurul lor, să o examineze, să-și pună intrebări, să prezică, să o testeze.

Toamna aceasta, copilul tău se joacă și învață simultan la Gymboland!
Gymboland este tărâmul inițiatic pentru toți învățăceii, indiferent de abilitățile sau preferințele acestora. Între 1 și 10 septembrie, timpul capătă valoare pentru ei, deoarece Gymboland le-a pregătit o serie de activități creative și educative.

Descoperiți împreună caracteristicile și dărnicia toamnei, învățați culorile, în cadrul unor activități variate, precum: ,,Toamna în culori”, ,,Coșulet de fructe și legume”, ,,Zâna Toamnă”, ,,Coroana din frunze”, ,,Strugurele colorat”.

Socializare, anttrenament pentru grădi și școală și încurajarea creativitatii prichindeilor la: ,,Învățăm alfabetul”, ,,Atelier creativ: zilele săptămânii”, ,,Învățăm engleza colorând”, ,,Învățăm culorile”.

Să lăsăm imaginația să zburde în voia sa și ne bucurăm de interactivitate la joculețele: ,,Omida fericită”, ,,Vânătoarea de comori”, ,,Scaunele muzicale”, ,,Ploaie de baloane”, ,,Umbrele colorate”.

Și asta nu e tot, hai și tu la cel mai apropiat loc de joacăGymboland: în Promenada Mall, la Băneasa Shopping City, în AFI, la Veranda Mall sau în Mega Mall! Iar în afara Bucureștiului vino la Gymboland Vivo! Constanța și în Gymboland Ploiești Shopping City și AFI Ploiești.
Programul activităților: 1-10 septembrie, începând cu ora 11:00 și până la ora 19:00.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *