Gallery

TRUCURI pentru alegerea corectă a fondului de ten

SECRETELE UNUI TEN PERFECT
Secretul unui ten perfect? Ooff, nu e deloc simplu! E vorba despre un adevărat complex de factori: de la ritualul complet de îngrijire zilnică, cu demachiere corectă, tonifiere și hidratare, până la alimentația sănătoasă și echilibrată și la cei minim 2 l de apă pe zi.
Însă, trebuie să o recunoaștem, pe lângă toate cele menționate mai sus (lucruri pe care, sincer, ar trebui să le visăm și noaptea), avem nevoie și de un truc. Mic, dar cu efecte mari: alegerea corectă a fondului de ten, cu acoperire bună și care să fie perfect adaptată nuanței pielii tale.
Evident că definiția tenului perfect variază, de la femeie la femeie. Fiecare dintre noi visează la o piele lumioasă, uniformă, fără impurități sau cu aspect bronzat, mângâiat de soare. Cu toate acestea, toate avem un numitor comun: toate ne dorim un look cât mai natural, chiar și atunci când suntem machiate.

Guerlain - fond de ten Lingerie de Peau

Guerlain – fond de ten Lingerie de Peau


LINGERIE DE PEAU
Toate visăm la un fond de ten natural și seducător, precum lenjeria de mătase. Și iată că Guerlain a creat fondul de ten pentru a îndeplini dorințele tuturor femeilor: fuziune și aspect natural, ca o a doua piele.
Lingerie de Peau, o gamă nouă de la Guerlain, care garantează fiecărei femei nuanța potrivită pentru tonul pielii sale.

CUM NE ALEGEM NUANTA POTRIVITĂ DE FOND DE TEN
Pentru a obține un aspect cât mai natural al fondului de ten, Guerlain a colaborat cu 44 de femei de diferite vârste și tonuri de piele, pentru a reinventa întreaga gamă de nuanțe Lingerie de Peau.

EȘTI COOL(RECE) NEUTRĂ SAU WARM (CALDĂ)?
Ce trebuie să știm neapărat când alegem fondul de ten?
Că fiecare piele are un subton cald (bronz, galben), rece (roze) sau neutru (între cele două). Este important să cunoști acest aspect – ce tip de ten ai – pentru a evita alegerea unui fond de ten diferit de nuanța pielii noastre (prea galben ori prea roz), ceea ce ar crea efectul nedorit de mască, de nenatural.

CUM SA DESCOPERI TONUL PIELII?
1)Reacția pielii la soare (fiecare tip de piele reacționează diferit la expunerea la soare).
Pielea cu subton cald: se bronzează imediat în timpul expunerii la soare și rareori se arde. Bronzul obținut este auriu.
Pielea cu subton rece: este predispusă la arsuri și reacționează lent în timpul expunerii la soare. Pielea este la început roz după care se transformă în bronz.
Pielea cu subton neutru: se înroșește puțin, după care se bronzează normal.

2) Culoarea venelor noastre
Uită-te la culoarea venelor de pe încheietura mâinii.
În cazul în care acestea sunt verzui și nu sunt foarte ușor de observat, subtonul pielii este cald.
Dacă culoarea venelor seamana cu albastru/violet și sunt destul de vizibile, subtonul este rece, dacă nu vă puteți decide intre cele 2 culori, subtonul este cel mai probabil neutru.

TEXTURA PERFECTA A FONDULUI DE TEN
Evident că, pentru un aspect cât mai natural al tenului, machiajul lui (fondul de ten, anticearcănul, pudra alese) trebuie să fie imperceptibil.
Fuziune perfectă între micro-fibre de in, mătase și fibre elastice cu proprietăți de netezire, oferă tenului un aspect mătăsos iar imperfecțiunile sunt corectate delicat.
Formula Lingerie de Peau, aderă pe suprafața pielii asigurând distribuția optimă a pigmenților și o dispersie subtilă a luminii.
Un fond de ten creat pentru noi, toate cele care visăm la un aspect cât mai natural al tenului, la piele învăluită in lumină și confort absolut pe tot parcursul zilei.

CUM ALEGEM CORECT ANTICEARCANUL SAU CORECTORUL
În majoritatea cazurilor, cearcănele sunt rezultatul circulației sanguine săraci. În funcție de tipul de piele, acestea sunt maro, albastru întunecat sau galben-șters.
Pungile de sub zona ochilor și zonele umflate se datorează retenției de apă sau depunerii de grăsime sub nivelul ploapei inferioare.

Atât cearcănele cât și pungile pot fi ereditare sau din cauza stilului de viață agitat: lipsă insuficientă de somn, stres, etc
Pentru a remedia aceste probleme, este esențială alegerea unui anticearcăn cu o nuanță potrivită pentru a neutraliza zona pe care dorim să o corectăm.

Guerlain lansează, toamna aceasta, anticearcanul-corector cu o acoperire graduală și un complex de îngrijire integral: hidratează, decongestioneaza, calmează (anti-inflamator).

CUM ALEGEM NUANȚA POTRIVITĂ DE ANTICEARCĂN
Alegerea nuanței potrivite pentru anticearcăn are la bază principiile culorilor.
Pe o roată colorimetrică, fiecare culoare are o culoare complementară, opusă. În make-up, dacă plasezi aceste două culori, una deasupra celeilate, se anulează reciproc.
Dacă ai cearcănele întunecate, violet / albastru, ar trebui să alegi un anticearcăn galben / portocaliu.
Pentru cearcăne mai puțin accentuate, alege un anticearcăn cu jumătate/un ton mai deschis decât tenul tău.

Acestea fiind spuse, îți doresc o toamnă superbă și un ten spectaculos… de natural!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *