Quote

Tricoul care isi schimba culoarea la soare

#POVESTEA PITBULL-ULUI CARE ÎȘI SCHIMBĂ CULOAREA LA SOARE, DAR NĂRAVUL – BA
Stii expresiile “e frumos de se invarte dupa Soare”; sau “e rupt din soare”? Ori “la soare te poti uita, dar la el – ba”?

Ce au expresiile astea in comun e clar… ca lumina zilei: asemanarea sau asocierea persoanei sau obiectului descris cu frumusetea mareață a soarelui.
Ei bine, de ce am adus vorba despre… vorbele astea de duh? Pentru că în weekend am purtat soarele in plete si l-am avut la purtător și la dispozitia mea. Si totul datorita unui tricou! Evident că nu unul oarecare, te-ai prins deja; ci un tricou năzdrăvan cum altul nu-i, cu imprimeu haios cu pitbull si care… e rupt din soare.
Dar sa lamuresc treaba, ca deja incepe sa para foileton:

TRICOURI COLORATE DE SOARE
Este vorba despre un tricou SAFEN. Aparent doar un tricou super simpatic, cu imprimeu original – o față haioasa de pitbull desenat cu stil, alături de mesajul uber-cool: “Beware of pitbulls… They will steal your heart”.

Pana aici totul bun si frumos. Doar ca pitbull-ul SAFEN e mai mult de atat: e de-a dreptul spectaculos!… Se invarte dupa soare. La propriu, caci cei de la Safen folosesc o tehnologie aparte, materialul si culorile imprimeului fiind termosensibile la razele ultra-violete. Din alb-negru, imprimeul cu animăluțul tău preferat prind viata si se coloreaza la soare cu nuante puternice. Altfel spus, cumperi un tricou si porti doua: neutru la intuneric sau in interior, cu culori vii imediat cand iesi afara, pe strada, la picnic, in parc, la un garden party…
Pe scurt, e mereu altul, oriunde si oricand ieși de la întuneric la lumina soarelui.
Practic fix asta se intampla cand porti un tricou SAFEN: magie ruptă din soare!

“Cum ar fi sa vezi urmele palmelor sau oricare alt imprimeu, sa simti cum toate privirile se intorc spre tine? In lumina Soarelui, tricourile incep sa se bucure, sa vorbeasca, sa cante in limba culorilor. Sa nu uitam ca spectrul luminii are 7 culori complementare. De ce sa nu porti si tu parti din Curcubeu pe tricoul tau?”, ne provoaca Catalina Florescu, managing partner Safen.ro.

#SAFEN IN THE SUN:
Safen ne surprinde cu rochii creative si originale si tricouri cu imprimeuri disruptive, brand-ul producand singurele tricouri din Romania cu cerneala sensibila UV pe baza de apa. Rezista sa fie spalate la 30 de grade si sunt ideal de purtat in diferite ocazii si, evident, de luat în vacanță. Sunt un adevărat spectacol la purtător!

Datorita vopselurilor speciale si prin expunerea la lumina, totul se transform ape tricoul tau. Pe intuneric toate pisicile sunt negre si toate tricourile de un alb impecabil. La lumina insa, Soarele lasa amprente! Ieși cât mai mult la lumină; testeaza, experimenteaza, traieste culorile Soarelui din plin cu Safen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *