Quote

The real reason why Zadig & Voltaire Just Rock!

Am descoperit Zadig&Voltaire toamna trecută, odată cu lansarea în România a parfumurilor duo, This is Her! This is Him!
Un duo aromat al contrastelor haioase: alb-negru, înger și demon, feminin versus masculin, ying și yang alăturate, ca în orice cuplu clasic sau modern, din întreaga istorie a iubirii dintre un El și o Ea.
M-am dus la raftul primei parfumerii care mi-a ieșit în cale, în București Mall, ca să le testez; și parfumul mi-a plăcut mult, mult, încă de la prima pulverizare. Am avut imediat așa, un presentiment… sau, mai degrabă, un sentimentul clar că o să dezvolt o pasiune olfactivă pentru parfumul acesta! Zis, prezis și făcut, căci prima mea sticluță de Zagid&Voltaire am consumat-o cât ai zice This is Her!

Și iată că nu au trecut decât câteva luni și am făcut o nouă descoperire de nota 20: Zadig&Voltaire Just Rock!
Două sticle sfaramate ce se intalnesc intr-un singur intreg, o piesa de arta în sticla mată solida. Din nou Negru pentru El. Alb pentru ea, rockul reuneste contrariile. Acest duo se joaca cu contrastele si materialele pana la detaliile de pe ambalaj. Embosate ton pe ton. Un fulger de lumina tatuat pe amalaj. Eternul rock chic.


ZADIG&VOLTAIRE JUST ROCK – ALB, POUR ELLE:
Stay into the light

Variatii de patchouli. Paris. Acelasi duet, noi rezultate olfactive. Lemnul de santal starneste aroma inițială, întâlnită în ThisisHer! și ThisisHim!. Doar de aceasta data, patchouli dicteaza aroma. Un ritm al intensitatii. Rockul este in aer; magnetic. Irezistibil.

O nota alba, electrica si rebela, fara indoiala feminina. Pentru ea, un cantec de luminozitate, într-un patchouli floral potențat de notele de tămâie. Se inspira dintr-un stil masculin, devenind un personaj propriu. Tuberoza absoluta aduce o nota hipnotică de top, aprinsa în inima sa de catre iasomie alba absoluta. O inimă gurmanda de vanilie neagra. Florile si notele lemnoase creeaza o dependenta de putere, atat provocatoare, cat și atragatoare in contrastele sale. Senzual si intens. She rocks!


ZADIG&VOLTAIRE JUST ROCK – NEGRU, POUR LUI
The dark side

Pentru El a fost creată o aroma lemoasa picanta orientala, cu o nota neagra; un parfum subteran si intunecos, cu rezonanta masculina. Nota neagra unica de patchouli ambrat, maturat in tamaie. O inima de vanilie neagră si boabe de tonka imbibate cu note picante fuzioneaza armonios. Intensiv și lemnos, acesta este parfumul unui misterios, un om fermecător cu o nonsalanta evidenta. Just Rock! Pour Lui.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *