Quote

SuperFood for your skin

#FEEDYOURSKIN
Facem totul ca să ne hrănim cât mai sănătos. Citim cărți și reviste de nutriție, ne menținem la curent cu cele mai recente studii despre alimentație sănătoasă, ne informăm, urmărim documentare, suntem atenți la etichete și la producătorii alimentelor pe care le mâncăm. Dar haide să facem un mic test și să ne punem întrebarea:
Și pielea noastră, pe ea o hrănim suficient? Ei îi oferim hrană suficint de sănătoasă și de echilibrată în nutrienți și vitamine benefice?

Ceea ce este bun pentru corpul nostru este cu siguranță bun și pentru pielea noastră. Și este clar că trebuie să ne orientăm către produse de îngrijire a pielii cu o mare energie nutrițională.

Am citit recent despre porția zilnică de skin-care și am descoperit că există conceptul de SuperFood for skin, concept creat de Elemis și de cea mai nouă gamă a sa, numită chiar SUPERFOOD.

SUPERFOOD FOR SKIN
O gamă bogată în nutrienți, pe bază de plante, care include Superfood Facial Wash, Day Cream, și Night Cream. Aceste produse se alătură produsului cu cele mai bune vânzări: RENUMITUL Superfood Facial Oil.

Conceptul SuperFood este să ne hrănim tenul și dinspre exterior spre interior, cu o energie pură dată de concentratul Superfoods, pentru o sănătate optimă a pielii. Această gamă împletește armonios rezultatele dovedite științific și expertiza din spatele fiecărei formule ELEMIS.
Rezultatul? O strălucire exterioară proaspătă a pielii, pe care pur și simplu nu o puteți simula.

REȚETA? COMPLEXUL CU SUPERGREEN SI SUPERGRAIN
Esențiale pentru aceste formule pline de energie sunt Supergreen și Supergrain Complexes, bogate în antioxidanți, acizi grași bogați în omega, vitamine și minerale, care hrănesc intens pielea. Gama pentru îngrijirea pielii Superfood are în componență un Pre-Biotic, a cărui menire este de a susține microflora atât de benefică tenului, ajutând la echilibrarea și menținerea ecosistemului delicat al pielii.

Creat în mod special pentru bunăstarea și pentru satisfacerea preocupării de a fi sănătos, gama de îngrijire a pielii ELEMIS Superfood se potrivește perfect cu un stil de viață echilibrat. Acum, cu un regim de îngrijire a pielii complet, puteți să vă ajutați pielea să funcționeze optim, cu ajutorul nutrientului necesar pentru a arăta mai proaspătă, mai sănătoasă și mai strălucitoare.

SUPERFOOD FACIAL WASH
Este un Gel demachiant pentru îndepărtarea delicată a machiajului, cu Pre-Bioticul natural, care ajută la echilibrarea microflorei atât de prețioase a tenului. Tenul are un aspect revitalizat și hrănit când este tratat cu Supergreen Complex , care conține Extract Wheatgrass, bogat în aminoacizi, minerale și oligoelemente, Broccoli Seed – formulă puternic antioxidantă, bogată în Omega 3, 6, și 9, extract de Kale (bogat în vitamina A, C, B6 și K).

În plus, gelul conține Nettle Extract, Bogat în vitamine și minerale
ulei de Avocado (Bogat în Omega 6 și 9) și din semințe de dovleac organice, Bogate în vitamine și în Omega 3 și 6. Semințele de broccoli, semințele de avocado și dovleac oferă o hrănire echilibrată cu ingrediente active, care ajută la trasformarea unui ten lipsit de vitalitate într-unul radios care strălucește de prospețime.

Aplicare:

Gelul demachiant se aplică pe piele prin masaj, pentru o curățare în profunzime care elimină poluarea, praful și excesul de sebum.


SUPERFOOD DAY CREAM

O cremă care oferă tenului hidratare în profunzime, pentru un aspect tanar și proaspăt, bogată în Acid lactobionic, pentru strălucire intensa instantanee și mărește hidratarea. Superfood Day Cream este bogată în vitamine și antioxidanți, iar în combinație cu Pre-Bioticul protector, care ajută pielea să se apere de factorii agresivi ai mediului, face pielea să arate și să se simtă sănătoasă.

Crema ajută la echilibrarea și refacerea tenului cu Supergreen Complex , care conține super-fructe de Goji, Bogate în antioxidanți, semințe de castravete și de Broccoli, Bogate în acizi grași Omega 3, 6 și 9, Ferment din ghimbir, cu efect antioxidant, ceai
Matcha, Bogat în antioxidanți, ridiche Daikon, bogată în acizi grași Omega 6 și 9 și mandarină verde, Bogată în oligoelemente.

89% dintre persoanele care au testat produselor Elemis Superfood sunt de acord că SuperFood Day Cream lasă pielea cu un aspect sănătos și fresh!


SUPERFOOD NIGHT CREAM

Bogată în lapte dulce de migdale produs din migdale organice culese manual, ajută la hidratarea tenului uscat și foarte obosit, crema ajută la refacerea nutrienților importanți în timpul regenearii de peste noapte
Secretul? Supergrain Complex, care conține Barley Bogat în aminoacizi, Chia Seed (Omega 3, 6 și 9), vitamina C, tocoferoli și fitoferoli, Quinoa; conține toți cei 8 aminoacizi esențiali), Black Seed cu acizi grași Omega 3, 6 și 9 și vitamine, Flax Seed cu acizi grași Omega 3 si Rice Bran Bogat în acizi grași Omega 3, 6 și 9 și vitamine.

Îți vei hrăni intens tenul uscat și devitalizat cu nutrientul intens Superfood, pentru o regenerare a sa chiar in timpul nopții. Acizii grași esențiali din semințe de Chia, semințe de in, semințe negre și uleiul de orez Bran, care sunt componente ale Supergrain Complex, ajută la păstrarea hidratării profunde a pielii. Un Pre-Biotic ajută la echilibrarea microflorei pielii, pentru un aspect exterior strălucitor și sănătos.

SUPERFOOD FACIAL OIL
Un ulei pentru față, deja super-premiat – sănătatea pielii regăsită într-o sticluță!
Superfood Complex conține puterea a 9 antioxidanți, iar ingredientele de suprahrănire bogate în omega hrănesc pielea dvs. și îi conferă un aspect radios și o strălucire sănătoasă.

Un amestec de supernutrienți foarte concentrați care hrănesc și hidratează în profunzime. Broccoli antioxidant și bogat în omega, semințele de in și ridichea hrănesc pielea, ajutând hidratarea.

Microflora este prima barieră de apărare împotriva agenților de stress din mediu care pot diminua vitalitatea pielii. Este important să menținem o microfloră echilibrată pentru avea o piele sănătoasă. SUPER INGREDIENTS care intră în componența acestei game de produse vă oferă o hrănire holistică pentru piele, care se armonizează SUPER SINERGETIC cu toate alimentele, sucurile și suplimentele pe care le consumam.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *