Quote

Tu în ce pantofi începi călătoria în 2019?!

Sfaturi pentru alegerea corectă a pantofilor
Atunci când vine vorba despre alegerea pantofilor, întotdeauna trebuie să alegem forma potrivită pentru noi, să ne fie comozi și potriviti stilului nostru de viață.

“În al doilea rând, deși la fel de important, pantofii trebuie să ne reflecte personalitatea. Ne dorim ca aceștia să fie accesoriul principal al unei ținute, așa că alegeți indrăzneț”, susține creatoarea pantofilor Diane marie.

Dacă îți dorești să te bucuri cât mai mult de pantofii preferați, atunci este bine să știi că este indicat să nu îi porți zi de zi. O pereche de pantofi lucrati atent, din materiale de calitate, precum cei realizați manual de echipa Diane Marie, pot ține ani la rând dacă sunt bine întreținuți și îngrijiți.

“Pantofii este bine să nu îi purtăm zi de zi. Trebuie să îi purtăm alternativ, pentru a preveni uzura lor. Deși toate avem acea pereche preferată pe care reușim să o asortăm la mai multe ținute doar pentru a o purta din nou, aceasta va rezista în timp numai dacă îi oferim și zile de pauză”, spune Diana Nedea, fondatoarea brandului Diane Marie.

#DianeMarieSS2019
Colecția Primăvară-Vară 2019 a brandului românesc Diane Marie, semnată de designerul Diana Nedea, include modele de încălțăminte care împlinesc nevoia de confort și dorința de exprimare a feminității.

În zilele noastre, femeile au devenit mai practice și poartă tocuri mai mult la evenimentele speciale, iar în restul zilelor preferă încălțămintea confortabilă, însă întotdeauna modele care să le reprezinte. Așadar, în noua colecție, accentul este pus pe combinația dinamică dintre pielea naturală cu inserțiile metalice și glam, motivele colorate și vesele, și tocurile confortabile.

“Tocurile sunt din ce în ce mai comode, mai practice și mai putin înalte. Se poartă materiale metalice, cu finish glam, chiar și la ținute de zi, accesorii supradimensionate sau printuri colorate, vesele. Rămân în continuare la putere pantoful stiletto, cu diferite înălțimi de toc, dar și liniile clasice, cu botul ușor mai rotund, potrivit anatomic mai multor femei. Femeile au devenit din ce în ce mai active și mai preocupate de confort și comoditate, dar nu renunțăm la feminitate”, spune Diana Nedea, designerul pantofilor Diane Marie.

Colectia Primăvară-Vară 2019 #DianeMarie vine cu o mulțime de texturi și modele noi de pantofi și este completată de plicuri elegante, care pot fi integrate în diferite outfit-uri de zi sau de seară. Noua colecție va fi disponibilă la sfârșit de februarie pe pantofidianemarie.ro și în magazinul din Centrul Vechi al Bucureștiului (Intrarea Nicolae Șelari 4).

UN NOU MAGAZIN
În curând, Diane Marie va inaugura în București, pe Calea Moșilor 199, o locatie nouă, spațioasă și usor accesibilă ca zonă și spații de parcare, venind astfel și mai mult în sprijinul clientelor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *