Quote

Start la Fabrica de Clătite

Îmi dau voie să mănânc o clătită o dată pe lună? Sau, odată (ajunsă) pe lună, îmi dau voie să mânănc o clătită? Ei bine, aceasta-i întrebarea când ajungi mai aproape de lună prin Călătoria în Jurul Clătitei, la Closer to the Moon!
Nu sunt eu cea mai mare fană a clătitelor, însă cu siguranță sunt maaaare amatoare de distracți și de călătorii. Așa că, atunci când am auzit despre Călătoria în Jurul Clătitei, creativitate, multă distracție și premii delicioase, atunci am zis DA cât ai zice “Crepe!”.

Și au fost din plin voie bună, arome fine, gătit și distrat în echipă și, bineînțele, multe clătite la lansarea celei de-a patra ediții a campaniei naționale Fabrica de Clătite. O campanie
Tefal ce ne invită să redescoperim de a savura desertul copilăriei și, în plus, de a câștiga multe premii, până pe 30 aprilie, cu plinuri de benzină, biciclete Pegas sau un pașaport de călătorie în valoare de 2500 de euro!


Provocarea Tefal – Cucerește lumea cu cele mai delicioase clătite!

Sub motto-ul campaniei ”Călătorie în Jurul Clătitei” – Tefal ne-a invitat – gașcă de vedete, de jurnaliști și de bloggeri de food & life-style din zori și până-n seară – să ne demonstrezăm creativitatea în bucătărie.
Evident, am creat și degistat cele mai savuroase rețete, folosind noile tigăi ediție limitată – Tefal Mini Chefs. Disponibile în 3 variante: Mexic, Italia și Franța, cei trei Mini Chefs i-au asistat pe bloggeri într-o expediție culinară interactivă.

Un eveniment ”gustos” alături de Buzdu și Morar

Înarmați cu zâmbete și voie bună, ne-am setat busolele, au introdus longitudinea și latitudinea corectă și am pornit către Linea/ Closer To the Moon, punctul de întâlnire al pasionaților de gătit și de călătorii.
Atmosfera a fost întreținută de Mihai Morar și Daniel Buzdugan, responsabili cu distracția pe durata întregului eveniment. Magiunul de Topoloveni produs de Sonimpex, celebrul brand de țară, 100% natural, fără zahăr adăugat, a desăvârșit gustul clătitelor pregătite cu drag de cei prezenți.

”Ne-am dorit ca cea de-a patra ediție a Fabricii de Clătite Tefal să fie despre oameni și despre bucuria pe care desertul copilăriei ni-l aduce de fiecare dată. Suntem onorați că și în acest an i-am avut alături pe prietenii noștri din presă și social media și am savurat momente inedite cu zâmbetul pe buze.
Pentru noi, Fabrica de Clătite a coincis anul acesta cu lansarea noilor tigăi ediție limitată –Tefal Mini Chefs, care nu doar te ajută să prepari cele mai gustoase clătite, dar și dau un look modern bucătăriei datorită desenului de pe spatele tigăii,obținut prin tehnologia patentată Tefal de injectare cu cerneală.
Îi invităm pe toți iubitorii de clătite și nu numai, să ne însoțească pe parcursul acestei călătorii”,
a declarat Gabriela Velicu, Trade Marketing Manager Groupe Seb.

Pancakers din totă lumea, uniți-vă și haide să începem revoluția clătitelor!
#FabricaDeClatite #IlovePancakes #Tefal

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *