Quote

The Color Run

?‍♀️?‍♂️#Make magic with Rowenta
Bine ai venit la cea mai colorată cursă de alergare din România! Distracție, muzică și o atmosferă super cool – așa descriem în câteva cuvinte The Color Run. În acest an, Rowenta s-a alăturat distracției și a devenit partener oficial The Color Run.

?‍♀️#Run for Magic!
Sloganul din acest an este’’Make Magic’’, iar acest lucru nu se poate întâmpla fără Rowenta, care încurajează bucuria și starea de bine.

Cu peste 2000 de participanți la start, primul eveniment a avut loc pe 14 august, la Mamaia, unde muzica, dansul și distracția au fost ingredientele principale într-o zi magică. Wall-ul Rowenta a stârnit curiozitate, iar alergătorii s-au fotografiat, cu mic și mare, pentru a putea câștiga premiile Rowenta: perii rotative Ultimate Experience și aparate de tuns, ras și conturat barba, Rowenta Forever Sharp.

?‍♀️?‍♂️ Surprizele au continuat și la finalul cursei, unde alergătorii au fost întâmpinați de o suflantă uriașă sub forma unui uscător de păr Rowenta și nu au ratat ocazia de a realiza cele mai cool poze, înconjurați de o explozie de culoare.

Daca esti pregătit de alergare, te așteptăm în cadrul următoarelor evenimente The Color Run, din Cluj (04.09), Timișoara (11.09), București (18.09), Iași (02.10), Galați (16.10), unde te invităm să descoperi wall-ul Rowenta și să te bucuri de surprizele pregătite special pentru tine!

Rowenta, aliatul unui look impecabil dar și al unei case inteligente
Rowenta este partenerul distracției, al stilului liber și autentic, pe care The Color Run îl inspiră tuturor participanților. Rowenta aduce acea pată de culoare, atât în look-ul ei, cât și al lui, prin aparate de styling performante, ce pot transforma orice apariție, într-una memorabilă.

În plus, cu produsele Rowenta din categoria home care, casa ta va fi mereu curată și igienizată- de la aspiratoare robot ce pot fi controlate prin aplicație, la cele verticale ce dispun de tehnologia inovatoare Flex, purificatoare inteligente sau produse pentru îngrijirea țesăturilor.

?‍♀️#Rowenta
Rowenta a luat naștere în 1909, în Germania. Brandul satisface nevoile consumatorilor aflați în căutarea produselor de înaltă performanță, ușor de folosit și cu design funcțional pentru uzul cotidian. Rowenta dispune de o gamă largă de produse, de la dispozitive pentru hairstyling și epilatoare, la aspiratoare și produse pentru îngrijirea țesăturilor, create din respect pentru consumator și pentru mediul înconjurător. Pentru mai multe informații accesează www.rowenta.ro, www.facebook.com/RowentaRomania

? #The Color Run
The Color Run impresionează publicul larg prin conceptul atractiv, ce presupune un traseu de cinci kilometri, în care alergătorii sunt vopsiți cu pudră colorată în diverse nuanțe. La finalul cursei se creează MAGIE, iar toți participanții se distrează, râd, și se bucură de eveniment.
Află mai multe pe www.thecolorrun.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *