Quote

This spring begins with Diesel

#ONLY THE BRAVE
Deci, cine e curajos? Suficient de curajos cat sa accepte noi experiente extreme… extrem de cool & trendy?
Aceasta este intrebarea pe care Diesel ne-o adreseaza, anul acesta. Ba, mai mult, o ridica la nivel de provocare si de… academie: Brave Academy – academia gandita exclusiv pentru cei mai curajosi!
Let’s join the Brave Academy!

Diesel SS18

Diesel SS18

Sezonul acesta, Diesel mizează pe stilul-semnătură și concentrează spiritul anilor 90 într-o garderobă actuală. Colecție este practic un cod, in care Diesel s-a jucat cu detalii și elemente pe care le poate combina fiecare ȋn propriul stil.

PIESE DE REZISTENTA
Hanoracele unisex și bluzele poarta logourile din arhivă, iar mantrele Diesel precum Only The Brave sau For Successful Living sunt prelucrate cu litere neon alăturate denimului negru sau jerseului cu tentă vintage.

Jachetele japoneze suvenir (sau Sukajan) sunt reinterpretate cu broderiile exclusive “Superior” pentru Diesel, un look ce este regăsit și la pantaloni.

Rochiile disco din paiete și jachetele glam pentru femei continuă acest buzz stilistic.

Piesele hibrid sunt la putere – o jachetă în flăcări combină un bomber cu detaliile moto, în timp ce o jachetă neagră din piele şi denim are fermoar și manșete inspirate din baseball.

#DENIM
Denimului i se acordă atenție specială în acest sezon – materialul este albastru autentic și cu aspect vintage. Dacă nu este albastru în acest sezon, cu siguranță este mai negru decât miezul nopții.

Jachetele sunt uzate în zona coatelor, iar modelul de jeans “Babhila” pentru ea este accesorizat peste tot cu franjuri.
Jeansii “Dagh” pentru el, din denim prespălat, au o formă ușor inspirată din iconicul model “Cochise” din anii ’90, fiind actualizați cu rupturi artistice. Jeansii slim punk și jacheta hibrid de inspiraţie college se pre-zintă în stilul DIY denim decolorat.

Detaliile cu șnururi sunt ca o poveste rock ce se derulează alături de rochii-hanorac, tricouri și jachete în cel mai întunecat negru.

Subtoryal, un nou rucsac bărbătesc, este prezentat într-o variantă din neopren, în timp ce geanta iconică pentru femei Le-Zipper se reinventează cu Le-Kimy II, un rucsac mic, și modelul Le-XS Misha II, o mică geantă-poştaş.

Deci? Cine e suficient de indraznet sa se inscrie in Brave Academy?!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *