Quote

Sweet November

SWEET NOVEMBER
Nu, nu despre superbul film Sweet November, cu Keanu Reeves și Scarlett Johansson vreau să vorbesc astăzi (deși, recunosc, rămâne încă pe lista mea de filme de suflet).
Ci pur și simplu despre ușoara melancolie de sfârșit de noiembrie. Zile mohorâte, soare zgârcit și timid în apariții, copaci desfunziți… Este, cu siguranță, perioada în care eu simt nevoia să mă îndulcesc și să mă răsfăț cu bunătăți dulci și delicioase (și aici mă refer 99% la ciocolată. Cu și mai multă ciocolată. Și cu orice altceva bun-bun pe lângă, în special alune din plin! 🙂

Sweet november… Avem noiembrie, avem muzică bună și relaxantă, atmosfera dulce ne-o facem noi! Și încă fără niciun efort, pentru că LINO LADA are pentru toate gusturile, preferințele și pretențiile câte ceva. Are delicioase și adorabile creme tartinabile, gustoase și sănătoase, pline de nutrienți, de vitamine și minerale, de calciu și de antioxidanți. Creme versatile care se integrează perfect în clătite, cornuri și fursecuri, pe pâine prăjită sau ca atare, direct din borcan!

LINO LADA
Crema cu alune de pădure, cu gustul ei fabulos, este preferata celor care iubesc gustul intens al alunelor de pădure. Pentru această cremă alunele au fost alese și puse într-un raport perfect cu cantitatea de cacao. Altfel n-ar fi fost fabulos, nu?! Crema tartinabilă LINO LADA cu alune de pădure, odihnindu-se pe o felie de pâine (sau mai multe, de ce nu?!) alături de un pahar cu lapte, este un mic dejun ideal și modul perfect de a începe ziua. Chiar dacă aceasta este mohorâtă și plină de provocări, tu ți-ai făcut plinul de energie din vitaminele și mineralele pe care le conține din belșug LINO LADA!

LINO LADA Lapte este un produs unic și distinct pe piață, astfel că popularitatea lui nu este o surpriză. Își datorează gustul și textura irezistibilă laptelui și celor mai fine alune. Calciul din lapte este de neînlocuit în corpul nostru, benefic pentru oase și dinți. LINO LADA Lapte îți oferă o abundență de energie, ceea ce îl va aduce fără îndoială în meniurile sportivilor și copiilor, dar și în meniul tuturor fanilor deserturilor.

LINO LADA Duo.
Nu te poți hotărî ce îți place mai mult? Să fie cacao și alune, să fie lapte? Să fie amândouă!
Atât de delicios pentru că este produs din ingrediente naturale, cu alune atent selecționate și prăjite fin, sursă excelentă de minerale și vitamine, cacao bogată în antioxidanți și lapte plin de calciu. O combinație savuroasă și irezistibilă de alune și cacao care oferă o dublă plăcere pe o clătită, într-o perfectă potrivire.

LINO LADA Cocos
Aventuri exotice? Cocos, desigur! O cremă albă din lapte, cu bucățele de nucă de cocos, o armonie de arome și – ce să vezi?! – fără gluten! Ceea ce înseamnă că de ea se pot bucura și persoanele care suferă de intoleranță la acesta. Sub capacul borcanului de cremă tartinabilă LINO LADA Cocos vei găsi o combinație absolut irezistibilă de lapte, alune de pădure de cea mai bună calitate și nucă de cocos care îi va purta pe cei mari și pe cei mici în cea mai fascinantă aventură și cea mai dulce călătorie.

LINO LADA Gold
Un cadou mai special pentru o persoană la fel de specială? O recompensă? O ocazie festivă de marcat? Pentru toate acestea LINO LADA Gold a fost inventat! Cu multe alune de pădure, aroma Lino Lada Gold poate fi experimentată de toată lumea, oferind tuturor și fiecăruia în parte o experiență memorabilă! Aroma și textura LINO LADA – binecunoscute deja și demonstrat irezistibile – sunt îmbogățite cu alune de pădure coapte și mărunțite. Efectiv nu îi poți rezista!

Sweet november, n-am zis așa?!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *