Quote

STR8 to the point!

IRRESISTIBLE SKIN
Orice bărbat cool are nevoie de un aliat important și pe care să se poată baza în ritualul său zilnic de îngrijire: o loțiune after-shave care să îi protejeze pielea după bărbierit și să o lase catifelată. O piele fină, care să se ceară mângâiată… Dacă adăugăm și un parfum irezistibil, atunci întregul tablou al cuceritorului și al seducției de zi cu zi este deja conturat.
Ce modalitate mai bună de a începe ziua?!

Când se bărbieresc, bărbații își supun tenul la ȋncercări grele – din cauza lamelor aparatului pielea se poate irita, înroși; pot apărea fire crescute sub piele sau chiar comedoane, senzaţia pregnantă de iritare şi piele uscată. Dar să nu uităm că reacţiile adverse pot fi prevenite dintr-o singură mişcare inteligentă și ȋncărcată de prospeţime: loţiunea potrivită aplicată după ras!
Loțiunile after-shave reprezintă armele secrete din arsenalul fiecărui bărbat modern preocupat de grooming și vin să completeze linia de parfumuri STR8: Hero,Live True, Red Code,Original,Freedom, Oxygen și Rebel.

7 LOȚIUNI PENTRU 7 FRAȚI
Îți amintești clasicul film “7 mirese pentru 7 frați” – da, da, cel în care fiecare frate din numeroasa si vesela familie își căuta perechea potrivită? Ei bine, tot așa e și în grooming: fiecare bărbat trebuie să își găsească loțiunea after-shave cea mai potrivită, care să îi îngrijească perfect pielea!

Datorită acţiunii tonice şi antiseptice, previn iritaţiile sau infecţiile ce pot apărea ȋn urma micilor tăieturi şi lasă pielea proaspătă şi parfumată. Pentru că pielea iritată duce la ȋmbătrânirea prematură a tenului, loţiunile după ras STR8 contribuie la hidratarea epidermei și menținerea senzației fresh. Loțiunile after-shave STR8 sunt disponibile în magazine și în lanțurile de hypermarketuri fie în varianta 50ml – preţ recomandat 17 lei, fie la 100ml – preţ recomandat 24 lei.


1 #HERO AFTER-SHAVE BY STR8

Loțiunea după ras Hero este noutatea acestui an, parfumul bărbaților care și-au descoperit eroul din viața lor: ei înșiși! Energia pură este redată olfactiv de notele de bergamotă și grepfrut, combinate cu busuiocul aromat. Boabele de cacao și notele florale de violete și iris formează inima bogată a parfumului, care lasă loc la final notelor seducătoare de patchouli, lemn de guaiac și vetiver.


2 #LIVE TRUE!

După ras, loțiunea Live True lasă un parfum fresh, cu note marine, cu extracte de grepfrut și ananas, care se îmbină spectaculos cu inima de lavandă, cimbru și iasomie. Notele finale de ambră și brad sunt cele care completează tabloul dimineții unui bărbat puternic.


3 #CODE. RED CODE!

Loțiunea after-shave Red Code este potrivită pentru bărbații dornici de aventură și pasiune. Cardamomul, lavanda și cimbrul oferă o aromă piperată, care urmează a fi îmblânzită de notele de ananas, grepfrut și semințe vanilate Tonka.

4 #BE ORIGINAl, BE STR8

Stilul clasic nu se demodează niciodată, iar gama Original este ideală pentru bărbatul seducător și galant. Parfumul de mentă răcoritoare, îmbinat cu aromelebusuiocului și de cardamom, lasă pe piele o mireasmă senzuală și condimentată.


5 #FREEDOM

Libertatea totală, fără limite și compromisuri, își găsește definiția în gama Freedom. Parfumul loțiunii after-shave este dat de un amestesc inedit de ghimbir și piper roz, combinat cu aromele puternice de mandarină și cedru.

6 #O GURĂ DE OXYGEN
Gama Oxygen este propunerea STR8 pentru bărbatul plin de energie și dinamism, care are o înfățișare fresh și se revigorează cu aromele de mandarină, mentă și lavandă.


… si cel de-al 7-lea #U. R. A REBEL

Loțiunea after-shave Rebel, gama libertății asumate, aduce notele de măr și grapefrut care, combinate cu mandarina, lămâia și bergamota,formează un mix eclectic ȋmpreună cu vanilia și ambra, totul pentru o definiție aromatică a curajului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *