Quote

Toți picii sunt fericiți la Gymboland

Locurile de joacă Gymboland din București și din țară le oferă, de peste 11 ani, posibilități nelimitate de distracție copiilor. Indiferent de vârstă, de la 0 la 12 ani, copiii tăi au acces la cea mai mare distracție, pertreceri de neuitat și la ultimele tehnologii!
Stimularea creativității prin joacă este cea mai eficientă modalitate prin care cei mici asimileaza și rețin informațiile. Într-un mediu în care toți copiii sunt fericiți și în care siguranța lor este pe primul loc, se vor naște întotdeauna cele mai frumoase povești ale copilăriei.

Universul în care inovația întâlnește creativitatea și în care o echipă de profesioniști are cea mai mare grijă de copii, acesta este Gymboland, locul de joacă ce răspunde tuturor așteptărilor părinților.
Personajele din basme, poveștile cu prinți și zâne, ultimele tehnologii în materie de entertainment educațional, dar și cel mai eficace sistem de siguranță asigură supremația Gymboland în domeniul spațiilor de joacă educaționale. Educația, dezvoltarea creativității și fericirea copiilor sunt premisele vizate de Gymboland în extinderea locurile sale de joacă.

Magia copilăriei poate fi descoperită în labirinturi, tunuri blowbuster, piscine cu bile, perete de cățărat cu trasee de dificultate diferite, în carusel, arena de sărituri sau prin jocuri activate de senzori de mișcare. Nici o dorință nu rămâne neîndeplinită în locul în care visurile prind aripi. Diversitatea activităților oferite de Gymboland – promotorul conceptului de joc educațional de la structuri modulare până la panouri cu ecrane tactile, stimulând nu doar motricitatea, ci și abilitățile cognitive – configurează un univers inedit pregătit pentru cei care și-au propus să cucerească, să construiască și să-și descopere propriile talente, pentru că toți copiii au dreptul la o copilărie autentică și fericită!

Gymboland are o expertiză de peste 11 ani în domeniul entertainment-ului educațional. În total, în România, sunt 8 spații de joacă: Gymboland Mega Mall, Gymboland AFI Cotroceni, Gymboland Promenada, Gymboland Veranda, Gymboland Maritimo și City Park în Constanța, iar în Ploiești Gymboland Shopping City și AFI Ploiești.
Anual, peste 55.000 de copii beneficiază de tehnologia inovativă Gymboland, învățand prin joacă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *