Quote

Totul despre tenul perfect

Perfecțiunea tenului a fost de multe ori privită cu suspiciune, ca un ideal imposibil de atins; insă eu cred ca frumusețea tenului nu ține neapărat de vreo moștenire genetică specială, ci mai mult de alegerile pe care le facem atunci când vine vorba de îngrijirea tenului.
Iată 5 sfaturi pentru a avea un ten perfect… si perfect ingrijit:

1. Curățarea tenului
Curățarea tenului este, cu siguranță, cel mai important pas către obținerea tenului perfect. Aceasta se realizează de 2 ori pe zi, atât dimineața cât și seara. Curățarea tenului de impurități este esențială pentru o piele perfectă. Impuritățile, poluarea, resturile de machiaj sau celulele moarte de la suprafața pielii trebuie curățate corect, reducând astfel riscul apariției de coșuri, puncte negre sau piele ternă și lipsită de strălucire.
Curățarea tenului este, totodată, primul pas spre pregătirea pielii pentru hidratare și machiaj, cât și pentru aplicarea altor tratamente cosmetice, serumuri și măști de față.

2. Aplicarea cremei hidratante
Atât seara cât și dimineața, aplicarea cremei hidratante este un „must”. Ai grijă să nu sari peste acest pas indiferent de cât de grăbită ești și să alegi cremele speciale pentru zi și noapte. Cremele ce acționează pe perioadă nopții tind să fie un pic mai grase, lăsând un film gros pe piele, iar cele pentru zi sunt special concepute pentru a menține machiajul și a uniformiza nuanța tenului.

3. Masca de față
O data pe săptămână, aplică o mască hidratantă, care să îi ofere pielii tale toate elementele nutritive de care are nevoie. Măștile de față te ajută să obții un ten perfect, reducând ridurile fine, unfiormizând aspectul tenului și oferind strălucire.
Masca facială Biotissima® cu venin de albină, conține venin de albine natural ce crește elasticitatea pielii prin impulsionarea producției naturale de colagen. Ajută la refacerea celulelor, umple ridurile fine, luminează tenul, împrospătează și hidratează.
Veninul de albine ameliorează vizibil cicatricile țesuturilor, pielea și recapătă culoarea, crește permeabilitatea vaselor capilare. Colectarea veninului se face prin intermediul unor tehnologii noi, fără a vătăma albinele în niciun fel.

4. Alegerea primer-ului
Soluția pentru obținerea unui ten perfect este aplicarea unei baze de machiaj sau primer, adică un produs cosmetic care asigură rezistența machiajului pentru o perioadă îndelungată de timp. Acesta se utilizează înainte de aplicarea fondului de ten, rolul primerului fiind de a ascunde imperfecțiunile tenului, de a ajuta restul produselor de machiaj să fie absorbite corect, cât și de a proteja pielea sensibilă.
Crema INSTANT PERFECTION Biotissima® este soluția ideală, mereu la îndemână, pentru a obține un ten perfect doar printr-o simplă aplicare. Prin consistența sa deosebit de catifelată, mată, produsul uniformizează, ascunde ridurile și conferă un aspect neted și plin de strălucire naturală tenului. În plus, uleiurile BIO de argan și luminița nopții hrănesc și hidratează pielea.

5. Aplicarea machiajului
După utilizarea primer-ului, tenul tău pare deja perfect, porii sunt micșorați, fața strălucește iar pielea este pregătită pentru un machiaj de durată.
Optează pentru un fond de ten cu acoperire medie spre mare și aplică pentru fixare un strat de pudra translucidă. Alege un machiaj al ochilor în nuanțe deschise, care să ofere luminozitate și să estompeze cearcănele, deschizând privirea.
Nu sări niciun pas din rutina zilnică pentru a avea rezultate pe termen lung și bucură-te de un ten perfect, hidratat și luminos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *