Quote

Summer Flawless Look

(Re)aruncând de dimineață o privire în culise la New York Fashion Week, tare, tare dor mi s-a făcut să mai trec în revistă cele mai noi și mai trendy noutăți apărute în prag de vară.

Haide să le vedem împreună pe cele despre care tocmai am aflat:

#FIT ME – A MATTE & PORELESS LOOK
Pentru un ten impecabil, ca în prezentările internaționale cu ștaif, întreaga zi de vară până-n seară, soluția salvatoare cu care vine Maybelline, anul acesta, este noul fond de ten lichid mat. FitMe Matte&Poreless este beauty-secretul tău de care nimeni nu va știi, dar ale cărui beneficii se vor citi pe chipul tău, la propriu!

Trucul constă, practic, în tehnologia revoluționară din noul produs Maybelline New York!
Formula noului fondul de ten lichid mat combină avantajele microparticulelor de pudră, care absorb sebumul cu cele ale particulelor fine, ce estompează porii – spre deosebire de alte fonduri de ten care ne scot din sărite tocmai pentru că încarcă porii și îi scot în evidență.

Efectul?
Un ten perfect, cu aspect natural, care se potrivește texturii pielii tale și tonului, căci este disponibil în 6 nuanțe diferite, dintre care o poți alege cu ușurință pe cea mai adecvată ție.

#GIORGAL SUMMER LOOK

Giorgal colectia de vara 2017

Giorgal colectia de vara 2017


Și, dacă tot am pronunțat cuvintele “lejer” și “impecabil”, ei bine, vara aceasta Giorgal propune o colecție cu piese versatile, lejere și confortabile, perfecte pentru zilele toride ce se apropie. Noua colecție cuprinde rochii, salopete și bluze ideale pentru o vară la birou sau în vacanță, din materiale ușoare și confortabile, cu o croială ușor de purtat, indiferent de siluetă. Toate piesele Giorgal sunt disponibile pe Noi9.ro, magazinul online multibrand pentru mărci românești.

Rochii și salopete confortabile, pentru o vară relaxantă
Colecția Giorgal disponibilă pe Noi9.ro cuprinde o varietate de rochii și salopete confortabile, care fac din fiecare zi de vară un moment plăcut. La birou, prin oraș sau în vacanță, rochiile și salopetele Giorgal pun învaloarea frumusețea naturală și descriu o siluetă elegantăși sofisticată, dar în același timp relaxată și fără efort.

Numai 9-s norocoase! Bluza cu 9 țesături, pentru Noi9
Piesele de rezistență ale colecției sunt bluzele cu croidrept, disponibile în 9 țesături diferite: uni, cu imprimeufloral sau geometric, abstract sau cu forme reconoscibile. Bluzele pot fi ușor combinate cu diverse piese, în funcțiede stil și ocazie: un pantalon tigaretă din aceeași colecțiesau un pantalon palazzo, cu o fustă office conică sau o fustă evazată. Mixul de imprimeuri oferă libertatea de a crea ținute casual sau office remarcabile.

Să avem o vară frumoasă, trendy & cool!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *