Quote

Tokyo 2021

Vara aceasta au loc la Tokyo Jocurile Olimpice. Mare moment mare pentru toți iubitorii sporturilor și performanței.
Poate mai puțini știu că, tot vara aceasta, pe noi, românii, ne mai leagă ceva de Japonia: se împlinesc 100 de ani de relații diplomatice între cele două țări.
Așa că nu întâmplător astăzi imi doresc să îți împărtășesc o experiență multisenzorială si să te invit la o călătorie parfumată de la tradiție la modernitate. Totul grație unei game cu totul speciale de la Sabon, Tokyo, pe care am descoperit-o cu încântare și de care m-am îndrăgostit la prima încercare.

Denumirea este super sugestivă, o reală incursiune spre descoperirea unei lumi nipone, total diferite de lumea noastră occidentală; în timp ce explorezi noua colecție Tokyo, te încearcă un sentiment de uimire, senzația că orice este posibil. Bucăți de istorie și tradiție se regăsesc alături de elemente moderne, noi și inovatoare.

Din momentul în care pășești pe străzile din Tokyo, frumusețea metropole nipone ți se dezvăluie treptat în imagini vii, hipnotice, de caleidoscop al culturii pop, în culorile vibrante ale artei moderne, unde strălucirile de neon întâlnesc natura în freamătul copacilor și florilor.

?Inspirat de vibrațiile contrastante din Tokyo, SABON a creat o nouă colecție în ediție limitată pentru a celebra frumusețea și arta și pentru a transforma fiecare produs într-un dar oferit cu mare artă.
Odată cu noua colecție în ediție limitată SABON TOKYO 2021, vei descoperi un univers poetic, modern, unic, îți vei lăsa corpul și spiritul învăluite de parfumul luminos „Clear Dream”, pentru a te reconecta profund cu minunile naturii contopite cu aerul boem al legendarului
oraș japonez.

?Clear Dream- parfumul unic al colecției
Un parfum proaspăt, ce te poartă cu gândul către un tărâm cu aer tare, scăldat de un soare strălucitor. Notele de lămâie și iasomie se asortează verii și împrumută din nuanțele vii și luminoase ale celui mai fierbinte anotimp. Moscul și chihlimbarul completează tabloul aromelor cu o senzație profundă de confort și armonie.

Un parfum expresie a unei zi însorite, în care străbați cărări de munte, iar o adiere de vânt sălbatic se joacă în părul tău.
Note de vârf: lămâie, note verzi 
Note de mijloc: iasomie, flori de portocal, aldehide
Note de bază: lemn de guaiac, mosc, ambră, heliotrop

?Produsele colecției
Parfumul proaspăt Clear Dream celebrează atmosfera din Tokyo și învăluie toate produsele Sabon pentru corp și casă deja legendare, regăsindu-se și-n elegante seturi-cadou pentru tine sau pentru cineva drag.

?Ulei de duș
Revigorează uleiurile naturale ale pielii, pe măsură ce o protejezi, o hrănești și o răsfeți cu acest ulei de duș cu parfum îmbietor.
E infuzat cu patru uleiuri botanice; măsline, avocado, jojoba și germeni de grâu, conține omega 3, 6, 7 și 9 și vitaminele A și D ce regenerează pielea, lăsând-o ultra-moale și mătăsoasă. (300 ml)

?Exfoliant de corp
Scrub-ul nostru legendar e special creat pentru a energiza și hrăni pielea uscată. Cu un conținut ridicat de sare din Marea Moartă bogată în minerale benefice, patru uleiuri botanice – migdale, jojoba, andiroba și acai, exfoliantul de corp îndepărtează delicat celulele moarte și revitalizează pielea, lăsând-o mătăsoasă și netedă. (320 g)

?Body Gelée
E un gel de corp răcoritor, fin și delicat. Formula care se absoarbe ușor în piele e îmbogățită cu ulei de avocado hidratant și extract de Aloe Vera ce oferă o senzație de prospețime la fiecare aplicare. (200 ml)

?Cremă de mâini
Are un conținut bogat de unt de Shea și extract de Aloe Vera, 
protejând astfel pielea delicată mâinilor și oferindu-i imediat hidratare și finețe. Pielea absoarbe ușor această cremă, iar mâinile rămân catifelate mult timp. (30 ml)

?Spray pentru păr
Special formulat cu un procent scăzut de alcool și îmbogățit cu extract nutritiv de Jojoba, spray-ul pentru păr protejează împotriva agresiunilor externe, previne uscăciunea și minimizează electrizarea, în timp ce învăluie părul cu un parfum proaspăt și de lungă durată. Poți lua cu tine oriunde sticla de mici dimensiuni, pentru a-ți împrospăta părul de câte ori e nevoie. (30 ml)

?EAU de SABON
Un parfum unic ce poate fi purtat ca atare sau în combinație cu alte produse pentru corp sau păr cu aroma „Clear Dream”. Un produs mai concentrat decât o apă de corp, dar totuși mai puțin concentrat decât un parfum tradițional, pentru a oferi un prezență ușoară și proaspătă, dar de lungă durată. E parfumul ideal pentru vară! Recipientul elegant de sticlă e ambalat într-o punguță șic din bumbac veritabil. (80 ml)

?Aromă de cameră
Aroma Clear Dream învăluie delicat orice spațiu, pentru o atmosferă văratică și fresh, iar difuzorul elegant de aromă devine un luxos obiect de decor. (250 ml)

?Parfum pentru textile
Răspândește în jur atmosfera din Tokyo cu parfumul delicat al ediției noastre limitate Clear Dream! Parfumul pentru textile oferă un aer proaspăt lenjeriei, pernelor, perdelor și prosoapelor tale.

?Treats of Tokyo- Gift Set
Acest elegant set-cadou reunește cinci dintre bestsellerurile Sabon: Ulei de duș (100 ml), Exfoliant de corp (60 g), Body Gelée (30 ml), Cremă de mâini (30 ml) și EAU de SABON (8 ml), toate cu aroma proaspătă Clear Dream în ediție limitată. Oferă-ți în dar o experiență de îngrijire completă și răsfăț total sau fă o surpriză frumoasă cuiva drag.

?Set-cadou „Tokyo Days“
Acest set cadou special conține tot ce este necesar pentru o rutină completă de răsfăț și îngrijire cu parfumul Clear Dream: ulei de duș pentru hrănire și curățare (100 ml), exfoliant de corp (60 g) pentru rejuvenarea pielii și un Body Gelée răcoritor, ce-ți menține piele netedă și hidratată zi de vară până-n seară.

?Beauty tips pentru ritualul tău de îngrijire:
Acest set-cadou încântător conține cele mai iubite produse ale gamei Green Rose, pentru un ritual de îngrijire în trei pași ce menține pielea tânără și fină:
Pasul 1- curăță cu uleiul de duș (50 ml),
Pasul 2 – exfoliază cu scrubul de corp (60 g),
Pasul 3 – hidratează pielea și oferă-i sclipiri de mătase cu cel mai delicat lapte de corp (50 ml)

Set-cadou „Parfum de Tokyo“
Trei mini-ape de toaletă (3x8ml) cu aroma Clear Dream în ediție limitată, ușor de purtat și la propriu, și la figurat.

Nu ai găsit cadoul perfect?
Alege produsele preferate și creează tu cadoul ideal, cu ajutorul unei cutii Tokyo Celebration asortate.
În magazine și online pe www.sabon.ro

?SABON
SABON a venit pe lume din dragoste pentru texturi şi parfumuri, pentru arta îngrijirii și relaxării, pentru bucuria de a crea şi din dorinţa de a oferi oamenilor momente de relaxare şi magie într-o viață atât de agitată.

Sabon înseamnă atenţie până în cel mai fin detaliu acordată ambalajelor, ingredientelor folosite şi combinaţiilor dintre ele, plus o neobosită grijă pentru protecţia naturii şi a mediului înconjurător.

Aromele Sabon te învăluie irezistibil, devin o a doua piele, parte din personalitatea ta şi o formă plină de înțelesuri a expresiei personale.

Povestea se scrie zi de zi, pe www.sabon.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *