Quote

Spring Blossom

Florile de cireș, magnoliile în floare, parfumul inegalabil al unei livezi înflorite în aprilie… Sunt tot atâtea momente speciale din spectacolul unic și absolut cu care primăvara se așterne peste lume. Și care ne lasă muți de uimire și de atâta frumusețe, an de an (în fiecare lună aprilie în emisfera nordică, respectiv în fiecare octombrie, dacă pașii sau viața te poartă în cea sudică).
Luna aceasta, am regăsit povestea reinterpretată a splendizilor copaci în floare în câteva piese vestimentare statement și într-un parfum nou și reprezentativ pentru feminitatea și frumusețea oricărei femei care știe șă își afirme cu delicatețe personalitatea puternică.

#BLOSSOM SCENT – FIRST INSTINCT FOR WOMAN

Nu despre primul instinct feminin vreau să vorbesc astăzi, ci despre parfumul nou lansat de Abercrombie & Fitch for Her – un parfum floral, captivant si senzual, compus special pentru femeia carismatică, unică, inedită, care isi asculta primul instinct. Un parfum jucăuș, feminin și irezistibil de atrăgător.
Inspirat de acel prim moment de atracție, atunci când lumile a doi oameni se ciocnesc și o scânteie este aprinsă, “First Instinct”, este interpretarea entuziasmată a primei vederi și a sentimentului de conecțiune inițială. Acel moment nu poate fi definit în cuvinte, nici nu poate fi anticipat.

Suprafața ondulată, din sticlă transparentă, este o invitație senzuală, completată de capacul de metal roz deschis.
Parfumul se deschide cu note de magnolie sărutată de soare în combinație cu strălucirea înălțătoare a grapefruitului zest. Fructul pasiunii adaugă o luminozitate dulce incețoșată, creând un joc sofisticat.
În inima parfumului te învăluie floarea salbatică de Portocală, Orhideea Fluture și exoticul Nufăr. Femininatea devine senzuala si captivanta. Iar acordurile de bază te cuceresc iremediabil prin caldul Chihlimbar, irezistibil și cald, dar și prin Tonka cea cremoasă și Moscul ademenitor.

#BLOSSOM SHOES

Blossom Hannami Shoes

Blossom Hannami Shoes


Pantofii unei femei trebuie să reprezinte prilejul unei noi povești memorabile, în jurul căreia ne gândim întreaga ținută.
Modelele ce se regăsesc în colecția Blossom by Hannami Shoes propun schimbarea paradigmei cu care femeia a fost obișnuită până acum de industria fashion. Atunci când mici opere de artă îți încalță picioarele, o ținută, oricât de simplă ar fi, capătă valoare și strălucire. Dacă întorci pentru o clipă oglinda invers, lumea nu-ți va părea cu susul în jos, ci tot ce știai până atunci va căpăta dintr-o dată o altă semnificație.

Calitatea, confortul, unicitatea, design-ul de excepție și atenția la detalii sunt cuvinte reprezentative pentru Blossom, colecția de primăvară – vară lansată de Hannami Shoes. O colecție care are toate elementele menite să susțina femeia în toate momentele și proiectiile sale: la birou și în salturile din carieră, în locurile noi pe care și-a propus să le descopere, în momentele cotidiene oferite celor dragi, la cele mai sofisticate evenimente, dar și la propria nuntă – momentul pe care l-a visat dintotdeauna.

Produsele pot fi achiziționate din shop-ul online HANNAMI.RO sau pe pagina de Facebook . Consultanța și personalizarea se fac în urma unei programări la atelierul de pe Bd. Corneliu Coposu, nr.2.

Colecția cuprinde modele variate de pantofi, botine și sandale, de zi și de seară, ce pot fi ușor customizate prin mixuri de culori și texturi diferite. Culori tari în combinații îndrăznețe, materiale variate precum pielea naturală, camoscio,catifeaua, satinul, pielea de șarpe și accesoriile cusute manual, tocuri groase sau subțiri, sandale pe gleznă, dar și florile de cireș – simbolul Hannami Shoes, se regăsesc în noua colecție Blossom adresată femeilor cărora nimic nu le stă în cale și care cuceresc tot prin frumusețe, delicatețe, echilibru și iubire. Fiecare pereche este lucrată manual și fiecare ediție este limitatș, iar prețurile sunt cuprinse între 450-900 lei.

Sandale Wild Joy – combinatie negru- galben, piele, toc 12 cm, platou 2 cm, talpa tunit, pret: 595 lei, Sandale Red Passion – pantof-sandale cu varf inchis si calcai gol, velur rosu, toc 10 cm, talpa piele, pret: 650 lei, Sandale Crystal – sandale cristale – Bridal, velur bej, talpa piele, toc 10 cm, pret: 800 lei, Botine High Phantesia – botine din piele gri sidefata, decupaje asimetrice, talpa piele, toc gros 10 cm, pret: 790 lei, Sandale Elegant New Start – sandale perlute aurii, toc 10 cm, talpa piele, pret 1200 lei, Sandale Black Gold – sandale – banuti glezna, toc 10 cm, talpa piele, velur negru, pret 695 lei.

#BLOSSOM DRESS

Blossom Bride Dress

Blossom Bride Dress


Celebrul brand de rochii de mireasă Blossom Dress lansează o nouă colecție de rochii de mireasă – Forever 2017. Colecția din acest an propune 21 de rochii cu un design inovator, ce pun în evidență linia armonioasă a corpului, fiind realizate din materiale fine, în culori pastelate. Paleta de culori pornește de la ivory, rose și cappuccino până la nuanțe de auriu.

Rochiile Blossom Dress, ce poartă semnătura creatoarei Andreea Apetre, se remarcă prin mixul dintre simplitate, eleganță și feminitate cu liniile îndrăznețe. În noua colecție, rochiile 2 in 1 sunt des întâlnite, la fel și cele cu suprapuneri de materiale, precum mătasea, voalul, tulle-ul și dantela.
Cu o experiență de peste șapte ani în piața de rochii de mireasă, atelierul de creație Blossom Dress propune rochii made to measure, din materiale naturale, potrivindu-se perfect fiecărei mirese.

“În 2017 se poartă rochiile cu spatele gol, decolteul adânc, decolteul in “V,” liniile grecești și volumul pe mâneci. Folosim materiale naturale fluide, în culori calde, ce curg plăcut pe lângă corp, precum: mătasea, tulle-ul moale și dantela fină. O altă tendință din acest an sunt rochiile cu suprapuneri. La mare căutare sunt și cele din două piese, cu top și fustă, practice și versatile”<
, spune Andreea Apetre, creatoarea rochiilor de mireasă Blossom Dress.

Senzualitate și seducție fără efort, exact ca un copac în floare, primăvara. O primăvară înfloritoare să avem, draga mea!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *