Quote

Tolba lui Mos Craciun este de la Samsonite, plina de reduceri si surprize

Da, da, anul asta pana nici Mos Craciun nu ar putea rezista reducerilor wow si surprizelor pe care Samsonite Romania le-a pregatit in decembrie. Adica, sincer, cum sa nu isi ia o tolba in super trend, argintie sau rosie, ultra light, pe 4 roti, impecabila si eleganta, in locul vechii sale tolbe clasice, deja demodate?!

Decembrie este luna cadourilor si totodata luna in care marile branduri internationale ofera clientilor diverse fidelizari. Este si cazul celebrului brand Samsonite, care ofera clientilor sai din Bucuresti si din toata tara, oferte extrardinare pentru a-i impresioa pe ce dragi cu daruri u o utilitate garantata chiar si pentru o viata intreaga!

Asadar, Samsonite ofera 20% discount pentru Gama ProDLX si trolere curve technology (COSMOLITE, Liteshock, Cube Lite, Cube Lite DLX, LITE LOCKED), dar si oportunitatea la achizitie. Totodata, intalnim in toate magazinele Samsonite un discount de 70% pentru gamele: High Sierra, Gregory, dar si 40% la gama The Bridge.

O alta noutate cu care brandul Samsonite Romania vine in intampinarea clientilor sai este un nou site, www.samsonite.ro, de unde putem alege virtual produsele dorite, iar pentru a primi oferte si discounturi, va puteti realiza foarte usor un cont personal. Site-ul este realizat intr-o maniera grafica functionala, complexa, care ofera tuturor clientilor beneficiul de a fi informati, de a-si alege rapid obiectele favorite si dea beneficia de numeroasele oferte ce le ofera brandul.

De asemenea, orice comanda se realizeaza pe site, indiferent de valoarea ei, transportul este gratuit! Asadar, Samsonite Romania nu doar ca va ofera cel mai bun pret mondial, asa cum si ambasadorii bradului de anul acesta: Anamaria Prodan Reghecampf, Dan Alexa si Florin Raducioiu, dar si posibilitatea de a fi in pas cu cerintele clientilor si realizarea tuturor necesitatilor pentru a fi pe gustulul tuturor clientilor. Asadar, anul acesta Mosul poate veni lejer si relaxat chiar de pe www.samsonite.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *