Gallery

Scent, Indigo and Royal. Thee words for Him!

DIESEL FW 16-17 Royal Indigo Denim

DIESEL FW 16-17 Royal Indigo Denim

INDIGO + ROYAL + DENIM = DIESEL
DIESEL EXPRESS – DENIM ROYAL INDIGO este tema colecției de toamnă iarnă 2016 – 2017 de la Diesel. În sezonul rece, Diesel porneşte în călătorie către originile stilului iconic al brandului. Rock, denim, military şi sport sunt mixate, iar rezultatul este un vibe nou, magnetic.

Brandul italian, un lider în domeniul procesării denimului, duce cercetarea şi inovaţia la nivelul următor, cu ROYAL INDIGO. Denimul ROYAL INDIGO, luxul culorilor închise, prezintăun tip de procesare în mai multe straturi, de la albastru, la negru.

Această procesare exclusivistă este obţinută prin stratificarea denimului indigo cu multiple nuanţe de negru şi albastru închis, pentru un efect preţios, uşor lucios. Piesele denim cu procesări ROYAL INDIGO vin cu un steag Diesel distinctiv.

Tot în acest sezon, în colecţia Main, Diesel introduce SEASONAL WASHES, noi metode de prelucrarea țesăturii. The heritage look este obţinut cu umbre de negru şi gri, combinate cu abraziuni şi reconstrucţii, în timp ce Blue Eyecons este o linie denim de lux, piesele fiind confecţionate în Italia în nuanţe clasice de indigo.

***

parfumurile STR8

parfumurile STR8

UNIC ȘI DIFERIT – STR8. FOR HIM!
Irezistibili, puternici, originali, unici și diferiţi – așa sunt bărbații din viața noastră!
Un lucru pe care brandul de parfumerie STR8 l-a înțeles perfect când și-a propus să evidenţieze trăsăturile atât de diferite ale bărbaţilor şarmanţi, transpunându-le personalităţile pregnante și extrem de variate ale acestora în diversele arome masculine STR8. Gamele diverse prezintă parfumuri ce îmbină arome intrigante, dezvăluind tipologiile bărbaţilor speciali. Oricare variantă STR8 există ca Eau De Toilette de 50ml – 33 lei sau ca EDT de 100ml – 45 lei.


STR8 Original

Bărbatul autentic îşi regăseşte echilibrul în esenţa picant-lemnoasă a parfumului STR8 Original. Menta şi busuiocul oferă o prospeţime aromată, în timp ce lemnul de santal şi cardamomul condimentează şi subliniază atitudinea de cuceritor a bărbatului clasic.

Red Code
Bărbatul Red Code descifrează codul! Dependent de adrenalină, notele de ananas, grapefruit şi cardamom reprezintă spiritul energic al bărbatului Red Code. Inima de lavandă, cimbru şi iasomie şi baza de brad şi seminţele vanilate Tonka evidenţiază latura contrastantă a celui care iubeşte provocările şi sentimentul de învingător.

Rebel
Rebel este parfumul celui care nu se complace în mediocritate și în obișnuitul cotidian. Parfumul celui care luptă pentru a obţine ce îşi doreşte. Vanilie, ambră şi cumerină – baza pe care este construită inima curajoasă de măr şi grapefruita parfumului, iar mandarina, lămâia şi bergamotacompletează spiritul rebel al unui parfum ce iese din tipare.


Live True

Dedicat bărbatului independent, încrezător în forțele proprii, care își urmează adevărata chemare cu o pasiune de neoprit, parfumul debutează spectaculos cu note proaspete marine, grapefruit și ananas, dezvăluind treptat inima sălbatică de lavandă evidențiată de notele de cimbru și iasomie. Actul final este simplu şi profund, cu note de ambră şi brad.

Freedom
Condimentat-lemnos, bărbatul Freedom nu ţine cont de reguli. Mandarină jucăuşă, paciuli, cedru şi cardamom– note îndrăzneţe ce traduc curajul bărbatului cu spirit neîmblânzit. Răşina şi rozmarinul au amprenta puternică a naturii, element specific bărbatului liber, iar paprika şi ghimbirul reprezintă şarmul provocator ce nu dă greş niciodată.

Oxygen
Parfumul Oxygen este dinamic şi proaspăt, asemenea unei guri de aer fresh. Un parfum special conceput pentru bărbatul mereu în acţiune. Cu note de mandarină, mentă şi lavandă, acesta impresionează prin şarmul natural.

Adventure
Evadează din rutina oraşului şi se hrăneşte cu adrenalină, acesta este bărbatul Adventure. Alăturarea vaniliei citricelor accentuează latura ludică şi îndrăzneaţă a acestuia, iar ambra şi lemnul de santal sugerează misterul unei aventuri.

Spune-mi, deci, ce parfum porți, ca să îți spun cine ești!
www.facebook.com/STR8mywayRomania

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *