Quote

Trucuri de MasterChef

Poate nu ești cea mai pricepută în bucătărie (în fine, în cazul meu, cuvintele acestea sunt extrem de dulci pentru a defini dezastrul pe care îl reprezint eu în bucătărie! Trei mâini stângi, o mie de vase folosite, carnea niciodată făcută cum trebuie, blatul necrescut…). Și, totuși, habar nu am de unde până unde prietenii s-au invitat fix la tine pentru cină.
Te uiți rapid la ceas și îți dai seama că mai ai doar o oră să pregătești ceva bun, impresionant, cuceritor.

Îți pui șorțul, scoți cartea de bucate și apelezi la un specialist: Tefal OptiGrill®+ Snacking & Baking –un maestrul bucătar complex, așa cum îi este și numele. Și un ajutor de nădejde când vine vorba despre prepararea celor mai delicioase și mai rapide rețete.

Calculezi fiecare pas și pui la cale cel mai bun plan ca să îți impresionezi prietenii. Extrem de atent cu ingredientele, OptiGrill®+ Snacking & Baking este prevăzut cu un senzor automat pentru gătit, iar timpul de pregătire și temperatura sunt reglate automat, în funcție de grosimea și numărul de porții de pe suprafața sa.

Tefal OptiGrill®+ Snacking & Baking are 6 programe automate, speciale pentru burger, pui, sandwich, cârnați, carne roșie și pește. Plus 1 mod manual cu 4 niveluri de temperatură și unul pentru alimente congelate.
Grătarul electric de la Tefal este prevăzut cu un indicator luminos ce permite monitorizarea precisă a preparatului tău: mov pentru preîncălzire, albastru, apoi verde, la începutul gătitului, galben, atunci când vrei ca alimentul să rămână mai crud, portocaliu pentru mediu și roșu pentru bine gătit (well done).

La finalul sesiunii de gătit, acest senzor emite un semnal sonor pentru a te anunța când mâncarea este pregătită așa cum îți place. Dedicat iubitorilor de cooking, Optigrill include și un accesoriu de coacere ce permite posibilități nelimitate pentru gătit.

PIZZA?
Una Pizza da vero artista

Cine poate refuza o pizza pregătită ca în Napoli? Cu 4 niveluri de temperatură, OptiGrill® Snacking & Baking îți oferă opțiuni nelimitate de gătire, de la legume la carne, în funcție de gustul fiecăruia. Deci, pizza cu blat italian? Sau prietenii preferă blatul pufos?

DESERT
Prăjitură fină cu afine

Masa a fost un succes de răsunet. Cât timp prietenii tăi postează pe Insta friptura absolut genială cu legume la grătar, toate gătite chiar de TINE, tu ai timp să creezi un deliciu gustos și rapid, ce va deveni viral pe social media.
Cum îl poți pregăti? Pune într-un bol făina, untul, zahărul pudră și adaugă laptele pentru a obține aluatul. Selectează modul manual și lasă-l la copt pentru 10 minute.
În paralel, pregătește compoziția: mixează crema de brânză, smântâna, brânza de vaci și zahărul brun. Adaugă ouăle, apoi compoziția peste blatul de biscuiți și presară afinele deasupra. Setează OptiGrill® Snacking & Baking pe nivelul 2 și în doar 45 de minute poți savura un desert delicios.
Nu te preocupa de curățenia de după! Grătarul și accesoriul de coacere se curăță foarte ușor, fiind compatibile cu mașina de spălat vase.

Acum este timpul pentru relaxare și povești cu prieteni, la un pahar de vin!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *