Quote

Ține țânțarii la distanță cu MOSCUT!

Bâz-bâz? Cel mai enervant hit al verii!
Și pe tine te-au înnebunit țânțarii, lunile astea? parcă din ce în ce mai agresivi și mai imuni sau nepăsători la metodele de a-i goni – așa cum le știam noi…
Vara este aici, un anotimp minunat, al vacanțelor la mare sau la munte, al plimbărilor prin natură, al picnicurilor la iarbă verde și excursiilor cu barca pe canalele din Deltă, dar are și-un cusur: prezența țânțarilor. Și nu doar în aer liber, ci și în spațiile de locuit, până la urmă.

Micile și enervantele insecte nu numai că sunt zgomotoase, dar și înțeapă și astfel pot reprezenta vectori de transmitere pentru mai multe tipuri de boli. Și chiar fără să transmită boli, reacțiile de la nivelul pielii, în locurile în care țânțarii înțeapă, acele mâncărimi, sunt suficient de neplăcute, atât pentru o persoană adultă, cât și pentru copii. Mai ales că, în cazul acestora din urmă, scărpinatul insistent provoacă leziuni, iar leziunile se pot suprainfecta, ceea ce complică lucrurile și pot transforma o banală înțepătură în ceva mai serios.

Ține țânțarii la distanță cu MOSCUT!

Ține țânțarii la distanță de tine și de copilul tău cu MOSCUT, o soluție naturală ce asigură protecția de care ai nevoie. Cele două ingrediente, uleiul de cuișoare și vitamina E oferă produsului o dublă acțiune: pe de o parte, protecție naturală împotriva insectelor pe tot parcursul zilei, și pe de altă parte acțiune emolientă pentru piele.

Acțiunea intensivă a uleiului de cuișoare se datorează mirosului puternic care afectează receptorii sensibili ai țânțarilor și îi ține la distanță. În plus, are si proprietăți antiinflamatoare. Celălalt ingredient, vitamina E, are efect antioxidant, avand un rol benefic la nivelul pielii.

MOSCUT este pentru uz exclusiv extern, fiind bine tolerat de orice tip de piele. Se recomandă reaplicarea produsului atunci când eficiența începe să scadă. Poate fi utilizat și în cazul copiilor cu vârsta de peste 3 ani. Se recomandă evitarea contactului cu ochii și aplicarea produsului atunci când pielea este arsă de soare, iritată sau cu leziuni deschise.

Pleci în vacanță, stai în grădină sau ieși în oraș la terasă? MOSCUT să nu-ți lipsească!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *